Авто з США в бюджет до 8 тисяч доларів

Блог
Головна > Блог > Авто з США в бюджет до 8 тисяч доларів

 

Ми підготували для Вас круту добірку авто в бюджеті до 7-8 тисяч доларів. Якщо у вас обмежений бюджет, ми пропонуємо топові авто, які ви можете купити вже сьогодні. У статті будуть 5 кращих варіантів в бюджет 7000-8000 тисяч $. 

 

Volkswagen Jetta 


Це класичний седан, який користується великою популярністю серед українців, коли ті знайомляться з авторинком США. Бюджетний, компактний і дуже комфортний автомобіль німецького виробництва.
Volkswagen Jetta  до 7 тисяч доларів
Як вам такий варіант? Ми готові зробити для вас круту добірку лотів Volkswagen Jetta з аукціону, що випускалися до 2016 року. Індивідуально підготуємо точний прорахунок авто під ключ розмитненого в Одесі, а також запропонуємо послуги з ремонту, розпишемо ціни на запчастини і ремонт. 
Volkswagen Jetta - це бюджетна машина середнього сегменту. Вона вважається однією з найбезпечніших в своєму класі. У базовій комплектації йде шість подушок безпеки: для водія і пасажира, а також для пасажирів ззаду. Завдяки трьом рівням комплектацій: Trendline, Comfortline або Sportline ви зможете вибрати авто для свого рівня комфорту.  Ціна залежить від типу пошкоджень, року випуску, комплектації та інших моментів. Підбір робимо індивідуально для кожного клієнта.

Ford Focus  від 2015 року

Ford Focus підкорив всі континенти і став найбільш продаваним авто. Народний автомобіль - саме так можна визначити статус Ford Focus в США і в усьому світі. Доступна ціна спровокувала всесвітні продажі мільйонів авто щорічно. Слід підмітити, що і збірка, і ходові характеристики, і рівень комфорту вище середнього.
Інтер'єр у Ford Focus ергономічний і зручний. Місце водія зручне, навколо керма і на ньому самому зібрані всі елементи керування автомобілем. Автомобіль також забезпечений широким набором систем безпеки - датчики правильної парковки, автоматичний контроль швидкості, камера широкого огляду ззаду, попередження лобових зіткнень та багато іншого.
Ford Focus в США - один з найдоступніших автомобілів. Щорічно його купують понад 200 тисяч одиниць різних комплектацій. Ціна автомобіля залежить від типу кузова і комплектації.

Chrysler 200  від 2015 року

Цікаво, а ви розглядали для себе Chrysler 200? Ми готові привезти вам таке авто 2015 року в бюджет до 7-8 тисяч $. 4 циліндри, 9-ступінчаста АКПП і двигун 2.4 л - одні з основних характеристик цієї машини. Авто 2015 року порадує вас сучасним інтер'єром, проробленим до дрібниць, і надійною системою безпеки.
Це потужний автомобіль розганяється за 6,2 секунди до 100 км / год. Представлено декілька комплектацій: LX, Limited, S і C. Але, не забувайте, що і цей фактор впливає на вартість. Тому, щоб купити Chrysler 200 в 7000-8000 $ - звертайтеся до нас, ми з урахуванням всіх нюансів виберемо варіант точно в бюджет.

Fiat 500X  від 2015 року


Затребуваний серед українців компактний міні-кросовер Fiat 500X можна сміливо вважати бюджетним автомобілем з США. В цьому авто є елементи дизайну всім знайомого Fiat 500Х: решітка радіатора і круглі фари. Відмінністю є легкий позашляховий пластиковий обвіс, збільшений кліренс і повний привід.
Fiat 500X представлений у вигляді міського кросовера з елементами позашляховика. Комфортний салон і дизайнерськи вдосконалена панель управління. Чоловіки і жінки обов'язково оцінять оригінальні рішення в оформленні інтер'єру і зручність користування. Високоякісна обробка, комфортні сидіння і коробка передач не позбавлена дизайнерських рішень. У США купити Fiat 500X можна без проблем. 

 Mazda 3 


Компактний автомобіль Mazda 3 2013 року  випуску можна купити в США в мінімальний бюджет - до 7-8 тисяч $. Стильний, швидкий і комфортний автомобіль заслуговує вашої уваги. Авто поставляється з бензиновим двигуном об'ємом від 1.5 до 2 літри, коробка передач - 6-ступінчаста, автомат з функцією ручного перемикання. Привід автомобіля - передній.
За рівнем водійського і пасажирського комфорту Mazda 3 вище всяких похвал. Передні крісла по-спортивному відформовані. Рульова колонка регулюється по нахилу і вильоту. На задніх сидіннях абсолютно вільно і невимушено розмістяться два пасажира. Простір на рівні колін забезпечують довга база і оптимальна форма передніх сидінь.

Якщо Ви авто в бюджеті до 8000$, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас найкращі варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!

 

 


Створено : 25.05.2020 16:30
Переглядів : 1852

Об'ємна емблема - легендарне мистецтво на авто

Походження об’ємних емблем для капотів можна прослідкувати віддавна. У 1920-х роках автовиробники активно почали прикрашати капот або радіатор автомобіля фігуркою в якості емблеми, яку можна пов'язати з прикрасами вітрильних суден.

Читати далі

Повнопривідний седан К8 від KIA

Корейський автовиробник КІА представив великий сучасний седан К8 з повним приводом та незвичним дизайном. Саме на цій моделі автомобіля був використаний новий логотип. 

Читати далі

Що потрібно мати в дорозі взимку?

Що потрібно взяти з собою в дорогу взимку? Що робити, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі та не застрягнути? Саме тому, підготовка авто до зимових погодних умов достатньо серйозна тема.

Читати далі