Гібридний або електричний двигун: що вибрати?

Блог
Головна > Блог > Гібридний або електричний двигун: що вибрати?

Кількість гібридних і електричних моторів в автомобілях поки що не дотягує до рівня бензинових / дизельних. Правда, відсоткове співвідношення неухильно зростає щорічно, залишати це без уваги не варто.

При підборі авто з Америки можна підшукати дуже хороший варіант за доступною ціною саме в гібридному виконанні. А от електромобілі залучають клієнтів за рахунок низької вартості обслуговування і хороших умов розмитнення. Так який вибрати варіант?

Технічні особливості.

Гібридні силові установки - це електричний мотор і стандартний двигун внутрішнього згоряння. Залежно від технічного виконання, машина здатна економити до 50% палива в порівнянні з бензиновими атмосферником. Набір швидкості здійснюється за рахунок роботи електричного двигуна. Рекуперація енергії за рахунок гальмування заповнює частину запасу батареї. Головною особливістю гібридів є універсальність. Водій може їздити не побоюючись ситуації, що з часом електрична батарея повністю розрядиться, і машина просто стане на дорозі. Якщо це трапиться, завжди можна доїхати до будь-якої точки призначення на звичайному ДВЗ.

Що вибирають клієнти?

У найближчі 10 років у всіх країнах СНД відбудеться стрибок в плані розвитку інфраструктури. Влада прикладає максимум зусиль для того, щоб з'являлося все більше і більше електричних зарядних станцій. При підборі машини з США орієнтуватися на поточний стан інфраструктури занадто недалекоглядно. Адже автомобіль купується один раз на 5-7 років, а за цей час розвиток сфери може бути стрімким.

Варто відзначити, що при ввезенні електричного транспорту з Америки діє розмитнення на пільгових умовах (немає необхідності платити мито при ввезенні). За оформлення гібриду все ще доведеться розщедритися, адже там є стандартний ДВЗ.

Як купити автомобіль з гібридною силовою установкою?
Менеджери розглядають гібридні авто та електромобілі нарівні з дизельними і бензиновими варіаціями. Тут все залежить від стану авто та аукціону, а також асортименту. Іноді вдається викупити на вигідних умовах пристойну машину, але найчастіше на це потрібно більше часу (від 2 тижнів до 1 місяця). Якщо стоїть мета купити саме гібридне авто, доведеться запастися терпінням.

Основні переваги гібридної силової установки:

  • Таких варіантів завжди більше, ніж електромобілів;
  • Хороші комплектації, якісна збірка, а також максимальне оснащення;
  • Можна обслуговуватися на звичайних АЗС.

Переваги електромобілів:

  • Істотна економія на обслуговуванні, заміні фільтрів;
  • Немає зносу двигуна;
  • Акумулятор має великий запас потужності;
  • Великий крутний момент забезпечує швидкий набір швидкості;
  • Всередині салону зазвичай більше місця, ніж в гібридах;
  • Немає ніяких викидів в атмосферу.

Якщо Ви шукаєте гібридне авто або електромобіль, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас найкращі варіанти абсолютно безкоштовно! 

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 25.05.2020 16:23
Переглядів : 1516

Delorean DMC-12 – мрія, якій так і не судилося збутися…

Біографія Джона ДеЛореана - це історія генія, мрія якого про створення ідеального спортивного автомобіля в результаті не збулася.

Читати далі

Розкішний спортивний автомобіль Audi R8 2021

Audi R8 - чудовий, розкішний, спортивний, двомісний автомобіль. Потужний двигун V10 допомагає забезпечити шалене прискорення, а керованість - гостра як бритва.

Читати далі

Популярні бізнес-седани 2020 року

Хоча 2020 виявився важким для ринку автомобілів, сегмент авто бізнес – класу не відчув критичних проблем. Які ж седани бізнес-класу стали найпопулярнішими, наведено у статті нижче.

Читати далі