Представлений новий Ford F-150 2022 Lightning

Блог
Головна > Блог > Представлений новий Ford F-150 2022 Lightning

Ford F-150 Lightning 2022 року - це електрична версія пікапа F-150, і він надійде у продаж навесні наступного року.


Ford знає, чого хочуть американські покупці, і це серія F. Саме це авто найбільш продаване в Америці за останні 39 років. Дизайн F-150 Lightning не менш яскравий, ніж інші електричні пікапи. Його решітка радіатора, яку можна налаштувати трьома способами, залежно від комплектації, має над собою світлову панель, яка з'єднує фари. Задні ліхтарі також мають сполучну планку світла, але лише на дорожчих комплектаціях.

На відміну від стандартного F-150, Lightning використовує незалежну систему задньої підвіски. Це значно знижує безпружинну масу і покращує керованість і комфорт. Вантажопідйомність оцінюється до 910 кг і новинка здатна буде тягнути причіп масою до 4 500 кг. Водії можуть бачити, на скільки вони завантажили авто, за допомогою бортових ваг Ford, які відображаються на сенсорному екрані. Також є новий Pro Trailer Hitch, який автоматично підтримує пікап, щоб підключити причіп.

Серед агрегатів будуть доступні два варіанти літій-іонних акумуляторних батарей: базова буде забезпечувати запас ходу до 370 км шляху, а акумулятор збільшеного діапазону оцінюється в 480 км. Компанія заявляє, що останній є найбільшим акумуляторним блоком, який вони коли-небудь пропонували, не розкриваючи точну ємність будь-якого з них. Очікується, що F-150 Lightning з акумулятором зі збільшеним запасом ходу буде розганятися від 0 до 100 км/год за 4 секунди. Кожен F-150 Lightning має повний привід.

Зарядитися авто, від швидкого зарядного пристрою постійного струму потужністю 150 кіловат, зможе від 15 до 80 відсотків за 41 хвилину. F-150 Lightning зі стандартним акумулятором буде пропонуватися з домашнім зарядним пристроєм на 48 А, яке заряджає акумулятор від 15 до 100% приблизно за 10 годин. Моделі, оснащені акумуляторним блоком збільшеного діапазону і подвійним зарядним пристроєм, можуть заповнити заряд з 15 до 100% приблизно за 8 годин. Компанія заявляє, що авто може живити будинки приблизно три дні, якщо вона оснащена потужнішим акумулятором.

Інтер'єр схожий з бензиновим F-150, але Lightning оснащеним новітньою інформаційно-розважальною системою Ford SYNC4A, 12,0-дюймовим сенсорним екраном, який входить у стандартну комплектацію XLT. Вищі рівні комплектації мають ще більший 15,5-дюймовий вертикально орієнтований сенсорний екран. Також є бездротовий зв'язок Apple CarPlay, і  в тому числі можливість оновлення програмного забезпечення по бездротовій мережі.

Ще одне, не менш важливе оновлення: новий F-150 Lightning буде опціонально доступний з системою допомоги водієві Ford BlueCruise 2 рівня автономності, яку можна включити на більш ніж 150 тис. км.

Є чотири режими їзди: Normal, Sport, Off-Road, і буксирувальний режим. 

F-150 Lightning буде продаватися навесні наступного року з базовою версією від 42000 доларів, а XLT - 55000 доларів. Ціни на інші комплекти все ще залишаються в таємниці, однак, Ford заявляє, що ціна наблизиться до $90 000 у найпотужнішій комплектації. Забронювати авто зараз можна за 100 доларів. Lightning буде побудований у новому Центрі електромобілів Ford у місті Дірборн, штат Мічиган.

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 20.05.2021 10:37
Переглядів : 1943

Що потрібно мати в дорозі взимку?

Що потрібно взяти з собою в дорогу взимку? Що робити, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі та не застрягнути? Саме тому, підготовка авто до зимових погодних умов достатньо серйозна тема.

Читати далі

Огляд авто Nissan Kicks 2021

Kicks - компактний та один із найменших кросоверів від Nissan. Автомобіль середнього цінового сегменту з сучасним дизайном та хорошим технічним оснащенням.

Читати далі

Електрокросовер BMW iX

Новий електричний кросовер від BMW Group – це істиний стандарт дизайну, універсальності, комфорту і задоволення за кермом.Новий технологічний флагман побудований на інноваційній компонентній базі.

Читати далі