Огляд авто зі США Dodge Durango 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто зі США Dodge Durango 2021

Dodge Durango 2021 року – потужний трирядний позашляховик. Він пропонує мускулистий зовнішній вигляд, комфортний інтер'єр, просту у використанні інформаційно-розважальну систему та потужні опції двигуна.


Dodge освіжив вигляд Durango 2021 року новими фарами, оновленою решіткою радіатора, переробленим заднім спойлером та оновленим переднім бампером. Залежно від комплектації, габарити авто трохи відрізняються. У версії SRT Hellcat вони складають:

  • довжина 5100 мм;
  • ширина 1940 мм; 
  • висота 1772 мм;
  • колісна база - 3022 мм; 
  • кліренс 205 мм.

Лінійка двигунів. 

Для американського ринку Durango продається з одним з 4 доступних двигунів: 

  • 3.6-літровим V6 Pentastar, який видає 295 к.с.;
  • 8-циліндровим двигуном на 5.7 літрів, який видає 360 кінських сил; 
  • 8-циліндровим двигуном об'ємом 6.4 з потужністю 475 к.с;
  • топовим 6.2-літровим двигуном V8, який використовується на топ-версії SRT Hellcat. Модель здатна розігнатись за 3,5 секунди від нуля до 100 км/год.

На всіх моделях Dodge Durango використовується 8-ступінчаста АКПП. Підвіска Dodge має тонку межу між спортивністю та комфортом. Автомобіль забезпечує комфортну їзду та хорошу керованість.

Салон авто комфортний та ергономічний. Хороша якість матеріалів, просторий та світлий інтер’єр приваблює водія та пасажирів. Durango має одну з найкращих інформаційно-розважальних систем на ринку, що розташована на його скульптурній панелі приладів. Базові моделі SXT та GT середнього класу оснащені 8,4-дюймовим дисплеєм, тоді як 10,1-дюймовий екран єстандартним для Citadel та R/T.

Стандартні інформаційно-розважальні функції включають  7-дюймовий дисплей приладової панелі, 8,4-дюймовий сенсорний екран, Android Auto, Apple CarPlay, супутникове радіо, розпізнавання голосу, Bluetooth, стереосистему з шістьма динаміками та чотири порти USB.

Доступні інформаційно-розважальні функції: 10,1-дюймовий сенсорний екран, бездротовий Android Auto та Apple CarPlay, HD Radio, навігація, Amazon Alexa, стерео стереосистема Alpine із дев'ятьма динаміками, стереосистема Harman Kardon із 19 динаміками, розважальна система на задніх сидіннях та два додаткові порти USB.

Інші доступні функції: безключовий доступ, люк на даху, розетка в побутовому стилі, дистанційний пуск.

Характеристики безпеки Durango:

  • камера заднього огляду;
  • адаптивний круїз-контроль;
  • моніторинг сліпих зон;
  • попередження про зіткнення;
  • автоматичне екстрене гальмування;
  • передні та задні датчики паркування;
  • попередження про виїзд із смуги руху;
  • автоматичні склоочисники вітрового скла;
  • автоматичні дальні фари.

Dodge Durango 2021 року випускається у шести комплектаціях: SXT, GT, R/T, Citadel, SRT 392 та SRT Hellcat

Dodge Durango SXT має 3,6-літровий двигун V6, восьмиступінчасту автоматичну коробку передач та задній привід. Стандартні функції включають сидіння для п’яти осіб, тканинну оббивку салону, світлодіодні та протитуманні фари, 7-дюймовий дисплей приладової панелі, тризонний автоматичний клімат-контроль та дзеркало заднього огляду з автоматичним затемненням. А також інформаційно-розважальну систему з сенсорним екраном 8,4 дюймів, Android Auto, Apple CarPlay, супутникове радіо, розпізнавання голосу, Bluetooth, стереосистему з шістьма динаміками та чотири порти USB.

Durango GT має третій ряд сидінь, восьмистороннє сидіння водія з регулюванням потужності та датчики заднього паркування. GT доступний з функціями активної безпеки, такими як автоматичні дальні ліхтарі, склоочисники, що реагують на дощ, адаптивний круїз-контроль, попередження про зіткнення, автоматичне екстрене гальмування та попередження про виїзд з смуги руху. Він також доступний з 10,1-дюймовим сенсорним екраном, бездротовим Android Auto та Apple CarPlay, HD Radio, навігацією, Amazon Alexa, стереосистемою Alpine преміум-класу на дев'ять динаміків, розважальною системою на задніх сидіннях та двома додатковими портами USB .

Dodge Durango R/T має 5,7-літровий двигун Hemi V8, спортивну підвіску, шкіряну та замшеву оббивку, передні сидіння з восьмистороннім регулюванням потужності, налаштування пам'яті сидіння водія, дистанційний пуск. А також ця комплектація включає 10,1-дюймовий сенсорний екран, бездротовий Android Auto та Apple CarPlay, HD Radio, навігацію, Amazon Alexa,  стереосистему Alpine преміум-класу з дев'ятьма динаміками, два додаткових USB-порти, автоматичні склоочисники, фронтальні датчики паркування та автоматичні дальні фари.

Dodge Durango Citadel поставляється в комплекті з базовим двигуном V6, а також включає шкіряну оббивку Nappa, вентильовані передні сидіння, люк, адаптивний круїз-контроль, моніторинг сліпих зон, попередження про зіткнення, автоматичне екстрене гальмування та попередження про виїзд з смуги руху.

Dodge Durango SRT 392 оснащений 6,4-літровим двигуном V8, стандартним повним приводом, гальмівними системами Brembo, адаптивною підвіскою, контролем запуску та програмами відстеження продуктивності. 

Durango SRT Hellcat поставляється з 6.2-літровим турбованим двигуном V8

А якщо Ви у пошуках Dodge Durango, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 09.06.2021 13:44
Переглядів : 2535

Ексклюзивна версія Aston Martin V12 Speedster

Ексклюзивну версію Aston Martin V12 Speedster DBR1 представили у Великобританії.
Лише 88 екземплярів  даного авто будуть доступні для покупців у всьому світі. 

Читати далі

Вибираємо авто зі США: Porsche Macan 2017

Porsche Macan 2017 року - це потужний, розкішний і спортивний позашляховик  з чудовими спортивними характеристиками та гарним дизайном. 
 

Читати далі

Обираємо авто з пробігом: Mazda 3

Елегантний та спортивний дизайн Mazda 3 виглядає вражаюче. Дана модель – це втілення сміливий дизайнерських та конструкторських рішень від японського виробника. Автомобіль доступний у седані або хетчбеку. Це робить його доступним для різноманітних покупців.

Читати далі