Подарунок для автолюбителя до Нового року

Блог
Головна > Блог > Подарунок для автолюбителя до Нового року

Новий рік вже зовсім скоро, а ви так і не придумали, що подарувати близькій людині, яка обожнює авто? Що ж, тоді довго думати над презентом на Новий Рік не доведеться, адже ми підготували список ідеальних подарунків, які не залишать байдужим автолюбителя. 


Відеореєстратор

Дуже корисний пристрій, який допоможе довести свою правоту в непередбаченій ситуації на дорозі. Відеореєстратор є не просто додатковим гаджетом в авто, а часто чи не єдиним доказом при спірній ситуації на дорозі. Аварійні та небезпечні ситуації, Ваша поведінка на дорозі, крадіжки, розмови з інспекторами ДАІ– все це можна зафіксувати та використати на свою користь за потреби. І від того, наскільки якісним буде запис, залежить те, наскільки вагомим він буде в якості агрументу. Слід зазначити, що якість відеозапису не завжди залежить від вартості відеореєстратора. Роздільна здатність та чутливість матриці – найважливіші параметри, на які слід звертати увагу при виборі відеореєстратора. Саме вони впливають на якість та деталізацію відео, що важливо при необхідності ідентифікувати номерні знаки інших авто та інші важливі деталі.

Навігатор

Без навігатору не обійтися на дорозі, в малознайомому місці чи навіть в заторі. Незважаючи на те, що зараз карти є в кожному телефоні, користуватися ними за кермом не завжди буває зручно. Зорієнтуватися в малознайомому місці, знайти потрібну адресу, об’їхати затор, отримати інформацію про ДТП, вибрати оптимальний маршрут для поїздки — це неповний перелік того, що «вміє» навігатор. Автолюбитель гідно оцінить зручність їх експлуатації - наочні вказівки на дисплеї, голосове керування та підказки. Все це робить широко популярними саме портативні GPS навігатори. Навігатор допоможе завжди тримати потрібний курс, відкривати нові місця і не загубитися в них.

Автопилосос

За чистотою своєї машини стежить кожен власник, а автопилососом можна, при бажанні, чистити одяг, і навіть меблі. Головне вибрати якісний і потужний девайс, інакше він просто не впорається зі своїм основним завданням. Автопилососи значно економлять час на прибирання салону автомобіля. До того ж, вони компактні і поміщаються в будь-якому багажнику. Існує 2 типи авто пилососів -  акумуляторний пристрій або пристій підключається від прикурювача.  Якщо потрібно прибирати в авто кожного дня, то краще придбати пристій від прикурювача. Єдиним його мінусом є шнур, який інколи заважає і не дозволяє прибрати у важкодоступних місцях. Акумуляторні пристрої відносяться до більш високого цінового сегменту. Їх основна перевага в тому, що з легкістю можна прибиратися навіть у важкодоступних місцях. Але є суттєвий недолік - одного заряду батареї вистачає на 30 хвилин, і по мірі розряду акумулятора, потужність буде падати.Вибір залежить від поставлених завдань та вподобань.
  
Зарядний пристрій для акумулятора

У зимовий період акумулятор автомобіля швидко розряджається, так що йому може знадобитися екстрене відновлення заряду. Зарядний пристрій допоможе завжди залишатися на ходу і не потрапляти в неприємні ситуації. Заряджання АКБ відбувається шляхом передачі струму акумулятору. Загалом зарядні пристрої поділяють на два класи. Трансформаторний ЗП - в його основі — потужний трансформатор. Такий тип пристрою надійний, але габаритний, його розміри ускладнюють експлуатацію. Другий клас — це імпульсний зарядний пристрій, трансформатор, що лежить в його основі, працює на високих частотах, завдяки цьому він компактний та зручний у використанні. Крім того, існує захист від короткого замикання і автоматизація всього процесу зарядки. Існує і інший тип - зарядний пристрій на сонячних батареях. Такий тип пристрою дозволяє заряджати АКБ, не підключаючись до електромережі. Зарядка проводиться шляхом приєднання ЗП або до гнізда прикурювача або до клеми акумулятора. Блок сонячної батареї може бути розташований як усередині авто, так і ззовні. Єдине, що слід врахувати,зарядний пристрій не рекомендовано залишати за межами авто в негоду. Це може призвести до псування приладу. 

Набір інструментів

Кращий варіант для тих, хто з автомобілем на «ти». Кожному автолюбителю подобається ремонтувати машину своїми руками, він буде радий поповненню інструментів і зможе застосувати їх за призначенням. Набір інструменту для ремонту та обслуговування автомобіля обов'язково повинен містити комплект торцевих головок різного розміру і тріскачок різних розмірів, комбіновані ключі, балонний ключ, різні перехідники, воротки та подовжувачі. Слід врахувати і якість інструментів. Метал має бути якісним, стійким до корозії та навантажень. Ергономічні рукоятки, хороша фіксація інструменту в посадочних місцях, якість з’єднання елементів між собою - ці характеристики безпосередньо впливають не тільки на вартість набору інструментів, але й на його термін служби, функціональність, зручність і безпеку в роботі. Зараз найчастіше можна зустріти такі набори інструментів в кейсах. Це дуже зручно і практично, головне, щоб кейс був міцним, тому що користуватися їм доведеться не один рік, а знайти потім заміну не легко.

Автомобільна кавоварка


Кава – один з найпопулярніших напоїв, в тому числі, і серед автолюбителів. Завдяки інноваційним технологіям насолодитися смачним напоєм можна прямо в машині, використовуючи компактну автомобільну кавоварку. Автомобільна кавоварка - невеликий портативний апарат, який можна використовувати в легкових і вантажних авто. Електроприлад працює від мережі 12 В і здатний зварити порцію міцного напою за кілька хвилин. Кавоварка підключається до прикурювача.

Автокомпресор

Корисним подарунком для будь-якого власника авто стане автокомпресор. Він здатний швидко вирішити проблему зі спущеним колесом або не накачаною запаскою. При наявності необхідних перехідників прилад можна використовувати для накачування гумового човна, басейну і навіть м’ячів або надувних іграшок.

 

А якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 28.12.2020 14:37
Переглядів : 1656

Огляд авто: Honda Accord 2021

Honda Accord 2021 - спортивний, стильний та практичний седан середнього розміру. Це автомобіль, який балансує повсякденну практичність та спортивний азарт.

Читати далі

Новий електричний кросовер від Volkswagen ID.6

Німецький автовиробник Volkswagen представив третій електромобіль - великий семимісний кросовер ID.6. Цей автомобіль буде пропонуватися у версіях ID.6 CROZZ і ID.6 X.

Читати далі

Електрокросовер від Hyundai - IONIQ 5

Повністю електричний середньорозмірний кросовер від  Hyundai Motor Group IONIQ 5 дебютував сьогодні на прем'єрній події у віртуальному світі. Місія бренду IONIQ - прогрес, електрифікований для спільного життя.

Читати далі