Кращі сімейні автомобілі з США

Блог
Головна > Блог > Кращі сімейні автомобілі з США

Сімейні авто користуються небувалим попитом серед жителів Америки, адже вони зручні для великих сімей. А також створюються з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні та енергоефективності. Вони відмінно виглядають і економні з точки зору пального, а ще місткі, комфортні і, головне, безпечні. Американські сімейні авто з доставкою під ключ в Україну - це відмінна можливість придбати якісне авто з невеликим пробігом. 


Список кращих сімейних авто з США:
•    Toyota Sienna
•    Dodge Grand Caravan
•    Chevrolet Tahoe
•    Ford Explorer
•    Honda Odyssey
•    Сhrysler Pacifica
•    Hyundai Grand Santa Fe

Toyota Sienna Toyota Sienna - впевнений лідер серед авто  для великої сім'ї. Широка колісна база, габарити, хороший кліренс - що ще потрібно для комфортних поїздок? В нього стильний і елегантний дизайн, який відмінно буде виглядати як на асфальтованих вулицях міста, так і на швидкісних шосе. Салон виконаний з якісних матеріалів обробки, хороша ергономіка і безкомпромісний комфорт. Автомобіль в базовій комплектації має передній привід, але краще купити трохи дорожчу повнопривідну версію. Toyota Sienna комплектується трьохзонним клімат-контролем, зручною цифровою панеллю і великими підстаканниками по всьому салону, камерою заднього виду та великими литими дисками. Ручка перемикання передач розташована на передній панелі, тому між сидіннями є багато місця під різні дрібниці. Toyota Sienna прослужить вам дуже довго і подарує незабутні емоції від поїздки.

Dodge Grand CaravanDodge Grand Caravan -  п'ятиметрова машина, яка має відмінну місткість і добре тримає курс. Зовні виглядає привабливо і солідно,великий, гармонійний кузов – все в стилі  американської марки.  Лінійка двигунів представлена бензиновими і дизельними агрегатами об'ємом від 3,3 до 4 літрів. Всі моделі мають автоматичні коробки і споживають не більше 7-10 літрів палива в змішаному циклі.Цей сімейний автомобіль має велику кількість переваг перед конкурентами. По-перше, у ньому є  можливість скласти крісла заднього ряду в спеціальну нішу. В результаті, виходить великий простір з рівною підлогою для перевезення габаритних речей. По-друге, величезні п'яті двері мають спеціальну конструкцію і забезпечують хорошу тінь в літню пору. Цим часто можна користуватися при тривалих подорожах з дітьми. По-третє, машина легко почувається на  будь-яких ямах і має хорошу шумоізоляцію.

Chevrolet TahoeChevrolet Tahoe - це справжній рамний позашляховик з можливістю установки третього ряду сидінь. Існує не так вже й багато автомобілів, здатних позмагатися в брутальності з Chevrolet Tahoe. Цей величезний позашляховик оснащений сучасним двигуном EcoTec3. У піковому режимі мотор розвиває фантастичні 426 кінських сил. Салон комфортний та великий, пасажири будуть відчувати себе вільно. Панель приладів також має невеликий екранчик. За додаткову плату можна замовити розважальну систему для пасажирів заднього ряду, проекційний дисплей і більш інформативний маршрутний комп'ютер. Chevrolet Tahoe вміє і економити:  при рівномірному русі половина мотора відключається і авто їде лише на чотирьох циліндрах. Двигун працює в парі з 8-ступінчастою АКП. Також він оснащений системою зміни жорсткості підвіски Magnetic Ride Сontrol. Розумна електроніка аналізує дорожнє покриття і встановлює оптимальні параметри. 

Ford ExplorerFord Explorer - культовий середньорозмірний 7 місний кросовер. Він ідеально підходить для сімейних поїздок на кожен день і для тривалих подорожей. Останнє покоління має двигун потужністю 300 кінських сил на 2.3 літра; мотори 3.0 літра, гібридний агрегат на 3.3 л (318 к.с.). На всі моделі встановлюється 10-швидкісна коробка автомат. Завдяки 5 м  довжини машина  здатна запропонувати високий комфорт поїздок для 7 осіб в салоні, навіть на дуже тривалих маршрутах. Машина обладнана сучасними системами комфорту і безпеки. Багажник у Explorer дуже місткий, у стандартному положенні він налічує 515 літрів, але, якщо скласти другий і третій ряди, можна отримати до 2500 літрів.

Honda OdysseyHonda Odyssey  - мабуть,  один з найкращих автомобілів для перевезення великої кількості дітей. Його фішка – це практична система CabinTalk з сенсорним екраном, яка допоможе водієві бути почутим дітьми на задніх сидіннях, якщо вони занадто заграються.
Авто комплектується значним 3,5-літровим атмосферним двигуном з 248 к.с. Під капотом потужне оснащення, що забезпечує швидкий розгін і паливну економічність навіть при максимальному завантаженні. З комфортом теж все в порядку: шкіряні сидіння, величезні підголовники, маса підстаканників і ніш. За доплату водій може вибрати комплектацію з підігрівом, зонним кліматом, стереосистемою з 12 динаміками та багато іншого. 

Сhrysler PacificaСhrysler Pacifica - автомобіль для внутрішнього американського ринку, на страхових аукціонах продається за доступною ціною. Впевнено тримає марку за рахунок дуже великого розміру як всередині, так і зовні, а також широкої колісної бази. Під капотом потужний двигун на 287 кінських сил і 9-ступінчастий автомат. Машина відмінно підходить для повільних поїздок в місті і тривалих подорожей всією сім'єю. При необхідності можна підібрати авто зі стандартним бензиновим мотором або купити гібридну версію. Авто легко вміщує 7 осіб і має 3 ряди крісел з регулюванням нахилу спинки. Окрім того, кожен пасажир може пристебнутися ременем безпеки. Базова комплектація включає великі легкосплавні диски, датчики тиску в шинах, круїз-контроль і кондиціонер. Всередині встановлена нова мультимедійна система, є п'ятидюймовий яскравий екран і камера заднього виду. Автовиробник пропонує інші комплектації машини з трьохзонним клімат-контролем, підігрів і вентиляцію сидінь. 


Hyundai Grand Santa FeHyundai Grand Santa Fe  - один з топових сімейних автомобілів корейського виробництва. Якщо таке авто стоїть у вашому гаражі, то ви можете в будь-який момент вирушати в будь-пригоди на будь - які відстані. Для дітей і домашніх улюбленців всередині позашляховика знайдеться комфортне місце. Виробник передбачив все, що може знадобитися водієві або пасажирам. Машина отримала багато корисних функцій і систем безпеки. Hyundai Grand Santa Fe йде в ногу з часом. У нього стильний і харизматичний дизайн, який якнайкраще підкреслить індивідуальність і характер свого власника. Під капотом кросовера знаходиться потужний і сучасний силовий агрегат, який є сплавом інноваційних технологій і багаторічного досвіду в галузі двигунобудування. 

Якщо Ви у пошуках сімейного авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!


 



Створено : 15.01.2021 11:54
Переглядів : 2904

Вибираємо авто зі США: Porsche Macan 2017

Porsche Macan 2017 року - це потужний, розкішний і спортивний позашляховик  з чудовими спортивними характеристиками та гарним дизайном. 
 

Читати далі

Авто тижня: надійний американець Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee – легенда, спадкоємець культового компактного позашляховика 1990-х років. Авто з індіанським ім’ям асоціюється з усіма позашляховиками, які найкраще підходять для боротьби з бездоріжжям.

Читати далі

Ексклюзивна версія Aston Martin V12 Speedster

Ексклюзивну версію Aston Martin V12 Speedster DBR1 представили у Великобританії.
Лише 88 екземплярів  даного авто будуть доступні для покупців у всьому світі. 

Читати далі