Огляд авто Honda HR-V 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто Honda HR-V 2021

Honda HR-V - хороший кросовер, з яким легко маневрувати міськими дорогами. Завдяки великому та зручному салону, а також чудовим оцінкам економії палива, це один з найбільш практичних автомобілів у своєму класі. Цей кросовер легко маневрує на поворотах, а його точне рульове управління та потужні гальма підсилюють його привабливість.


 
Ззовні Honda HR-V - це симпатичний кроссовер, витонченості якому надають акуратні лінії кузова. Привабливий перед з красивими фарами, впізнавана решітка радіатора і рельєфний бампер надають йому сучасний вид. Безперечно, цей автомобіль сподобається тим, хто не любить надмірно сміливих і яскравих дизайнерських рішень. Що стосується задньої частини, то вона може похвалитися невеликим спойлером зі стрічкою стоп-сигнальних вогнів і привабливим оформленням паркувальних датчиків. Всі гальма дискові, спереду вентильовані.

Габарити:

  • довжина 4295 мм, 
  • ширина 1770 мм, 
  • висота 1605 мм. 
  • кліренс 185 мм.

Єдиний двигун HR-V - це 1,8-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 141 к.с. Він поєднаний з безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT). Передній привід є стандартним, повний привід доступний.

Honda має гарний, добре побудований салон з якісними пластиковими поверхнями та гарною обробкою. Тканинна оббивка є стандартною. Доступні шкіряна оббивка та передні сидіння з підігрівом. У салоні кросовера використані нехай і недорогі, але виключно якісні матеріали - податливі пластики, приємна тканина або добротна шкіра. На передніх місцях Honda HR-V розміщені зручні сидіння з ненав'язливими валиками бічної підтримки і системою підігріву. На другому ряді - комфортабельний тримісний диван і достатня кількість вільного простору.

Інформаційно-розважальна система в базовій HR-V має прості у використанні фізичні елементи керування для регулювання кліматичних та звукових налаштувань. 

Honda випускає HR-V у чотирьох комплектаціях: LX, Sport, EX та EX-L.

Базова комплектація HR-V LX стандартно оснащена 5-дюймовим інформаційно-розважальним дисплеєм, стереосистемою з чотирма динаміками, USB-портом, Bluetooth, камерою заднього огляду та легкосплавними колесами.

HR-V Sport додає 7-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, другий USB-порт, сумісність з Pandora, систему HondaLink, шкіряне кермо, активне шумозаглушення, та протитуманні фари. Є також кілька ексклюзивних функцій.

Honda HR-V EX отримує стереосистему із шістьма динаміками, супутникове радіо, HD-радіо, автоматичний клімат-контроль, кнопку запуску, передні сидіння з підігрівом та люк. Також стандартним є набір функцій безпеки Honda Sensing, який включає систему пом'якшення гальмування при зіткненні, попередження про зіткнення, систему допомоги при утриманні смуги руху, попередження про виїзд з смуги, систему пом'якшення виїзду з дороги та адаптивний круїз-контроль. Також включений годинник Honda LaneWatch та автоматичні дальні фари. 

HR-V EX-L додає дзеркало заднього огляду з автоматичним затемненням та оброблені шкірою сидіння. 

Особливості безпеки HR-V:

  • Камера заднього огляду;
  • Передні та задні датчики паркування;
  • Автоматичне екстрене гальмування;
  • Пом'якшення виїзду з дороги;
  • Попередження про виїзд із смуги руху;
  • Допомога утримання смуги руху;
  • Адаптивний круїз-контроль;
  • Автоматичні дальні фари;
  • Камера Honda LaneWatch для сліпих зон.

А якщо Ви у пошуках Honda HR-V, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 24.05.2021 14:51
Переглядів : 3492

Підбірка авто для холостяків

Холостякам хочеться мати розкішне авто, яке привертає увагу та відповідає особистому іміджу і стилю життя. З огляду на це, ми вирішили скласти наш список найкращих автомобілів для холостяків.

Читати далі

Потужні кросовери, які не представлені офіційно в Україні

Автомобільний ринок України різноманітний, на ньому представлена велика кількість авто. Однак деякі моделі відомих виробників не доїжджають до України. У статті ми навели авто, які користуються популярністю у США, однак в Україні офіційно не представлені.

Читати далі

Відродження легенди - Ford Bronco

Легендарний Ford Bronco повернувся і випускається з кінця 2020 року. Автомобіль пропонує екстремальні позашляхові можливості. Він став відродженням культової американської моделі позашляховика.

Читати далі