ТОП авто з США під ГБО

Блог
Головна > Блог > ТОП авто з США під ГБО

У статті ми обрали кращі авто з США, які найбільш підходять для установки газобалонного обладнання.  З ГБО автолюбителі можуть не тільки їздити на відмінних авто, але ще й істотно економити. Автомобіль  вимагає постійних вкладень, особливо якщо мова йде про паливо. Щоб не витрачати великі кошти на заправках, є відмінне рішення - встановити ГБО.


Volkswagen Passat 2.5

Volkswagen Passat 2.5 - затребуваний серед українців середньо розмірний седан, який втілює в собі справжні німецькі якості - надійність, строгість, функціональність і порядок у всьому. Для водія  передбачені максимальні зручності в управлінні авто. Всі прилади та елементи на  в найближчому доступі. На рівні керма розташовується мультимедійний дисплей.  На це авто легко можна встановити ГБО і почати економити. Автомобіль коштує своїх грошей і не вимагає великих витрат при експлуатації.. В Америці можна знайти Volkswagen Passat 2.5 на механічною або автоматичною коробці передач. На американський Passat з 2.5 літровим атмосферним двигуном з системою розподіленого уприскування палива підібрати комплект газобалонного обладнання не складає труднощів. Головне, щоб всі роботи виконувалися грамотними майстрами. 

Jeep Grand Cherokee 3.6 Jeep Grand Cherokee 3.6 – авто поєднує в собі потужність та елегантність. Високий рівень безпеки, вишуканий дизайн, просторий салон – саме ці характеристики цінять американці. Тому це авто з легкістю можна купити на страхових аукціонах. Завжди є багато варіантів для покупки по крутих цінами і з мінімальними пошкодженнями На  двигун 3.6 літра можна без проблем встановити газобалонне обладнання. Повнопривідний з автоматичною коробкою передач від розганяється до 100 км / год всього за 8.3 секунди. Це один з топових позашляховиків на американських аукціонах. Після переобладнання модель стане відмінним варіантом і для частих дальніх поїздок, і для щоденної експлуатації в місті.

Nissan Rogue 2.5Nissan Rogue 2.5 - компактний позашляховик, який з легкістю  витримує щоденні підвищені навантаження без проблем На асфальті або грунтових дорогах автомобіль відмінно керований, надійно і безпечно доставить водія і пасажирів з точки А в точку Б. Витрата палива в змішаному циклі досягає 8.1 літра. Компактний кросовер Nissan Rogue без проблем стане економічним автомобілем для вас, якщо встановити ГБО. На бензиновий двигун 2.5 літра з потужністю 171 к.с. можна поставити газ в Україні 4 покоління. Приганяючи автомобіль з США покупець отримує можливість заощадити подвійно. Автомобілі віком 3-5 років з пробігом до 100 тисяч км виглядають відмінно на тлі інших за рахунок вигідного розмитнення і можливості установки ГБО.

Toyota CamryToyota Camry – статусний, зухвалий,  з крутим, стильним дизайном седан підкорює з першого погляду. Водії за кермом Camry автоматично відчувають себе солідніше. У цієї машини приємний і благородний дизайн, який відмінно підкреслить характер і статус свого власника в суспільстві. Такий автомобіль буде відмінно виглядати як в жвавому міському потоці, так і на швидкісних магістралях. Зручний салон-це царство розкоші,і бездоганного комфорту. Навіть тривала поїздка принесе суцільне задоволення. Найкращий варіант Camry з США  - моделі від 2015 року випуску. Це вигідніше і в плані розмитнення, і в питанні установки газу, оскільки свіжіші версії вписуються в норми Євро-6.  На дане авто з легкістю встановлюється ГБО.

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
– популярний  клачний серед позашляховик компактних розмірів,  який не втрачає актуальності на протязі вже більше 20 років. Outlander завжди актуальний, цікавий і затребуваний.  Авто захоплюює своїми «фішками» - дивна підвіска, приголомшлива витривалість і зносостійкість, прекрасна керованість. Найновіші версії автовиробник комплектує різноманітними двигунами. Моторний ряд дійсно вражає і тут є з чого вибрати, щоб поставити ГБО IV покоління, тим більше що для цього підходить кожна силова установка.  У США вигідніше купувати модель останніх поколінь.


У рейтингу  не повний перелік моделей, які легко переобладнюються на ГБО. Якщо Ви шукаєте авто, яке можна з легкістю переобладнати на ГБО залишайте заявку на сайті, або телефонуйте та отримуйте безкоштовну консультацію по підбору такого авто з США.



Створено : 13.01.2021 15:03
Переглядів : 2333

Дизельні кросовери зі США

Незважаючи на зростання ринку електрокарів, попит на дизельні двигуни залишається на високому рівні. Саме тому, ми склали список доступних та гідних уваги автомобілів з дизельним двигуном.  

Читати далі

Авто тижня: Ford Fusion

Ford Fusion USA - класичний чотири дверний седан «D» класу. Збалансований, з широкою лінійкою двигунів, хорошими експлуатаційними характеристиками і комфортом.

Читати далі

5 найкращих компактних пікапів зі США

Більшість компактних пікапів пропонують внутрішній комфорт, функції допомоги водієві та оновлені технології. Ми склали список п'яти найкращих невеликих пікапів зі США.

Читати далі