Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

Блог
Головна > Блог > Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.


Чутки про цю машину з'явилися минулого літа - незабаром після оновлення «звичайного» BMW M5. В кінці грудня глава підрозділу BMW M Маркус Флеш особисто підтвердив, що готується прем'єра хардкорної CS-версії седана і розкрив перші подробиці про неї. Тепер цей автомобіль офіційно представлений.
Новий BMW M5 CS отримав доопрацьований 4,4-літровий V8 твін-турбо двигун зі збільшеною потужністю – 635 к.с. і крутним моментом в 750 Н∙м. Привід седана – повний, розгін з 0 до 100 км/год приблизно за 3 с, а максимальна швидкість 305 км/год. Одночасно зі збільшенням потужності інженери знизили масу автомобіля, автомобіль став легшим на 70 кг – переважно за рахунок використаного вуглеволокна, перенастроїли адаптивну підвіску і систему повного приводу M xDrive з можливістю відключення передньої осі. Одним із решенням по зниженню ваги стало активне використання елементів з карбону і вуглеволокна. З нього зроблені вентильований капот, передній спліттер, корпуси дзеркал, задній дифузор. Також цей красень «схуд» за рахунок включення в стандартну комплектацію карбон-керамічних гальмівних дисків. За всіма характеристиками можна зробити висновок, що без сумніву, перед нами найпотужніший і найшвидший седан BMW в історії.


Відрізнити новий BMW M5 CS від стандартного М5 можна по окантовці решітки радіатора бронзового відтінку Gold Bronze і особливими колісними дисками. Заводський колір кузова - Brands Hatch Grey, індивідуально будуть доступні Frozen Brands Hatch Grey і Frozen Deep Green з каталогу BMW Individual.

Інтер'єр нового BMW.


В інтер’єрі салону поєднуються шкіра, карбон і алькантара. Також обов'язковими є нові спортивні сидіння. У салоні седана встановлені полегшені передні крісла M Carbon і роздільні задні сидіння. Вони оброблені чорною шкірою Merino з контрастними вставками Mugello Red. А спереду поміщені ще й логотипи M5 з підсвічуванням. Доповнює картину нова музична система з регульованою гучністю, яка здатна забезпечити ще більш емоційний «саундтрек» при динамічному водінні і зробити машину тихіше при поїздках по житловим районам.
Очікується, що глобальний ринковий дебют BMW M5 CS цього року.

А якщо Ви у пошуках BMW, залиште на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 27.01.2021 13:13
Переглядів : 1924

Електрокросовер BMW iX

Новий електричний кросовер від BMW Group – це істиний стандарт дизайну, універсальності, комфорту і задоволення за кермом.Новий технологічний флагман побудований на інноваційній компонентній базі.

Читати далі

Огляд авто: Honda Accord 2021

Honda Accord 2021 - спортивний, стильний та практичний седан середнього розміру. Це автомобіль, який балансує повсякденну практичність та спортивний азарт.

Читати далі

Новий Bentley Continental GT Speed 2021

Без зайвої скромності Bentley представив Continental GT Speed, як «найдинамічніший автомобіль в історії марки Bentley».

Читати далі