Найкращі авто для літнього кемпінгу

Блог
Головна > Блог > Найкращі авто для літнього кемпінгу

В літній період хочеться виїхати за місто, провести час на природі. Правильно підібравши транспортний засіб, ваша поїздка може з легкістю перетворитись на кемпінг. Слід врахувавти такі фактори, як простір, відповідні можливості на дорозі та загальний комфорт. Деякі виробники автомобілів також пропонують особливі функції, які роблять їхні транспортні засоби особливо зручними для кемпінгу. 


Subaru Forester

У Forester є достатньо внутрішнього простору для кемперів та спорядження для кемпінгу, а також стандартний повний привід, який допоможе подолати складний шлях. Цей автомобіль має розумну систему повного приводу та великий кліренс для складних ділянок дороги. 
Всі моделі Forester оснащені 2,5-літровим горизонтально розташованим чотирициліндровим двигуном, який забезпечує 182 к с. і може буксирувати важкі вантажі. Двигун працює в парі з безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT). Двигун тихий на помірних швидкостях, але може звучати потужно під час подолання складних ділянок дороги чи буксируванні.

Усі моделі авто стандартно оснащені інформаційно-розважальною системою із сенсорним екраном та останнім інтерфейсом Starlink від Subaru. Базові, преміальні та спортивні моделі поставляються в стандартній комплектації з 6,5-дюймовим дисплеєм, але більший 8,0-дюймовий пристрій є стандартним для моделей Limited та Touring. На передньому сидінні є два порти USB; ще два є необов’язковими і розташовуються на задній частині центральної консолі, так що пасажири на задніх сидіннях мають можливість зарядити смартфон. Вбудований Wi-Fi через 4G LTE-з'єднання для передачі даних є стандартним для всіх, крім базового Forester.

Toyota 4Runner

Toyota 4Runner - це великий позашляховик з традиційним підходом до кемпінгу. На відміну від більш поширених універсальних позашляховиків, 4Runner - це великий позашляховик, який може буксирувати великі вантажі та доставити вас майже куди завгодно. Залежно від комплектації та модельного року, автомобіль здатний буксирувати до 5000 фунтів - безумовно цього достатньо, щоб витягнути кемпінговий причеп. 4Runner також є відносно просторим, коли скласти задні сидіння рівно, тому більшості власників вистачить місця, щоб розгорнути спальний мішок і спати всередині, захистившись від стихій.

Під капотом стандартний 4,0-літровий двигун V6 потужністю 270 кінських сил, який поєднується з п'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Пропонуються версії із заднім та повним приводом. Любителі бездоріжжя оцінять агресивний зовнішній вигляд позашляховика та доступні такі фішки, як центральний диференціал блокування, двоступінчаста коробка передач, блокуючий задній диференціал та обрана система управління місцевістю.

Honda Ridgeline 
У Honda Ridgeline є кілька прихованих хитрощів, які роблять її ідеальним супутником для кемпінгу. Наприклад, простір у закритому багажнику в підлозі можна використовувати для зберігання спорядження. В авто є достатньо місця для повнорозмірного надувного матраца. У дорозі Ridgeline також зручний, що допомагає під час довгих поїздок до кемпінгу.

Двигун 3,5 л турбований VTEC V6 з безпосереднім уприскуванням, який чудово поєднується з дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Максимальна потужність - 280 к.с., чого достатньо для плавної поїздки на відпочинок біля міста та достатньої прохідної потужності. На низьких швидкостях на жорстких трасах двигун та трансмісія надзвичайно добре справляються з великим крутним моментом.

Ridgeline - це потужний пікап з усіма можливостями, які потрібні більшості власників пікапів середнього розміру. Додатковий комфорт їзди, створений відмінним дизайном шасі та незалежною задньою підвіскою. Рульове управління є плавним та прямим, а шасі добре збалансоване для будь-якої дороги.

Toyota Sienna
Sienna, як і інші мінівени, пропонує досить багато внутрішнього простору для ночівлі в авто, якщо трохи переконфігурувати місця. П'яте покоління Sienna має третій ряд сидінь, які складаються, тоді як другий ряд можна повністю зняти за допомогою простого ручного важеля, розташованого на спинці сидінь. На додачу до цього, Sienna - один із небагатьох мінівенів, що пропонують повний привід, що може допомогти забезпечити додаткову тягу за поганої погоди чи дорожніх умов. 

Автомобіль в базовій комплектації має передній привід, але краще купити трохи дорожчу повнопривідну версію. Toyota Sienna комплектується трьохзонним клімат-контролем, зручною цифровою панеллю і великими підстаканниками по всьому салону, камерою заднього виду та великими литими дисками. Ручка перемикання передач розташована на передній панелі, тому між сидіннями є багато місця під різні дрібниці. Такий автомобіль прослужить вам дуже довго і подарує незабутні емоції від поїздки.

Kia Sedona

Надійна, простора Kia Sedona - гнучкий мінівен, який забезпечує  комфорт та зручність. Усі моделі 2017–2019 років включають сидіння другого ряду Slide-N-Stow, які стоять вертикально, ковзають вперед і закріплюються на місці, щоб миттєво забезпечити простір для пухнастих друзів. Сидіння третього ряду з роздільним складанням 60/40 також зручно складаються в підлогу, даючи  можливість перевозити все необхідне для кемпінгу. Усі мінівени Sedona обладнані двигуном 3,3 л V6 потужністю 276 к.с., що забезпечує швидке прискорення та тиху їзду. Стандартні функції авто включають 18-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні позиційні лампи, підігрів передніх сидінь, інтеграцію Apple CarPlay та Android Auto.

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 29.04.2021 16:07
Переглядів : 2327

Відродження легенди - Ford Bronco

Легендарний Ford Bronco повернувся і випускається з кінця 2020 року. Автомобіль пропонує екстремальні позашляхові можливості. Він став відродженням культової американської моделі позашляховика.

Читати далі

Огляд авто Acura NSX

Acura NSX - спортивний автомобіль з неймовірно потужною гібридною установкою, спритний, швидкий і комфортний. 

Читати далі

5 найкращих компактних пікапів зі США

Більшість компактних пікапів пропонують внутрішній комфорт, функції допомоги водієві та оновлені технології. Ми склали список п'яти найкращих невеликих пікапів зі США.

Читати далі