Chevrolet розширив асортимент своїх електромобілів

Блог
Головна > Блог > Chevrolet розширив асортимент своїх електромобілів

Chevrolet розширив асортимент своїх електромобілів, представив новий повністю електричний Bolt 2022 EUV, поряд із оновленим Bolt EV 2022. З моменту дебюту в 2017 році, модель Bolt розлетілась по світу кількістю понад 100 тисяч машин, ставши першим масовим електромобілем американського бренду. Важливо і те, що 75% покупців вперше стали власниками продукції GM. Після п'яти років продажу Bolt, Chevrolet провів рестайлинг електромобіля, і більш того - тепер він доступний в двох розмірах - хетчбек Bolt і кросовер Bolt SUV. Автомобілі є частиною плану концерну по розширенню асортименту електрокарів. 


Зовні хетчбек сильно змінився. Рестайлінговий Bolt отримав оновлений агресивний дизайн передньої частини, тонкі денні ходові вогні і покажчики повороту, розташовані високо на крилах. Встановлені нові ліхтарі і бампер, а емблеми стали чорними. 

Зміни в салоні теж колосальні. У салоні з'явилось нове кермо, приладова панель з 8-дюймовою цифровою шкалою і блок управління режимами роботи трансмісії. З новинок також нова центральна консоль з великим сенсорним екраном на 10,2 дюйма і розширеним функціоналом. Мультимедіа підтримує бездротовий доступ до Apple CarPlay і численних програм, наприклад, Spotify і Weather Channel. Місце традиційного важеля перемикання передач зайняли кнопки.

У числі нововведень управління рухом однієї педаллю, коли автомобіль починає сповільнюватися в міру відпускання педалі акселератора. Chevrolet також зробить зарядку зручнішою завдяки новому дворівневому кабелю зарядки, який для багатьох споживачів позбавить потреби купувати окремий зарядний пристрій для дому. Він має змінну вилку, що дозволяє водію підключити стандартну 120-вольтову розетку з трьома зубцями для зарядки рівня 1 і розетку 240 вольт для зарядки рівня 2 до 7,2 кіловат. Новий дворівневий зарядний шнур є стандартним для Bolt EUV і доступний для Bolt EV. Для максимальної швидкості зарядки 2-го рівня обидва транспортні засоби тепер можуть заряджати 11 кВт 2-го рівня, проте потрібно окреме зарядне обладнання, яке не входить у комплект.

Технічна начинка у електромобілів однакова, на передній осі встановлено електродвигун на 204 к.с. і 360 Нм. Як накопичувач електроенергії використовується тягова батарея ємністю 65 кВт∙год. Як стверджує виробник, хетчбек Bolt EV може проїхати на одній зарядці 416 км, а більш важкий Bolt EUV - 402 км.
Стартова ціна Chevrolet Bolt EV - 31 995 доларів, а це на 5 тис дол.. дешевше, ніж його попередник. За словами віце-президента Chevrolet Стіва Хілла – знижена ціна на Bolt EV підтверджує прагнення компанії зробити електромобілі доступними для всіх. 

Кросовер Bolt EUV - справжня новинка, хоча ділить з хетчбеком безліч рішень. Авто має схожий дизайн, однак, всі кузовні панелі власні. Крім того, авто на 160 мм довше, а його колісну базу розтягнули на 74 мм. Таке рішення  дозволило збільшити простір в задній частині салону до 993 мм, а при складених  задніх сидіннях багажник вміщує до 1614 л. 
У кросовера в порівнянні з хетчбеком трохи інший кузов з іншими пропорціями. Він позбавлений трикутних віконець в передніх стійках даху, відрізняється поясною лінією і забезпечений рейлінгами на даху.У кросовера Chevrolet Bolt EUV салон оформлений аналогічно, однак він трохи просторіше. Bolt EUV має багатшу комплектацію, яка включає бездротову зарядку для смартфонів, панорамний дах, передні сидіння з підігрівом і вентиляцією, а також задні сидіння з підігрівом.

Bolt EUV стане першим автомобілем Chevrolet, який оснащений системою Super Cruise. Ця система є першою в галузі справжньою технологією допомоги водієві у режимі гучного зв'язку. Super Cruise використовує багато передових технологічних функцій, включаючи систему уваги водія та точні картографічні дані. Система уваги водія використовує невелику камеру, розташовану у верхній частині рульової колонки, та працює з інфрачервоними ліхтарями, щоб визначити, куди дивиться водій, коли працює Super Cruise. Якщо система уваги водія виявить, що погляд водія занадто довго відвертався від дороги вперед, панель світла керма запропонує водієві повернути свою увагу на дорогу. Якщо система визначає продовження неуважності, вона використовуватиме видимі та звукові сповіщення, щоб повідомити водія про те, щоб повернути контроль над колесом. В якості опції можна замовити системи Adaptive Cruise Control, Rear Cross Traffic Alert і HD Surround Vision.
Як звичайний Bolt, так і Bolt EUV за замовчуванням оснащуються з комплексом Chevy Safety Assist, який включає автоматичне екстрене гальмування, попередження про лобовому зіткненні, допомога в утриманні смуги руху з попередженням про виїзд зі смуги і виявлення пішоходів спереду.

Більший Bolt EUV варто від 33 995 доларів за базову версію або від 43 495 доларів за виконання Launch Edition, яке отримає Super Cruise, панорамний дах, оригінальні диски, а також порт для зарядки з підсвічуванням. Старт продажів в США намічений на літо.

Нагадаємо, що GM приступає до масштабної електрифікації, в результаті якої до 2025 року буде представлено 30 електричних моделей, а до 2035 року буде поступово припинено продаж автомобілів з бензиновими двигунами. В найближчому майбутньому GM також планує в випустити розкішні електромобілі, такі як Cadillac Lyriq і GMC Hummer EV, а також електричний пікап Chevy. Суперкар Chevrolet Corvette теж скоро стане електричним.

А якщо Ви хочете придбати Chevrolet Bolt вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 15.02.2021 13:33
Переглядів : 1358

Огляд авто зі США Dodge Durango 2021

Dodge Durango 2021 року – потужний трирядний позашляховик. Він пропонує мускулистий зовнішній вигляд, комфортний інтер'єр, просту у використанні інформаційно-розважальну систему та потужні опції двигуна.
 

Читати далі

Підбірка авто для холостяків

Холостякам хочеться мати розкішне авто, яке привертає увагу та відповідає особистому іміджу і стилю життя. З огляду на це, ми вирішили скласти наш список найкращих автомобілів для холостяків.

Читати далі

Ексклюзивна версія Aston Martin V12 Speedster

Ексклюзивну версію Aston Martin V12 Speedster DBR1 представили у Великобританії.
Лише 88 екземплярів  даного авто будуть доступні для покупців у всьому світі. 

Читати далі