Електрокросовер BMW iX

Блог
Головна > Блог > Електрокросовер BMW iX

Новий електричний кросовер від BMW Group – це істиний стандарт дизайну, універсальності, комфорту і задоволення за кермом.Новий технологічний флагман побудований на інноваційній компонентній базі.


BMW iX оснащений декоративними елементами BMW i Blue. У фірмовому синьому кольорі виконані емблеми BMW на капоті і багажних дверей, грані повітроводів на передньому бампері, смуги на порогах і аеродинамічні елементи в нижній частині заднього бампера. Виразна решітка радіатора BMW є інтелектуальною панеллю з вбудованими датчиками, камерами і радаром для передових систем допомоги водієві. BMW iX вже включає в себе легкосплавні колісні диски діаметром 20 дюймів. У базовій комплектації передбачені повністю світлодіодні фари і задні ліхтарі. За доплату доступні фари BMW Laserlight останнього покоління. Денні ходові вогні, які розташовані над основним блоком працюють, як показники поворотів. Доступний дорожчий спорт-пакет, який передбачає забарвлення кузова в ексклюзивний відтінок Aventurine Red Metallic, та спортивні легкосплавні диски діаметром 21 дюйм.

На старті продажів BMW iX будуть доступні у модифікації BMW iX xDrive40 і BMW iX xDrive50. Обидва автомобілі будуть  з повним приводом та двома електродвигунами (по одному на кожній осі). У базового iX xDrive40 потужність агрегатів більше 300 к.с. Розгін з 0 до 100 км/год — близько 6 секунд. Батарея ємністю більше 70 квт•год підтримує швидкісну зарядку від мережі сталого струму потужністю до 150 кВт і забезпечує запас ходу понад 400 км.

Версія iX xDrive50 потужністю понад 500 к.с. набирає перших 100 км менш ніж за 5 секунд. Ємність батареї — понад 100 кВт•год. Запас ходу — понад 600 км. Максимальна потужність заряджання — 200 кВт.

Від швидкісної зарядної станції постійного струму батарея  електрокару заряджається від 10 до 80% за 40 хв. 10 хвилин зарядки від швидкісного терміналу вистачає на 90 км шляху, а BMW iX xDrive50 — на 120 км.


Інтер’єр вражає сучасними дизайнерськими рішеннями. В інтер'єрі кросовера використані перероблені матеріали і природна сировина: пластик і алюміній, деревина з сертифікатом FSC, а також покриття для підлоги і килимки з нейлону Econyl, отриманого шляхом переробки рибальських сіток і пластика. Шкіра оброблена екстрактом оливкових листя. Комфортні сидіння з вбудованими  підголівниками, панорамний скляних дах, просторий салон не залишить байдужим нікого.

Також ще одна новизна – це шестикутне рульове колесо. Така форма керма дозволяє отримати кращий огляд приладової панелі. Вигнута панель BMW Curved Display об'єднує цифрову приладову панель діагоналлю 12,3 дюйма і широкоформатний центральний дисплей розміром 14,9 дюйма. Високий рівень обчислювальної потужності бортових систем BMW iX дозволяє обробляти в 20 разів більше даних і вдвічі більше інформації з різних датчиків, ніж в інших сучасних моделях BMW.

А якщо Ви у пошуках BMW вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 25.03.2021 15:10
Переглядів : 1858

Delorean DMC-12 – мрія, якій так і не судилося збутися…

Біографія Джона ДеЛореана - це історія генія, мрія якого про створення ідеального спортивного автомобіля в результаті не збулася.

Читати далі

Світовий бум електромобілів

Найбільші світові автовиробники поступово відмовляються від автомобілів з бензиновими двигунами та переходять на екологічні авто з нульовим викидом вихлопних газів.

Читати далі

10 причин купити кросовер саме зараз

Кросовер - щось середнє  між легковим автомобілем та позашляховиком, і останнім часом саме він набирає все більшої популярності серед автолюбителів.

Читати далі