Новий Bentley Continental GT Speed 2021

Блог
Головна > Блог > Новий Bentley Continental GT Speed 2021

Без зайвої скромності автовиробник Bentley представив Continental GT Speed, як «найдинамічніший автомобіль в історії марки Bentley».


В цей раз слід точно почати не з інтер’єру, він фірмовий, дизайнерський і до божевілля потужний, але зараз про більш вражаюче.

Потужний 6,0 літровий двигун Bentley W12, який генерує 650 к. с. потужності і 900 Нм крутного моменту, працює в парі з восьмиступінчастим преселективом. З 0 до 100 км/год розганяється  за 3,6 секунди та розвиває максимальну швидкість у 335 км/год.

Найшвидший Bentley штатно оснащується системою повнокерованим шасі, електронноуправлінням диференціалом на задній осі, а також карбон-керамічними гальмами. У число ексклюзивних елементів зовнішньої обробки автомобіля увійшли 22-дюймові колісні диски серії Speed, а також спеціальні спортивні пороги.

Всередині Bentley Continental GT Speed оброблений шкірою та алькантарою. Широкий вибір з 15 кольорових рішень та 11 додаткових комбінацій. А центральну консоль прикрашає оздоблення з тонованого алюмінію. Прикрасити інтер'єр незліченними тисненнями Speed - справа саме собою зрозуміле. 

Спортивне купе Bentley отримало вдосконалене шасі з чотирма новими технологіями для покращення спортивних характеристик, але зі збереженням високого рівня комфорту їзди. Поворотні задні колеса та електронний задній диференціал підвищують маневреність, спритність та стійкість автомобіля, а карбон-керамічні гальма забезпечують миттєву зупинку. Зовнішній вигляд Continental GT Speed став ще більш виразним та стрімким, завдяки легким оновленням дизайну. Унікальна зовнішня деталізація включає 22-дюймові колеса та рель’єфні боковини.

Виробництво нового Continental GT Speed буде розгорнуто на заводі Bentley Motors.

А вже через три тижні після прем'єри нового Bentley Continental GT Speed зі стаціонарним дахом виробник представив аналогічний кабріолет. Так само як купе, кабріолет отримав повнокероване шасі, блокування заднього диференціала з електронним управлінням, нові налаштування восьмиступінчастого робота і адаптивного шасі, 22-дюймові колісні диски з карбон-керамічними гальмами.

А якщо Ви у пошуках Bentley, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 14.04.2021 16:40
Переглядів : 1450

Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.

Читати далі

Вибираємо авто з пробігом: Dodge Journey 2015

Dodge Journey – яскравий автомобіль, який поєднав в собі характеристики позашляховика та мінівена. Модель добре впізнавана, з чудовими технічними характеристиками, високим кліренсом і найбільшою кількістю унікальних функцій в своєму бюджеті. 

Читати далі

Огляд авто Chevrolet Trax 2021

Chevrolet Trax - вправний, невеликий позашляховик створений для міських пригод.

Читати далі