Авто тижня: надійний американець Jeep Grand Cherokee

Блог
Головна > Блог > Авто тижня: надійний американець Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee – легенда, спадкоємець культового компактного позашляховика з 1990-х. Авто з індіанським ім’ям стало асоціюватися з усіма позашляховиками, які найкраще підходять для боротьби з бездоріжжям.


Jeep Grand Cherokee - п'ятидверний позашляховик американської компанії Chrysler, що випускається на території США. Найперший Grand Cherokee випускали з 1992 року. З 2010 року почалися продажі четвертого покоління Jeep Grand Cherokee.

По-справжньому величний автомобіль, на якому можна підкоряти гори. Машина з сучасним корпоративним стилем, згладженими кутами, але при цьому вірна колишній дизайнерській концепції. Безперечно в вигинах кузова, лініях переходів відчувається мускулиста сутність атлета. Головна відмінність цього позашляховика від інших - єдина конструкція кузова і рами.

Авто має яскраво виражену ходову частину і масивну решітку радіатора з сімома прорізами. Відразу впадають в очі колісні арки і молдинг Jeep Grand Cherokee. Передній бампер практично вертикальний - аеродинаміка не так важлива, коли шлях лежить по бездоріжжю. Дані по кліренсу не остаточні - за допомогою пневматичної підвіски кузов можна підняти майже на 30 см.
Технічні характеристики 4 покоління:

  • довжина - 4828,00 мм;
  • ширина - 1943,00 мм;
  • висота - 1802,00 мм;
  • кліренс – до 300,00 мм;
  • максимальна швидкість – 206 км/год;
  • розгін від 0 до 100 км/год –  9,8 сек;

Під капотом
Chrysler постачає Jeep Grand Cherokee двигунами виключно своїх розробок. В четвертому поколінні можна зустріти  два двигуни: звичайний «атмосферник» V6 Pentastar на  3,6-літра, або добре відомий 5,7-літровий двигун Hemi V8. V8 має напівсферичні камери згоряння і пряме впорскування палива. V6 з системою управління фазами газорозподілу розвиває максимальну потужність 286 к.с. і максимальний крутний момент 347 Нм. За заявою виробника його середня витрата палива 11,4 л / 100 км. Супроводжується агрегат завжди автоматичною КПП. Привід задній або повний.

На звичайний атмосферний двигун з легкістю встановлюється ГБО. Помітити різницю в ізді буде важко, а от фінансово вигода буде відчутна.

Інтер'єр.

Jeep Grand Cherokee - це автомобіль для американців, побудований американцями. У салоні авто місця більш ніж достатньо. Всі елементи управління у водія під рукою, кермо мультимедійне. По центру торпеди розташовується консоль з навігатором, магнітолою і величезним дисплеєм. Крісло водія налаштовується електронікою. Для обшивки використовуються натуральні матеріали і високоміцний пластик.

Величезна кількість всіляких скриньок, ніш, кишеньок, дозволяє заховати від очей весь непотріб і дрібні деталі.

В базову комплектацію входить автоматичне регулювання світла фар, відеокамери спереду і ззаду, датчики сліпих зон, дощу, парковки, клімат-контроль. Також присутні системи допомоги для підйому і спуску, контролю тиску в шинах, ESP, подушки безпеки ( актуально для гірської місцевості). Додатково можна замовити круїз-контроль, систему утримання в смузі, панорамний дах, прокачану мультимедійну систему.

Купити це авто з США значно простіше. Кількість проданих в Північній Америці джипів за останні 5 років перевалило за один мільйон примірників. Jeep Grand Cherokee з пробігом і мінімальним пошкодженням з 2015 року обійдеться від 15 тис.доларів в Україні.

А якщо Ви у пошуках Jeep Grand Cherokee, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 26.02.2021 11:08
Переглядів : 2020

Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - компактний компактний п'ятимісний кросовер. Автомобіль має досить гармонійний, привабливий вигляд, стильний та інноваційний як ззовні, так і всередині. Передові технологічні рішення роблять його безпечним і комфортним.

Читати далі

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі

Автівки які літають на неймовірних швидкостях

«Ракети» на дорогах – рейтинг найшвидших авто на планеті. В цьому рейтингу зібрані авто з максимальною, офіційно зареєстрованою швидкістю. Ці автомобілі серійного виробництва. Те, що вони  витворяють - захоплює дух!

Читати далі