Авто для літніх подорожей

Блог
Головна > Блог > Авто для літніх подорожей

Для якісного відпочинку потрібно не просто надійний і безпечний автомобіль, а ще й місткий та комфортний. Ми склали список автомобілів, які чудово підійдуть для літніх подорожей.


Honda CR-V

Великий позашляховик чудово підійде для активного відпочинку. Можна обрати між переднім приводом або інтелектуальною системою повного приводу, яка працює для покращення тяги в складних умовах водіння. Під капотом 2,4-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 184 к.с. Працює у  парі з варіатором, забезпечуючи приємний досвід водіння. У комплектації Touring доступні шкіряні сидіння та 330-ватна звукова система преміум-класу.

Комплектація базового рівня включає:

  • автоматичний клімат-контроль;
  • круїз контроль;
  • звукову систему з чотирма динаміками з потоковою передачею Bluetooth;
  • задні сидіння з роздільним складанням 60/40;
  • електросклопідйомники та дверні замки.

Ford Explorer
Потужний та статусний позашляковик із трьома рядами сидінь. Explorer доступний із чотирма рівнями комплектації на вибір та трьома доступними двигунами. Доступна багаторежимна система повного приводу розумно справляється з брудом, снігом, піском та іншим бездоріжжям. 

В комплектації  XLT доступно:

  • 10-позиційне регулювання потужності водія та 6-позиційне регулювання потужності передніх пасажирських сидінь;
  • система зворотного зондування;
  • кондиціонер із задніми органами управління;
  • 4,2-дюймовий сенсорний екран із потоковою передачею аудіо через Bluetooth;
  • автоматичні фари.

Subaru Forester

У Forester є достатньо внутрішнього простору, а також стандартний повний привід, який допоможе подолати складний шлях. Цей автомобіль має розумну систему повного приводу та великий кліренс для складних ділянок дороги. 

Всі моделі Forester оснащені 2,5-літровим горизонтально розташованим чотирициліндровим двигуном, який забезпечує 182 к с. і може буксирувати важкі вантажі. Двигун працює в парі з безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT). Двигун тихий на помірних швидкостях, але може звучати потужно під час подолання складних ділянок дороги чи буксируванні.Усі моделі авто стандартно оснащені інформаційно-розважальною системою із сенсорним екраном та останнім інтерфейсом Starlink від Subaru.

Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee буде комфортним  як під час щоденних поїздок, так і під час поїздок по брудним ґрунтовим дорогам. Базовим є 3,6-літровий V6 з потужністю 295 кінських сил, який поєднується з восьмиступінчастим автоматом. Покращений V8, 5,7-літровий Hemi потужністю 360 к.с. стандартно постачається з повним приводом.

В базовій комплектації є:

  • автоматичні фари;
  • 17-дюймові легкосплавні диски;
  • двозонний автоматичний клімат-контроль з системою фільтрації повітря;
  • рульове колесо в шкірі;
  • семидюймовий сенсорний екран.

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 30.04.2021 16:36
Переглядів : 1306

Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.

Читати далі

ТОП авто з США під ГБО

У статті ми обрали кращі авто з США, які найбільш підходять для установки газобалонного обладнання.  З ГБО автолюбителі можуть не тільки їздити на відмінних авто, але ще й істотно економити.

Читати далі

Авто тижня: Ford Fusion

Ford Fusion USA - класичний чотири дверний седан «D» класу. Збалансований, з широкою лінійкою двигунів, хорошими експлуатаційними характеристиками і комфортом.

Читати далі