Розкішний спортивний автомобіль Audi R8 2021

Блог
Головна > Блог > Розкішний спортивний автомобіль Audi R8 2021

Audi R8 - чудовий, розкішний, спортивний, двомісний автомобіль. Потужний двигун V10 допомагає забезпечити шалене прискорення, а керованість - гостра як бритва. Audi R8 2021 року фаворит серед розкішних спортивних автомобілів, зокрема, завдяки своїм потужним характеристикам двигуна, хорошій керованості та якісному салону. 


Автомобіль виглядає ефектно і агресивно, і чудово підійде повелителю великих швидкостей. На передній частині розміщена шестикутні грати радіатора, оформлені у вигляді бджолиних сот, а також повністю світлодіодна оптика. Великі повітрозбірники забезпечують ефективне охолодження систем. Авто також може похвалитися величезними колісними дисками на 19 дюймів. Оформлення задньої частини додає спортивного вигляду за рахунок вузьких ліхтарів і великих повітроводів. 

Габарити: 

  • довжина 4420;
  • висота 1240 мм;
  • ширина 1940 мм;
  • колісна база 2650 мм;
  • кліренс 105 мм.

Завдяки гучному та потужному двигуну V-10, R8 це «флагманський» автомобіль Audi. Двигун R8 V-10 пропонується у двох варіантах: обидва досить потужні, щоб справді летіти на великих швидкостях. Цей двигун виробляє 532 кінські сили в базових моделях і 602 кінських сил у моделях Performance. Розганяється R8 з 0 до 100 км/год  за 3,5 секунди. Незважаючи на вражаючу потужність, R8 відчуває себе цілком спокійно, якщо рухатись у повсякденному русі. Обидва двигуни в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, яка здебільшого швидко і плавно перемикається. 

Стандартна трансмісія - задній привід, доступний повний привід. Наявна повнопривідна система Quattro міцно стискається з асфальтовим покриттям, забезпечуючи краще зчеплення з дорогою у вологу погоду та швидший запуск з зупинки, і робить це, не втрачаючи спритності.

Audi R8 досягає бажаного балансу між комфортом та атлетизмом. Він впевнено долає повороти без зайвих рухів кузова, рульове управління швидке та зважене, а великі гальма забезпечують напористу зупинку.

Базовий R8 стандартно постачається з адаптивною підвіскою, тоді як моделі Performance оснащені більш агресивною і жорсткішою. Увесь час підвіска R8 чудово справляється з подоланням нерівностей та провалів на тротуарі, забезпечуючи міцну, але комфортну поїздку.

Audi R8 може похвалитися елегантним інтер’єром з першокласних матеріалів. Салон просторий та красиво оздоблений, сидіння м’які, а інформаційно-розважальна система інтуїтивно зрозуміла. Шкіряна оббивка та сидіння з регулюванням потужності є стандартними. Що стосується кольорів та фактур інтер’єру, Audi дозволяє вибрати опційно: чорна, сіра, коричнева та червона шкіра пропонуються з відповідними або контрастними строчками. Загалом, це чудово виконаний салон з легкодоступними опціями управління.

Audi R8 кидає виклик тенденції "чим більше екранів, тим краще". Його приладова панель має лише один екран - широкий 12,3-дюймовий блок за кермом - і на ньому відображаються всі функції аудіо, навігації та інформаційно-розважальної діяльності, а також ключові показники, такі як спідометр, тахометр, і рівень палива. Audi називає цю установку своєю віртуальною системою салону, і вона добре працює на практиці. Також є кнопки на кермі та система розпізнавання голосу. Клімат - контроль настільки ж інтуїтивний,  на приладовій панелі є лише три ручки, і вони легко доступні.

Стандартні інформаційно-розважальні функції включають 12,3-дюймовий цифровий екран, навігацію, Apple CarPlay, Android Auto, HD Radio, супутникове радіо, стереосистему  з п’ятьма динаміками, Bluetooth, два порти USB, зарядка бездротового пристрою та точка Wi-Fi.

Доступні інформаційно-розважальні функції: звукова система Bang&Olufsen з 13 динаміками.

Audi R8 доступний у купе та кабріолеті (R8 Spyder), а також у трьох комплектаціях: V10, V10 Performance та Panther, модель обмеженого тиражу. 

Базовий R8 V10 оснащений 532-сильним двигуном V10, семиступінчастою автоматичною коробкою передач і заднім приводом. Стандартні технічні функції включають 12,3-дюймовий цифровий екран, навігацію, Apple CarPlay, Android Auto, HD Radio, супутникове радіо, стереосистему з п’ятьма динаміками, Bluetooth, два порти USB, бездротову зарядку пристрою та Wi-Fi точку. Кабріолети також мають м'який висувний верх.

R8 V10 Performance оснащений вдосконаленим двигуном V10 потужністю 602 кінських сили, а також додається повний привід Quattro, фіксоване положення заднього крила, керамічні гальма, легкі титанові колеса, лазерні фари, деталі салону з вуглецевого волокна. 

Audi R8 Panther - це спеціальне видання, яке обмежено лише 30 моделями купе. R8 Panther має той самий 532-сильний двигун і задньопривідну трансмісію, що і базова модель, але він включає ексклюзивну фарбу Panther Black, зовнішні акценти з вуглецевого волокна, матові чорні колеса з червоними акцентами, гоночні сидіння з червоною шкіряною оббивкою та звукову систему Bang&Olufsen.

А якщо Ви у пошуках Audi R8, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 08.06.2021 16:00
Переглядів : 1735

ТОП 10 кросоверів зі США

Найбільший автомобільний ринок в світі знаходиться в США. Тому вибір вживаних автомобілів в цій країні величезний. Кросовери користуються в країні незмінним попитом останні роки. У нашій статті ми підібрали найпопулярніші кросовери зі США.

 

Читати далі

Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.

Читати далі

Огляд авто Acura NSX

Acura NSX - спортивний автомобіль з неймовірно потужною гібридною установкою, спритний, швидкий і комфортний. 

Читати далі