Огляд авто Chevrolet Trax 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто Chevrolet Trax 2021

Chevrolet Trax  - вправний, невеликий позашляховик створений для міських пригод.


Особливо привабливий в автомобіля екстер’єр - зухвала оптика зі світлодіодними «підводками» ходових вогнів, дворівнева решітка радіатора і рельєфний бампер. З інших ракурсів паркетник демонструє стильні контури: по-спортивному складений силует з вираженою мускулистістю, заокруглені, квадратні арки коліс і спадаючий дах, а також задні витончені ліхтарі.

Габарити:

  • довжина 4248 мм;
  • ширина 1766 мм;
  • висота 1674 мм;
  • колісна база 2555 мм.

Єдиний запропонований двигун для авто - це 1,4-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом з потужністю 155 к.с, який можна поєднати як з переднім, так і з повним приводом. Шестиступінчастий автомат досить плавний. Автомобілю потрібно 9,3 секунди, щоб досягти швидкості в 100 км/год. Завдяки стійкій їзді та зручному керуванню авто досить впевнено почуває себе на дорозі.

Всередині авто вирізняється привабливим інтер’єром з комфортними матеріалами обробки. Контрастні шви підкреслюють оббивку позашляховика та м’які на дотик матеріали. Високе положення сидінь і компактне компонування також додають простору салону. Стандартна система Chevrolet Infotainment 3 має поєднання сенсорних та фізичних елементів керування, до яких легко дістатись та використовувати, вона інтуїтивно зрозуміла і проста.  

Основні функції безпеки включають:

  • Доступне попередження про зіткнення;
  • Доступний моніторинг сліпих зон;
  • Доступні задні датчики паркування;
  • Камера заднього огляду;
  • Моніторинг сліпих зон;
  • Задні датчики паркування. 

Chevrolet Trax 2021 року випускається у двох комплектаціях: LS та LT

Базова комплектація LS оснащена великою кількістю інформаційно-розважальних технологій, але стандартні функції активної безпеки обмежені камерою заднього огляду. Комплектація має 7-дюймовий сенсорний екран, стереосистему з шістьма динаміками, Android Auto та Apple CarPlay, точку Wi-Fi, супутникове радіо, Bluetooth та два порти USB. Автомобіль також оснащений тканинною оббивкою, передніми сидіннями, що регулюються вручну, дистанційним входом без ключа та камерою заднього огляду.

Chevrolet Trax LT додає розкішну тканинну оббивку, круїз-контроль, дистанційний запуск та нагрівання зовнішніх дзеркал. 

Також доступно кілька додаткових пакетів. 
Пакет Driver Configuration коштує $ 495 і включає моніторинг сліпих зон, попередження про перехрестя заднього руху та датчики паркування ззаду. Пакет Premium Seat доступний за 650 доларів та включає передні сидіння з підігрівом та оббивку з синтетичної шкіри. За 450 доларів можна додати пакет LT Convenience, який постачається з шестиступеневим регульованим водійським сидінням та шкіряним кермом. 

А якщо Ви у пошуках Chevrolet Trax, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 24.05.2021 14:45
Переглядів : 2890

Огляд авто зі США Dodge Durango 2021

Dodge Durango 2021 року – потужний трирядний позашляховик. Він пропонує мускулистий зовнішній вигляд, комфортний інтер'єр, просту у використанні інформаційно-розважальну систему та потужні опції двигуна.
 

Читати далі

Новий Equator від Ford

Американський автомобільний виробник Ford представив ще на початку року новий кросовер Equator. А вже в квітні перші екземпляри авто потраплять до своїх власників.

Читати далі

Історія логотипу "Mercedes"

Емблема Mercedes-Benz - один з найкращих прикладів ефектного корпоративного логотипу. Завдяки своїй простоті та послідовності її дуже легко запам’ятати та розпізнавати.

Читати далі