Новий електричний Jeep Wrangler

Блог
Головна > Блог > Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.


На сайті опубліковані перші фото електричної модифікації нового Wrangler.  Прем’єра екологічного позашляховика відбудеться в рамках щорічного фестивалю Easter Jeep Safari (Великоднє сафарі), який пройде з 28 березня по 3 квітня на Олд Спаніш Трейл Арені, штат Юта, США. Випуск автомобіля приурочать до 80-річчя бренду.

Електричний концепт Wrangler стане частиною The Road Ahead. Його мета показати, що навіть такий позашляховик, як Wrangler, може використовувати електроенергію для поїздок по бездоріжжю.

Зовнішнім виглядом авто буде схоже на базовий Wrangler з його впізнаваним кузовом і фірмовим дизайном. Єдиною відмінністю буде діодна смуга, яка зайняла місце решітки радіатора і головної оптики.

Технічні характеристики поки не розголошуються, але судячи з офіційних тизерів, авто отримає блок акумуляторів. Цей блок буде розділений на три частини. Як і звичайний Wrangler, електрична модифікація збереже рамну конструкцію.

В ще одному тизері представлений проєкт зарядної станції для нових позашляховиків. Станція буде базуватись на сонячних батареях. Подібні станції будуть встановлюватись там, де не підключена електромережа, і там, де найбільше власників Jeep.

А якщо Ви хочете придбати Jeep Wrangler вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 10.02.2021 13:24
Переглядів : 2184

Новинка найпотужнішого BMW M5 CS

В Мережі з’явились офіційні фото та відео BMW M5 CS. Згідно даних, найпотужніший седан BMW випустять лімітованою серією і він лише рік буде знаходитися у виробництві. Вартість седана - 180 400 євро.

Читати далі

Ford представив бюджетний Explorer Enthusiast ST

Нещодавно американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. В цьому році в лінійку додали нові версії. Однією з цих моделей стане більш дешева версія Explorer ST - Enthusiast ST.

Читати далі

Chevrolet розширив асортимент своїх електромобілів

Chevrolet розширив асортимент своїх електромобілів, представив новий повністю електричний Bolt 2022 EUV, поряд із оновленим Bolt EV 2022.

Читати далі