Обираємо авто зі США - Nissan Rogue

Блог
Головна > Блог > Обираємо авто зі США - Nissan Rogue

Nissan Rogue - це компактний і найпопулярніший кросовер у середньому ціновому сегменті. Аналогом для Європи є Nissan X-Trail. Хороший і надійний паркетник для сім’ї.


Хоча автомобіль і відноситься до класу SUV, однак підкорити неприступні вершини він не в змозі. Але на легкому бездоріжжі авто почуває себе впевнено та добре кероване. Такий автомобіль призначений для безпечної та надійної подорожі з точки А в точку Б.

Екстер'єр автомобіля скромний, але виконаний зі смаком. Лінії кузова дугоподібні і округлі, плавно перетікають одна в іншу, всі деталі розташовані в одній площині. Дизайн стильно прикрашають  хромовані елементи. Задні ліхтарі розділені - одні на кузові, другі на кришці багажника.

Габарити:

  • довжина   4681 мм;
  • ширина  1820 мм;
  • колісна база 2705 мм;
  • висота  1820 мм;
  • кліренс   190 мм;
  • об'єм багажника 818/ 1112 л.


Серед двигунів є вибір між 2,0 і 2,5 л агрегатами. Обидва вони від японського концерну, і працюють в парі з варіатором. Потужність складає 141 і 175 к.с. відповідно. Максимальний крутний момент 237 Нм. Максимальна швидкість 200 км/год, а розгін з 0 до 100 км/год 5,5-9,9 с.

Витрата палива у змішаному циклі складає в середньому 7,0 л. І хоча авто досить економне, на нього з легкістю встановлюється ГБО 4 покоління. На вибір є авто з переднім або повним приводом, гальма дискові. В кросовері зручно і економно подорожувати на довгі дистанції, і для коротких поїздок авто підходить відмінно.

Інтер'єр у Nissan Rogue комфортабельний, світлий та просторий. Торпеда вмістила все необхідне, вона функціональна, хоч і не велика. На широкий дисплей мультимедія виводяться карти навігатора, показники датчиків, відеокліпи та інше. По всьому салоні розташовані 6 динаміків.  Обшивка виконана зі змішаних матеріалів, дерматину  або шкіри. 

Nissan Rogue можна придбати в трьох комплектаціях - S, SV і SL

У комплектації S для американського ринку споживач отримує:
Сталеві колеса 17 радіусу.
Екран і камера для кругового огляду.
Акустична система з 4 динаміками, дисплеєм на 5 дюймів і портом для зовнішніх пристроїв.

У комплектації SV є:
NissanConnect;
Клімат-контроль на 2 зони;
Запуск з кнопки;
Аудіосистема з 6 динаміками;

Топова версія включає:
Литі колеса з 18 радіусом;
Панорамний електричний люк;
Електропривод багажника;
Навігація з екраном і голосове управління;
Шкіряний салон;
Аудіосистема Bose з 9 динаміками.
Світлодіодні фари.
Пакет активної безпеки.

Будь-яка комплектація включає додаткові системи допомоги:
Trace Control - дає можливість проходити стабільніше повороти.
Engine Braking - забезпечувати допомогу двигуну і КПП при гальмуванні.
Ride Control - запускає гальмівну систему, стабілізує тягу мотора для скорочення кренів і розгойдувань кузова при їзді.

За додаткову плату можна додати до інтер'єру унікальні матеріали і кольори оббивки сидінь, люк додатковий ряд крісел, рейлінги на дах, діодні фари і фірмовий комплекс захисту водія і пасажирів Safety Shield.

Вартість моделі в США в базовій комплектації S починається від $ 10 000 під ключ. Ціна залежить від пробігу, стану авто.

Якщо Ви у пошуках NISSAN ROGUE, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 19.04.2021 11:40
Переглядів : 2042

Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто: зміни з 1 січня 2021 року

Ставки збору в Пенсійний фонд залежать від вартості авто і прив'язані до прожиткового мінімуму. Оскільки з 1 січня 2021 року прожитковий мінімум збільшився, це значить, що збільшилась і сума пенсійного збору.

Читати далі

Бренд справжніх чоловіків - Harley Davidson

Harley-Davidson найвідоміший американський виробник мотоциклів у світі. Легендарна компанія змогла створити культуру, в центрі якої революційні мотоцикли. На сьогоднішній день компанія базується в місті Мілуокі штату Вісконсін, США.

Читати далі

Популярні авто Hyundai зі США

Автовиробник Hyundai давно відомий своїми впізнаваними автомобілями з різноманітною лінійкою седанів та позашляховиків, включаючи нові спортивні автомобілі. Ми склали список популярних авто Hyundai зі США.

Читати далі