Купівля авто без ризику. Сервіс Carfax.

Блог
Головна > Блог > Купівля авто без ризику. Сервіс Carfax.

При купівлі автомобіля зі США потрібно бути впевненим в його історії. В Америці існує незалежна та загальнонаціональна база даних Carfax (Карфакс), яка збирає історію по кожному зареєстрованому авто на території США і Канади.


Carfax - офіційний сервіс, на якому можна перевірити історію американського автомобіля, який експлуатувався на території Канади і США. Даному сервісу більше 30 років. Це надійне джерело інформації, що надає звіт про використання транспортних засобів з США.
Звіт даного сервісу надає детальну інформацію про минуле автомобіля, та допомагає дізнатись важливу інформацію про американські автомобілі а саме:


1.    зовнішній вигляд транспортного засобу;
2.    недоліки даної серії;
3.    дата випуску;
4.    дорожньо-транспортні пригоди;
5.    використання автомобіля як таксі, в прокаті або оренді;
6.    технічні огляди;
7.    пробіг;
8.    факти викрадення;
9.    арешти;
10.  ушкодження;
11.  використання подушок безпеки;
12.  факти відкликання автомобіля виробником;
13.  позначки списання або утилізації;
14.  термін гарантії;
15.  технічні показники;
16.  комплектація;
17.  відомості про реєстрацію та власників;
18.  розшук і арешти;
19.  застави і кредити;

Як можна отримати звіт по CARFAX (Карфакс)?
При випуску автомобіль ідентифікується спеціальним номером так званим VIN-кодом (Vehicle Identifier Number). Він складається з 17 знаків - цифри та латинські букви. Прописавши даний VIN код в пошуковій системі Ви отримуєте всю історію авто на території США. 

"Карфакс" вважається найбільш точним звітом, щороку його замовляють мільйони покупців. Отримати дані про експлуатацію можна по ідентифікаційному номеру транспортного засобу VIN. Маючи більш ніж 14 мільярдів записів, CARFAX створив свою базу даних за допомогою партнерів і джерел, в тому числі державних установ, правоохоронних органів, майстерень по обслуговуванню і ремонту, автосалонів, страхових компаній і багатьох інших.

Наші спеціалісти перевіряють Ваше авто лише на офіційному сервісі CARFAX, тому ви можете бути впевнені в тому що отримаєте правдивий звіт про історію авто.

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 24.12.2020 17:01
Переглядів : 1436

Нові спортседани Giulia GTA і GTAm від Alfa Romeo

Виробник Alfa Romeo представив нові спортседани Giulia GTA і GTAm перед міжнародною пресою на полігоні Balocco. 
 

Читати далі

Авто для літніх подорожей

Для якісного відпочинку потрібно не просто надійний і безпечний автомобіль, а ще й місткий та комфортний. Ми склали список автомобілів, які чудово підійдуть для літніх подорожей.

Читати далі

Вибираємо авто зі США: Porsche Macan 2017

Porsche Macan 2017 року - це потужний, розкішний і спортивний позашляховик  з чудовими спортивними характеристиками та гарним дизайном. 
 

Читати далі