Новий Mitsubishi Outlander 2021

Блог
Головна > Блог > Новий Mitsubishi Outlander 2021

Японська компанія Mitsubishi представила кросовер Outlander четвертого покоління. Прем’єра моделі відбулася в онлайн-трансляції на Amazon. Оновлений дизайн, преміальна якість та інноваційні технології вдало поєднались в новому авто. 


Тепер детальніше. 

Mitsubishi Outlander четвертого покоління виконаний в новій дизайнерській концепції Dynamic Shield. Зокрема, висока лінія капота і загострені лінії оптики тепер знаходяться на рівні решітки радіатора. Крім того, у машини з’явились нові ліхтарі, роздвоєні патрубки вихлопної системи. За розмірами, кросовер підріс до 4680 мм в довжину і 1860 мм в ширину при колісній базі в 2705 мм. 

Під капотом нового кросовера розташований 2,5-літровий атмосферний агрегат PR25DD взятий від Nissan Rogue (X-Trail), взятий разом з безступінчастою коробкою передач - варіатор Jatco. Він видає 184 к.с. і 245 Нм. Кросовер буде доступний з переднім і повним приводом. Пізніше з’явиться гібридна силова установка PHEV. Фірмова система повного приводу називається Super All-Wheel Control, вона має гідравлічне центральне зчеплення для моментального розподілу крутного моменту між передньою та задньою осями. У разі пробуксовки одного з коліс, система “відбирає” у нього оберти, щоб натомість забезпечити зчеплення на тих, які мають тягу. Автомобіль може також вибірково гальмувати окремі колеса в поворотах, щоб зменшити недостатню керованість та забезпечити більшу стійкість. Залежно від дорожніх умов водій може вибирати між різними режимами роботи силового агрегату та трансмісії: Eco, Normal, Tarmac, Gravel і Snow, а для повнопривідної версії їх доповнює режим Mud.

Усередині авто в певній мірі повторює X-Trail.  У салоні тепер переважають строгі лінії. Для Mitsubishi Outlander доступні віртуальна панель приладів і проекційний дисплей, а тачскрін збільшений до 9 дюймів в діагоналі. Опціональна аудіосистема Bose укомплектована 10 динаміками (включаючи два сабвуфери). В інтер’єрі моделі використані якісніші, ніж у попередника, матеріали обробки. У дорогих комплектаціях сидіння оброблені шкірою. Водієві доступні трьохзонний клімат-контроль, навігаційна система, а також адаптивний круїз-контроль.
Як і раніше, будуть доступні версії на 5 і 7 місць. Другий ряд має поздовжнє регулювання та спинки, розділені у пропорції 40:20:40. 

Новий Outlander пропонує більше стандартних та опційних функцій безпеки, ніж його попередник. Усі з використанням ребрендованої технології Nissan під назвою MI Pilot Assist. Адаптивний круїз-контроль та допомога при утриманні смуги руху зменшують втому водія на шосе. Він також пропонує деяку допомогу в заторах. Розпізнавання дорожніх знаків, автоматичне ближнє світло, моніторинг прямого зіткнення, автоматичне екстрене гальмування, попередження сліпих зон та втручання у виїзд із смуги руху доповнюють довгий список технологій допомоги водієві.

Mitsubishi Outlander з’явиться у продажу навесні цього року. Оголошена ціна для США від 25 800 доларів. Серійне виробництво автомобіля вже ведеться на заводі в Японії.

А якщо Ви хочете придбати Mitsubishi Outlander вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 17.02.2021 14:39
Переглядів : 1450

ТОП авто з США під ГБО

У статті ми обрали кращі авто з США, які найбільш підходять для установки газобалонного обладнання.  З ГБО автолюбителі можуть не тільки їздити на відмінних авто, але ще й істотно економити.

Читати далі

Delorean DMC-12 – мрія, якій так і не судилося збутися…

Біографія Джона ДеЛореана - це історія генія, мрія якого про створення ідеального спортивного автомобіля в результаті не збулася.

Читати далі

Бренд справжніх чоловіків - Harley Davidson

Harley-Davidson найвідоміший американський виробник мотоциклів у світі. Легендарна компанія змогла створити культуру, в центрі якої революційні мотоцикли. На сьогоднішній день компанія базується в місті Мілуокі штату Вісконсін, США.

Читати далі