Каталог авто

Каталог
Авто
Рік
Пробіг (тис. км)
Об'єм двигуна (л.)
Пальне
05bb8334 e97e 4386 8715 f842b1fa0cba
Дата аукціону: 10.08.2020
 • 2010
 • $1 150
 • 188 449 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
2145b473 9ebf 43be 850a 61fae774eb5e
Дата аукціону: 11.08.2020
 • 2010
 • $0
 • 178 062 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
98e01801 6ab2 43d1 a4cd a859c61f47b6
Дата аукціону: 14.08.2020
 • 2010
 • $0
 • 206 811 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
Ddc59701 1c09 4aa5 805c 97a759d9da53
Дата аукціону: 23.07.2020
 • 2010
 • $0
 • 147 660 км
 • 1.8
 • Бензин
 • Автомат
317f1d15 3edd 4ba2 853c 9fdb94d27a18
Дата аукціону: 13.07.2020
 • 2010
 • $0
 • 132 329 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат