Обираємо авто з пробігом: Mazda 3

Блог
Головна > Блог > Обираємо авто з пробігом: Mazda 3

Елегантний та спортивний дизайн Mazda 3 виглядає вражаюче. Дана модель – це втілення сміливий дизайнерських та конструкторських рішень від японського виробника. Автомобіль доступний у седані або хетчбеку. Це робить його доступним для різноманітних покупців.




Така різна зовнішність не відображається в чудових ходових характеристиках і надійності. 
Mazda 3 - це швидкий автомобіль з фірмовим, впізнаваним стилем, а також з чудовими ходовими характеристиками та надійністю. У плавних лініях кузова Mazda 3 проглядаються силуети природних символів, морських хвиль та поривів вітру. Радіаторна решітка займає практично весь простір спереду авто. Тонкий передній бампер, вузькі фари складної конструкції з технологією Led. Дзеркала розташовуються на дверних полотнах, а не в звичних кутах скла. Задні ліхтарі у седана і хетчбека мають різні контури та форму. Такий екстер’єр авто приковує погляди та виділяє авто з загального потоку.

Технічні характеристики.
На ринку США представлені авто, оснащенні двигунами SKYACTIV. Всі двигуни можуть працювати як з 6-діапазонною механічною коробкою передач, так і з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією SKYACTIV-Drive. Основний тип двигуна в Америці - бензиновий SkyActive-G 4-циліндровий на 2,5 літра. Впорскування палива відбувається безпосередньо в камеру згоряння. 
Інший двигун - це бензиновий SkyActive-X 2,0 л, 4 циліндри. Займання паливної суміші відбувається від компресії, а не іскри. При необхідності можна встановити ГБО 4-го покоління. Максимальна швидкість авто в межах 198-250 км/год. Гальма дискові вентильовані.

Інтер'єр Mazda 3 просторий та функціональний. Всі крісла обшиті комбінацією тканини або шкірозамінника, середнє місце на задньому ряду може перетворитись в підлокітник. Між передніми кріслами центральний тунель з підлокітником. Торпеда вузька і складається з декількох хвилеподібних деталей. По центру дисплей, який виглядає окремим елементом. У зоні водія все розташовано компактно. Розкоші салону Mazda 3 додають хромовані деталі. Кількість місць для сидіння – 5. Багажник не просторий, але при бажанні його можна збільшити, склавши задній ряд сидінь. Габаритний багаж перевезти буде складно, адже вона не пристосована до такого.

Таке авто з США буде в кращій комплектації, аніж з Європи. В базовій комплектації присутні 16-ти дюймові литі диски, LED-лампи фар, кондиціонер, тканинна оббивка крісел, центральний замок, кнопка запуску двигуна.  Для допомоги водієві передбачено безліч систем: утримання в ряду, круїз контроль, парктронік, Mazda Stop&Go, автоматичні фари і двірники з датчиком дощу, голосові команди.Серед розважальних опцій - це HD-радіо, 7-ми дюймовий дисплей, динаміки по всьому салону.

З безпеки є трьохточкові ремені, подушки, кріплення для дитячих крісел і система i-ACTIVESENSE. Ще однією вкрай корисною річчю стане система запобігання аварій і наїзду на пішоходів. За допомогою радара і передньої камери, автомобіль контролює простір попереду і в разі необхідності, подає водієві застережливий сигнал. Якщо комп'ютер побачить, що реакції від водія в критичній ситуації не має він прийме рішення до екстреного гальмування, щоб не допустити ДТП.

Таке авто зі США можна купити від 10 000 $ під ключ. Автомобіль буде з мінімальним пошкодженням, від 2014 року, а також з мінімальним пробігом.

А якщо Ви у пошуках Mazda 3, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!


 



Створено : 05.03.2021 11:28
Переглядів : 2018

Ексклюзивна версія Aston Martin V12 Speedster

Ексклюзивну версію Aston Martin V12 Speedster DBR1 представили у Великобританії.
Лише 88 екземплярів  даного авто будуть доступні для покупців у всьому світі. 

Читати далі

Популярні авто Hyundai зі США

Автовиробник Hyundai давно відомий своїми впізнаваними автомобілями з різноманітною лінійкою седанів та позашляховиків, включаючи нові спортивні автомобілі. Ми склали список популярних авто Hyundai зі США.

Читати далі

Найкращі авто для літнього кемпінгу

Правильно підібравши транспортний засіб, ваша поїздка може з легкістю перетворитись на кемпінг. Слід врахувати такі фактори, як простір, відповідні можливості на дорозі та загальний комфорт. Ми склали список зручних авто для кемпінгу.

Читати далі