КІА. Зміна логотипу та гасла компанії.

Блог
Головна > Блог > КІА. Зміна логотипу та гасла компанії.

6 січня 2021 року компанія KІА представила свій новий логотип та гасло, і відверто заявила про майбутню трансформацію бренду.
Новий логотип нагадує рукописний підпис та відображає «симетрію», «ритм» та «зростання», які втілюють впевненість КІА клієнтам. Представлення нового логотипу представляє амбіції KІА створити лідерські позиції в майбутній індустрії, повністю переосмисливши майже всі аспекти свого бізнесу.
"Новий логотип Kia відображає прагнення компанії стати значком змін та інновацій", - сказав Хо Сун Сонг, президент та генеральний директор Kia. “Автомобільна промисловість переживає період швидких перетворень, і Kia активно формує та адаптується до цих змін. Наш новий логотип відображає наше бажання надихнути клієнтів у міру того, як розвиваються їхні потреби в мобільності, і для наших співробітників відповідати на виклики, з якими ми стикаємось у швидко мінливій галузі ».

Новий логотип був представлений під час рекордного піротехнічного показу в небі над Інчхоном, Корея. Під час заходу 303 піродрони розгорнули сотні феєрверків на синхронізованому художньому показі, запалюючи та святкуючи нову сторінку автокомпанії KІА. Це встановило новий рекорд Гіннеса за показником „Більшість безпілотних літальних апаратів (БПЛА), що одночасно запускають феєрверки”.
Змінився і девіз: «Мистецтво дивувати» (The Power to Surprise) поступився місцем слогану «Рух, яке надихає» (Movement that Inspires).
Kia представила свій новий корпоративний логотип та гасло світового бренду, що означають сміливу трансформацію автовиробника та абсолютно нову мету бренду. Логотип є символом нової мети бренду Kia та цінностей, які він обіцяє запропонувати клієнтам завдяки майбутнім продуктам та послугам, а також досвіду, який це дає можливість. 

Подробиці про нову стратегію бренду KІА,  мету та філософію бренду представлять  за допомогою цифрового заходу "New Kia Brand Showcase", який відбудеться о 09:00 за корейським стандартним часом у п'ятницю січня 15, 2021 (01:00 за центральноєвропейським часом, 15 січня / 16:00 за тихоокеанським часом, 14 січня). Подію можна переглянути на каналі Kia Global YouTube.
Згідно з планом, КІА хоче популяризувати електромобілі, які будуть розроблені  з урахуванням потреб, смаків людей та місцевих ринків.

Якщо Ви у пошуках КІА чи інше авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!

 



Створено : 11.01.2021 11:36
Переглядів : 1322

Електрокар Chevrolet Bolt. Огляд

Якщо ви у пошуках універсального міського електромобіля, який буде поєднувати в собі безліч плюсів і сильних сторін, але при цьому буде гранично доступний за ціною, то представляємо вам Chevrolet Bolt

Читати далі

Популярні автомобілі Ford зі США

Автомобільна компанія Ford пропонує широкий вибір цікавих та сучасних моделей авто. Ми зібрали список найпопулярніших авто компанії Ford в США.
 

Читати далі

Кабріолети зі США

Мрією багатьох автолюбителів є кабріолет. Ми склали список доступних кабріолетів зі США, які порадують вас своїми технологічними характеристиками, керованістю та дизайном.

Читати далі