Потужні кросовери, які не представлені офіційно в Україні

Блог
Головна > Блог > Потужні кросовери, які не представлені офіційно в Україні

Автомобільний ринок України різноманітний, на ньому представлена велика кількість авто. Однак деякі моделі відомих виробників не доїжджають до України. Деякі моделі розробляються лише під американський ринок, а інші моделі не представлені в Україні лише через рішення виробника. У статті ми навели авто, які користуються популярністю у США, однак в Україні офіційно не представлені. Не слід боятись придбати такі авто через відсутність запчастин, адже запчастини можна купити на так званих «розборах» або придбати в сусідніх державах (доставка до 2 тижнів).


Chevrolet Blazer  


Blazer – відносно нова модель Chevrolet. Передньо-або повнопривідний п'ятидверний SUV з експресивним дизайном, сучасним і хорошим оснащенням і високим рівнем практичності. Офіційна прем'єра авто відбулася 22 червня 2018 року.

Серед  двигунного ряду представлено два бензинових силових агрегата, які за замовчуванням поєднуються з 9-діапазонною автоматичною коробкою передач. Перший варіант це чотирициліндровий двигун EcoTec  об'ємом 2,5 л, що генерує 194 к. с. і 255 Нм крутного моменту. Потужніший  3.6-л виробляє 309 к.с. і 365 Нм крутного моменту. Штатно автомобіль оснащується переднім приводом, а за доплату – повним.

В базовій комплектації  автомобіль оснащується передніми і бічними подушками безпеки, 18-дюймовими легкосплавними колесами, бі-ксеноновими фарами, медіацентром з 8-дюймовим дисплеєм, двохзонним клімат контролем, підігрівом крісел, електроприводом. Можна додатково замовити панорамний дах, адаптивний круїз-контроль, обігрів керма, бездротову зарядку для телефону.

Ford Explorer  


Ford Explorer – популярний автомобіль в США. Повнорозмірний кросовер з брутальним дизайном, функціональним інтер’єром тм хорошим рівнем оснащення з продуктивною начинкою.  Світова прем'єра шостого покоління  Ford Explorer відбулася 9 січня 2019 року. 
Для цього авто пропонуються два бензинові двигуни сімейства EcoBoost, які працюють в парі з 10-діапазонним "автоматом». Один двигун 2,3 л з турбокомпресором генерує 304 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Топовий агрегат на 3,0 л виробляє 370 к.с. і 515 Нм крутного моменту.  Є як заднє привідні версії, так і повнопривідні.  
В базовій комплектації є  передні і бічні подушки безпеки, 18-дюймові легкосплавні колесами, медіа центр Sync 3 з 8-дюймовим екраном, двозонним клімат- контролем, моніторинг сліпих зон, системастеження за розміткою, технологія автоматичного гальмування.

 Kia Telluride

Kia Telluride - передньо- або повнопривідний SUV повнорозмірної категорії, флагманський, привабливий кросовер КІА з брутальним дизайном. В інтер’єрі передбачений високий рівень комфорту та безпеки, якісний і місткий салон з хорошим технічним оснащенням. Світова прем'єра серійного позашляховика KIA Telluride відбулася в січні 2019 року.
Під капотом KIA Telluride ховається шестициліндровий бензиновий двигун GDI об'ємом 3,8 л, який генерує 291 к. с. і 355 Нм крутного моменту. Стандартно автомобіль працює з 8-ступінчастим "автоматом". Присутній передній та повний привід. 
Кросовер в базовій комплектації  має 7 подушок безпеки, 18-дюймові легкосплавні колеса, ABS, ESP, медіацентр, двозонний клімат-контроль, моніторинг рядності руху, круїз-контроль. В «топовій» версії привілеями є трьохзонний клімат-контроль, моніторинг сліпих зон, підігрів, бездротова зарядка для смартфонів, мультимедійна система з 10.2-дюймовим тачскріном, камери кругового огляду, повністю світлодіодна оптика.

 Subaru Ascent 


Subaru Ascent - повнопривідний SUV середньорозмірної категорії . Повномасштабна прем'єра позашляховика відбулася в кінці листопада 2017 року. Зовнішність авто відповідає концепції «Dynamic & Solid» ( «Динаміка і цілісність»). Авто виглядає привабливо і збалансовано.

Під капотом Subaru Ascent встановлюється безальтернативний бензиновий двигун об'ємом 2.4 літра з турбокомпресором типу twin-scroll. Він розвиває 260 кінських сил 376 Нм крутного моменту.

У базовій комплектації  автомобіль оснащується 7 подушками безпеки, трьохзонним клімат - контролем, 18-дюймовими алюмінієвими колесами, чотирма портами USB, ABS, ESP, підігрівом передніх крісел, системами автоматичного гальмування і стеження за розміткою. «Топова» модифікація містить дев'ять подушок безпеки, світлодіодні фари, камери панорамного огляду, електроприводом і вентиляцією передніх сидінь, підігрівом другого ряду, скляним дахом.

Nissan Kicks 


Nissan Kicks - передньопривідний кросовер класу «К1». Презентація автомобіля відбулася в 2016р в Бразилії. Автомобіль виглядає виглядає спокійно, з солідним дизайном. В очі фари головного освітлення з елегантнимпідведенням світлодіодних денних ходових вогнів. Образ доповнює велика чорна зона нефарбованого пластику на задньому бампері, а також імітація спліттера.

В США автомобіль оснащується безальтернативним 1,6 л бензиновим атмосферним двигуном, який видає 125 л. с. і 156 Нм крутного моменту. У парі з ним працює варіатор X-Tronic. Привід - виключно передній, задня підвіска у автомобіля - напівзалежна.

Оснащення кросовера може включає в себе: 7 подушок безпеки, помічник при старті під гору, система автоматичного гальмування, стеження за сліпими зонами і попередження при виїзді з паркомісця. Є також камери кругового огляду, система безлючового доступу, клімат-і круїз-контроль, стереосистема Bose на 8 динаміків.

Якщо Ви у пошуках кросовера, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 22.03.2021 12:12
Переглядів : 1870

Подарунок для автолюбителя до Нового року

Новий рік вже зовсім скоро, а ви так і не придумали, що подарувати близькій людині, яка обожнює авто? Що ж, тоді довго думати над презентом на Новий Рік не доведеться, адже ми підготували список ідеальних подарунків, які не залишать байдужим автолюбителя. 

Читати далі

Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.

Читати далі

Електрокар Chevrolet Bolt. Огляд

Якщо ви у пошуках універсального міського електромобіля, який буде поєднувати в собі безліч плюсів і сильних сторін, але при цьому буде гранично доступний за ціною, то представляємо вам Chevrolet Bolt

Читати далі