Огляд авто Dodge Charger 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто Dodge Charger 2021

Dodge Charger 2021 року – повнорозмірний, спортивний та статусний седан з потужною лінійкою двигунів та сучасним технічним оснащенням. 


Зовнішній вигляд Dodge Charger переконливий і агресивний – перед з солідною решіткою радіатора та оптикою, «м'язистий» профіль зі стрімкими лініями, а також «накачаними» арками коліс. З якого ракурсу не глянь, зовнішність у чистокровного американця приваблива, в міру солідна і однозначно спортивна. Великий кузов седан надзвичайно збалансований і з авто легко виконувати маневри.

Габарити:

  • довжина 5040 мм;
  • висота 1479 мм;
  • ширина 1905 мм;
  • колісна база 3052 мм;
  • кліренс 124 мм.

Лінійка двигунів Dodge Charger.

Стандартний двигун V6 виконує функції для руху по місту та шосе, має тиху та спокійну їзду. Прискорення жваве, і є достатня потужність для швидкісних маневрів. Двигуни V8 більш потужні та агресивніші.

Базовий двигун: 3,6-літровий V6 з 292 кінськими силами;

Доступні двигуни:

  • 3,6-літровий V6 з 300 кінськими силами;
  • 5,7-літровий V8 з 370 кінськими силами;
  • 6,4-літровий V8 з 485 кінськими силами;
  • 6,2-літровий V8 потужністю 717 кінських сил;
  • 6,2-літровий V8 потужністю 797 кінських сил.

Трансмісія: стандартний задній привід; доступний повний привід.
Коробка передач: восьмиступінчаста автоматична.

Інтер’єр.

Інтер'єр Dodge Charger дуже функціональний, але протилежний розкішному, з більш прогумованими матеріалами. Окрім чудового місця для ніг на задніх сидіннях, його пасажирський простір трохи нижче середнього. В цілому, дизайн салону простий, але функціональний.

Стандартні інформаційно-розважальні функції включають 7-дюймовий сенсорний екран, шість динаміків, супутникове радіо, чотири порти USB, Bluetooth, Android Auto та Apple CarPlay.

Доступні інформаційно-розважальні функції: 8,4-дюймовий сенсорний екран, аудіосистема Alpine із 6 або 9 динаміками, аудіосистема Harman Kardon з 19 динаміками, HD-радіо, точка Wi-Fi та навігація.

Інші доступні функції: люк на даху та двозонний автоматичний клімат-контроль.

Функції безпеки та допомоги водієві.

Седан Dodge пропонує безліч технологій допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль та автоматичне екстрене гальмування. 

Стандартні функції безпеки:

  • Камера заднього огляду;
  • Датчики паркування ззаду.

Доступні вдосконалені функції безпеки:

  • Адаптивний круїз-контроль;
  • Моніторинг сліпих зон;
  • Попередження про зіткнення;
  • Автоматичне екстрене гальмування;
  • Попередження про виїзд із смуги руху;
  • Допомога утримання смуги руху;
  • Автоматичні дальні фари.

Dodge Charger 2021 року випускається у шести комплектаціях: SXT, GT, R/T, Scat Pack, SRT Hellcat та SRT Hellcat Redeye. Моделі SXT та GT - чудовий вибір для більшості покупців. Вони набагато потужні та оснащені гарним асортиментом функцій, плюс вони є єдиними комплектаціями, що пропонують повний привід.

Charger SXT має 292-сильний двигун V6, восьмиступінчасту автоматичну коробку передач та задній привід.  Стандартні функції включають 7-дюймовий сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, стереосистему з шістьма динаміками, Bluetooth, два порти USB та супутникове радіо. Тканинна оббивка, передні сидіння з регулюванням потужності та датчики паркування також входять в стандартну комплектацію.

Charger GT має 300-сильну версію двигуна V6. GT додає 8,4-дюймовий сенсорний екран, HD Radio, точку Wi-Fi, двозонний автоматичний клімат-контроль, більш агресивно оформлений передній бампер, капот, задній спойлер і 20-дюймові колеса.

Charger R/T оснащений 370-сильним двигуном Hemi V8 та заднім приводом, і він має стандартні функції комплектації GT

Dodge Charger Scat Pack
Ця модель оснащена двигуном V8 потужністю 485 кінських сил та має модернізовану систему охолодження, управління запуском та режими блокування ліній, жорсткішу підвіску, задній диференціал з обмеженим ковзанням, гальмівні системи Brembo, підігрів передніх сидінь та підігрів керма.

Dodge Charger SRT Hellcat
Ця модель оснащена 717-сильним двигуном V8. Додаткові стандартні функції включають моніторинг сліпих зон, шкіряну оббивку, вентильовані передні сидіння та задні сидіння з підігрівом.

Новий SRT Hellcat Redeye може похвалитися 797-сильним двигуном Hemi V8. За винятком додаткової потужності, Redeye практично ідентичний стандартному SRT Hellcat.

А якщо Ви у пошуках Dodge Charger, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 03.06.2021 11:56
Переглядів : 2994

Ексклюзивна версія Aston Martin V12 Speedster

Ексклюзивну версію Aston Martin V12 Speedster DBR1 представили у Великобританії.
Лише 88 екземплярів  даного авто будуть доступні для покупців у всьому світі. 

Читати далі

Кращі сімейні автомобілі з США

Сімейні авто користуються небувалим попитом серед жителів Америки, адже вони зручні для великих сімей. А також створюються з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні та енергоефективності.

Читати далі

Новий Equator від Ford

Американський автомобільний виробник Ford представив ще на початку року новий кросовер Equator. А вже в квітні перші екземпляри авто потраплять до своїх власників.

Читати далі