Новий електричний кросовер від Volkswagen ID.6

Блог
Головна > Блог > Новий електричний кросовер від Volkswagen ID.6

Німецький автовиробник Volkswagen представив третій електромобіль - великий семимісний кросовер ID.6. Цей автомобіль буде пропонуватися у версіях ID.6 CROZZ і ID.6 X.


Кросовий побудований на  фірмовій платформі VW MEB (Modular Electric Drive Kit). Зовнішність сучасна та атлетична, з плавними та строгими лініями. 

Габарити: 

  • довжина - 4891 мм;
  • ширина - 1852 мм; 
  • висота - 1679 мм; 
  •  колісна база - 2965 мм;
  • На вибір є колеса діаметром від 19 до 21 дюйма.

Електричний кросовер представлений в двох версіях: ID.6 Crozz і ID.6 X. Технічно моделі ідентичні, однак дизайн екстер’єру у них трохи різний. Це стосується передньої і задньої оптики, бамперів та елементів декору.

Авто матиме декілька модифікацій силових установок.
На вибір запропоновано дві задньопривідні модифікації з двигуном потужністю 180 або 204 к.с.
Однак буде й версія з двома двигунами на 302 к.с. і 310 Нм. У цій модифікації автомобіль буде розганятися з місця до 100 км/год за 6,6 с. Максимальна швидкість для всіх версій – 160 км/год.

Дві наявні батареї мають ємність акумулятора 58 і 77 кВт•ч та дозволяють проїхати на одному заряді 436 до 588 км. Акумулятор розташований під салоном пасажира, гарантуючи низький центр ваги.  Volkswagen ID.6 буде комплектуватися акумуляторними батареями ємністю, які забезпечать запас ходу в 436 і 588 км відповідно.

В салоні просторо, а панорамний дах дозволив зробити салон світлим.  Конфігурацію салону можна вибрати семимісну і шестимісну. У першому випадку на другому ряду встановлений тримісний диван, у другому - два окремих крісла. У будь-якому випадку сидіння другого ряду мають подовжнє регулювання.

В авто встановлено цифрову приладову панель й мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном й голосовим управлінням. Також майже немає фізичних кнопок. За окрему плату можливо буде встановити проекційний дисплей. Додатково можна замовити адаптивну підвіску DCC, а ще серед опцій є адаптивний круїз-контроль Travel Assist з функцією утримання в смузі.

ID.6 буде вироблятися на двох заводах Anting та Foshang в Китаї, і буде доступний на китайському ринку лише в цих двох варіантах.

А якщо Ви хочете придбати Volkswagen вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 22.04.2021 14:10
Переглядів : 1289

Купівля авто без ризику. Сервіс Carfax.

При купівлі автомобіля зі США потрібно бути впевненим в його історії. В Америці існує незалежна та загальнонаціональна база даних Carfax, яка збирає історію по кожному зареєстрованому авто на території США і Канади.

Читати далі

Представлений новий Ford F-150 2022 Lightning

Ford F-150 Lightning 2022 року - це електрична версія пікапа F-150, і він надійде у продаж навесні наступного року.

Читати далі

Новий Bentley Continental GT Speed 2021

Без зайвої скромності Bentley представив Continental GT Speed, як «найдинамічніший автомобіль в історії марки Bentley».

Читати далі