Світовий бум електромобілів

Блог
Головна > Блог > Світовий бум електромобілів

Найбільші світові автовиробники поступово відмовляються від автомобілів з бензиновими двигунами та переходять на екологічні авто з нульовим викидом вихлопних газів.


Наприклад, компанія General Motors заявила, що до 2035 року поступово відмовиться від автомобілів із бензиновим двигуном і буде продавати тільки автомобілі з електродвигунами. Ініціатива спрямована на зниження рівня викидів вуглецю до 2040 року.

Давайте розглянемо переваги електрокарів:

  • Прості та вигідні в обслуговуванні;
  • Відсутні деталі, які потребують дбайливого догляду;
  • Немає зносу двигуна;
  • Зменшується рівень шумового забруднення та забруднення повітря;
  • Безпечні, адже оснащуються максимально сучасними засобами безпеки;
  • Економні, адже їх не потрібно заправляти пальним.

Електромобілі в Україні поки не користуються великою популярністю, але незабаром це може змінитися. В нашій підбірці - найцікавіші електромобілі з тих, що вже є на американському ринку. Їх з легкістю можна купити на страхових аукціонах у США. Таке авто буде не старше 5 років, з мінімальним пошкодженням та великим запасом батареї. Варто відзначити, що при ввезенні електричного транспорту з Америки діє розмитнення на пільгових умовах (немає необхідності платити мито при ввезенні).
 

Chevrolet Bolt


Електромобіль Chevrolet Bolt - перший в світі автомобіль, що підходить і за своїми характеристиками, і за ціною для масового споживача. Він був представлений публіці на початку 2016 року. Ключова особливість Chevrolet Bolt це просторий салон, ємний акумулятор, потужний двигун, але при цьому, має досить низьку ціну. По характеристиках автомобіль отримав акумулятор на 60 кВтг, запас ходу до 400 км (згідно вимірювального циклу ЕРА). Під капотом встановлений електродвигун потужністю 150 кВт або 204 к.с., крутний момент досягає 360 Нм. Виробник обіцяє розгін 0-100 км/год приблизно за 7 секунд і максимальну швидкість 145 км/год . А оновлена версія Chevrolet Bolt 2020 повинна дозволяти власникам обходитися без підзарядки машини ще довше - 417 км.

Nissan Leaf


Nissan Leaf - масовий електромобіль, який присутній на ринку вже 10 років. Це найпопулярніший електромобіль в світі на сьогоднішній день. Стильний п'ятимісний хетчбек, в якому дизайн створений з урахуванням аеродинаміки. Він ідеально поєднує в собі переваги сімейного міського авто: відмінну динаміку, хорошу керованість і головне - економічність. Оснащується авто електродвигуном потужністю 80кВт (107 к.с.), а розгін з 0 до 100 км/год відбувається за 11,3 с. Запас ходу на одному заряді – 175 км.

Tesla Model 3


Поява Model 3 стала значною подією в сучасній автоіндустрії. Її вартість у базовій комплектації склала $ 35 тис. - в два рази дешевше інших моделей Tesla. Пробіг електромобіля на повній зарядці - 345 км. Зараз це найбільш продаваний електромобіль в США. Стандартна модель має запас ходу 354 км, розгін до 100 км/год за 5,6 секунди і максимальною швидкістю 209 км/год. Її батарея має ємність 60 кВт • год. Більш потужніша і швидша Tesla Model 3 (499 км пробігу на одній зарядці, розгін до 97 км / год за 5,1 секунди, максимальна швидкість 225 км / год,) має батарею ємністю 75 кВт • год.
 

BMW i3


Компанія BMW підтримує сучасну тенденцію відмови від бензинових двигунів і до 2025 року планує випустити 12 повністю електричних моделей авто. BMW i3 перше електричне авто автовиробника, випускається з 2014 року. Оснащується  електродвигуном потужністю 125 кВт/170 к.с.  Розгін з 0 до 100 км всього за 7,3 секунди, а максимальна швидкість 150 км/год (обмежена електронікою).

Hyundai Ioniq Electric


Корейський виробник Hyundai зробив ставку на 100% екологічні авто. Свій перший електричний хетчбек Hyundai IONIQ Electric випустив у 2016 році. Авто заводиться за допомогою електродвигуна, що видає 120 к.с. (88 кВт) і 295 Нм крутного моменту зі старту. Ємність батареї 28 кВт•год. Автомобіль розвиває максимальну швидкість до 165 км/год (обмежена електронікою). Запас ходу становить 280 км і може змінюватися в залежності від дорожньої обстановки та індивідуального стилю їзди. Автомобіль має кілька режимів - Normal, Eco і Sport, що визначають запас ходу і час зарядки.

Якщо Ви у пошуках електромобіля, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 04.03.2021 11:44
Переглядів : 2020

Об'ємна емблема - легендарне мистецтво на авто

Походження об’ємних емблем для капотів можна прослідкувати віддавна. У 1920-х роках автовиробники активно почали прикрашати капот або радіатор автомобіля фігуркою в якості емблеми, яку можна пов'язати з прикрасами вітрильних суден.

Читати далі

Електрокросовер BMW iX

Новий електричний кросовер від BMW Group – це істиний стандарт дизайну, універсальності, комфорту і задоволення за кермом.Новий технологічний флагман побудований на інноваційній компонентній базі.

Читати далі

Найдорожчий позашляховик у світі - Karlmann King

2 мільйона доларів за позашляховик – багато чи мало? Якщо мова йде про Karlmann King то тут вже вирішувати вам. Неймовірне виконання, технічна майстерність  та дивовижна краса – цей красень перевершив все.  

Читати далі