Каталог авто

Каталог
Авто
Рік
Пробіг (тис. км)
Об'єм двигуна (л.)
Пальне
A124e19a de88 4393 9394 e018827ac7e8
 • 2014
 • 116 988 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
0801b395 a47c 4611 890a e916cb9b5eda
Дата аукціону: 13.12.2021
 • 2013
 • 67 896 км
 • 1.4
 • Бензин
 • Автомат
Dfe4d0eb c5b1 461d bcdb b286ec6b20d3
Дата аукціону: 09.12.2021
 • 2013
 • 76 337 км
 • 3.6
 • Бензин
 • Автомат
3bf8fc56 84fe 4589 8f42 73657201dbd4
 • 2015
 • 254 988 км
 • 1.4
 • Бензин
 • Ручна
8a8a57dd ff7c 4edd bf47 062158f0b598
Дата аукціону: 07.12.2021
 • 2016
 • 0 км
 • 3.6
 • Бензин
 • Автомат
7b09f1c154ea4c74b4290c5ba35e93f5 ful
 • 2014
 • 0 км
 • 1.4
 • Бензин
 • Автомат
968aad99ba894cbcb1143370c0e0f743 ful
 • 2011
 • 0 км
 • 3.6
 • Бензин
 • Автомат
Dbfba3c9 cf06 470d a799 acea4a84bf92
 • 2017
 • 32 308 км
 • 1.4
 • Бензин
 • Автомат
Ef007f99 25e1 4fa3 8ad3 194699a97736
Дата аукціону: 09.12.2021
 • 2021
 • 3 996 км
 • 1.2
 • Бензин
 • Автомат
99abc66f 142c 48a2 8631 fd042567ad7c
Дата аукціону: 09.12.2021
 • 2016
 • 103 996 км
 • 2.0
 • Бензин
 • Автомат

Замовити BUICK з Америки