5 кращих компактних авто

Блог
Головна > Блог > 5 кращих компактних авто

Незважаючи на те, що кросовери та позашляховики користуються величезною популярністю, все-таки для поїздок по місту багато споживачів обирають невеликий компактний автомобіль. Менші машини вигідніші, економніші і ними простіше керувати в міських умовах. У нашому списку 5 найкращих компактних автомобілів для міста.


2020 Honda Civic

Honda Civic - один з найцікавіших невеликих компактних автомобілей. Авто доступне як седан, купе чи хетчбек, тож є можливість вибрати стиль кузова, який відповідає стилю життя. Незалежно від того, який стиль кузова обрали, ви отримаєте рухливий, енергійний автомобіль з хорошою економією палива та зручний салон.

Honda пропонує Civic у трьох типах кузова: дводверне купе, чотиридверний седан та чотиридверний хетчбек. Хетчбек поставляється в п'яти комплектаціях: LX, Sport, EX, EX-L та Sport Touring. Седан Civic має п’ять основних комплектацій: LX, Sport, EX, EX-L та Touring, тоді як моделі купе доступні в тих самих комплектаціях, що і седан, але без EX-L. Високоефективний Civic Si доступний як седан або купе. Топова комплектація хетчбека називається Type-R.

Базовий двигун - 2,0-літровий чотирициліндровий з 158 кінськими силами (стандартний у седані та купе LX та Sport).

Доступні двигуни:

  • 1,5-літровий турбований чотирициліндровий двигун потужністю 174 кінські сили, стандартний для Civic седан EX, EX-L та Touring; Civic купе EX та Touring; Civic хетчбек LX, EX та EX-L;
  • 1,5-літровий турбований чотирициліндровий двигун із 180 кінськими силами, стандартний для Civic хетчбек Sport та Sport Touring;
  • 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 205 кінських стандартний для Civic Si;
  • 2,0-літровий чотирициліндровий з турбонаддувом потужністю 306 кінських сил, стандартний для Civic Type R.

Коробка передач - стандартна шестиступінчаста механіка, доступний безступінчастий автоматичний (CVT).

Незалежно від типу корпусу, базовий Civic оснащений 5-дюймовим дисплеєм, стереосистемою з чотирма динаміками, Bluetooth та USB-портом. Доступний 7-дюймовий сенсорний екран, а також Android Auto, Apple CarPlay, навігаційна система, стереосистема на 8, 10 або 12 динаміків, бездротова зарядка телефону, додатковий порт USB, супутникове радіо, HD-радіо та люк .

2020 Nissan Leaf

Стильний п'ятимісний хетчбек, в якому дизайн створений з урахуванням аеродинаміки. Він ідеально поєднує в собі переваги сімейного міського авто: відмінну динаміку, хорошу керованість і головне - економічність. А його доступність і простота зарядки (невисокі вимоги до потужності розетки) роблять його настільки популярним.

Цей електричний автомобіль швидко зупиняється, витончено їздить і може проїхати до 226 км за один заряд. Nissan Leaf оснащений єдиним електродвигуном та акумулятором потужністю 40 кВт-год, що дає 147 кінських сил. Nissan пропонує Leaf Plus з акумулятором потужністю 62 кВт-год, який поєднується з мотором і дає 214 кінських сил. Основна привабливість Leaf Plus, однак, полягає не в додаткових кінських силах, а в майже 100 км додаткового пробігу на одному заряді.

Nissan Leaf 2020 року доступний у п'яти комплектаціях: S, SV, S Plus, SV Plus та SL Plus

Стандартні функції включають тканинну оббивку, передні регульовані сидіння, автоматичний клімат-контроль та 8-дюймову інформаційно-розважальну систему із сенсорним екраном з Android Auto, Apple CarPlay, три порти USB, супутникове радіо та чотири динаміки стерео.

Також  Leaf стандартно постачається з основними функціями безпеки: попередженням про зіткнення, виявленням пішоходів, автоматичним екстреним гальмуванням вперед і назад, моніторингом сліпих зон, попередженням про виїзд з смуги, системою допомоги при утриманні смуги руху, автоматичними дальніми фарами, камерою заднього огляду.

Toyota Corolla 2020

Toyota Corolla 2020 року хороший, компактний автомобіль. Він має чудовий рейтинг надійності та безліч стандартних функцій допомоги водієві, а також просту у використанні інформаційно-розважальну систему. Завдяки поєднанню загальної якості, передбачуваної надійності, високих рейтингів безпеки та технологій запобігання нещасним випадкам авто чудово підійте для міських доріг.

Седан Toyota Corolla 2020 року поставляється в комплекті з 1,8-літровим чотирициліндровим двигуном, що виробляє 139 кінських сил. Стандартною є безступінчаста автоматична коробка передач (CVT). Стандартним для моделей хетчбек є 2,0-літровий двигун видає 169 кінських сил. Варіанти трансмісії з цим двигуном - це покращений варіатор або шестиступінчаста механіка з плавним перемиканням передач.

Toyota Corolla доступна в декількох конфігураціях. Седан Corolla поставляється в п'яти комплектаціях - L, LESE, XLE та XSE. Хетчбек Corolla поставляється в комплектаціях SE та XSE.

Стандартні функції базової комплектації включають світлодіодні фари та задні ліхтарі, тканинну оббивку та передні сидіння, що регулюються вручну. Стандартна інформаційно-розважальна система включає Bluetooth, порт USB, стереосистему з шістьма динаміками, 7-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, розпізнавання голосу та вбудовану точку Wi-Fi.

Стандартні функції допомоги водієві включають камеру заднього огляду, виявлення пішоходів, попередження про зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги, допомогу утриманню смуги руху, допомогу при відстеженні смуги руху, автоматичне довге світло та розпізнавання дорожніх знаків.

Додаткові функції включають навігацію, бездротову зарядку пристрою, преміум-стереосистему JBL із дев’ятьма динаміками, зовнішнє освітлення салону та адаптивні фари.

2020 Volkswagen Golf

Volkswagen Golf - це чотиридверний хетчбек виділяється своїми зручними технічними характеристиками, величезним багажником для класу та просторим салоном. Його компактні розміри роблять його ідеальним для тих, хто живе в міських умовах.

Volkswagen Golf оснащується 1,4-літровим чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом на 147 кінських сил. Працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастою автоматичною.

Хетчбек Golf поставляється лише в одній комплектації TSI. Стандартні функції TSI включають оббивку з синтетичної шкіри, передні сидіння з підігрівом, кермо із синтетичної шкіри, панорамний люк, безключовий доступ, кнопковий старт, ручний клімат-контроль та 16-дюймові колеса з алюмінієвого сплаву.

Інформаційно-розважальна система складається з 6,5-дюймового сенсорного екрану, одного порту USB-C, шести динаміків, Bluetooth, точки Wi-Fi, а також навігаційних та дорожніх служб Car-Net. Інтеграція смартфона можлива за допомогою Apple CarPlay, Android Auto та MirrorLink.

Стандартні вдосконалені функції безпеки включають попередження про зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, автоматичне гальмування після зіткнення, моніторинг пішоходів, моніторинг сліпих зон, автоматичні склоочисники лобового скла та камеру заднього огляду.

2020 Mazda 3

Mazda 3 - це невеликий компактний автомобіль з вишуканою привабливістю. Він виготовляється у двох стилях кузова: седан та хетчбек. Всередині Mazda 3 виглядає висококласно і має безліч зручних функцій.

Єдиним двигуном, доступним для авто є 2,5-літровий чотирициліндровий двигун, що виробляє 186 кінських сил. Шестиступінчаста автоматична коробка передач стандартна, і є доступна  шестиступінчаста механічна.

Седан поставляється в чотирьох комплектаціях: базова, Select, Preferred та Premium. Хетчбек поставляється в трьох комплектаціях: базова, Preferred та Premium

Серед стандартних функцій - 8,8-дюймовий інформаційно-розважальний екран, стереосистема з 8 динаміками, HD-радіо, два порти USB, Bluetooth та кнопковий пуск.

Деякі функції безпеки також є стандартними. Сюди входять допомога при збереженні смуги руху, попередження про виїзд з смуги, попередження про зіткнення з пішоходом та автоматичним екстреним гальмуванням, автоматичні дальні фари, адаптивний круїз-контроль, камера заднього виду.

Найкраща комплектація Premium оснащена спортивними шкіряними сидіннями, люком, адаптивними фарами.

А якщо Ви хочете придбати компактний автомобіль вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 24.05.2021 14:52
Переглядів : 2354

Обираємо авто зі США Audi A4 2021

Audi A4 2021 – компактний, розкішний, спортивний седан, який одразу сподобається автолюбителю. Він стильний, безпечний, комфортний та оснащений сучасними технологіями.

Читати далі

Підготовка автомобіля до літа. Практичні рекомендації

Після зимового сезону важливо правильно підготувати автомобіль до весни та літа, щоб уникнути непередбачуваних поломок. У статті розглянуті важливі моменти, на які слід звернути увагу після зимового холоду, бруду та слякоті.

Читати далі

Електрокар Chevrolet Bolt. Огляд

Якщо ви у пошуках універсального міського електромобіля, який буде поєднувати в собі безліч плюсів і сильних сторін, але при цьому буде гранично доступний за ціною, то представляємо вам Chevrolet Bolt

Читати далі