Переможці NACTOY 2021

Блог
Головна > Блог > Переможці NACTOY 2021

North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year Awards (NACTOY) обрав переможців північноамериканських автомобілів, вантажівок та кросоверів року 2021 у Північній Америці.


2020 рік був нелегким для виробників автомобілів. Проте він також став роком, коли в автомобілебудуванні масово почали використовувати електроенергетику.  Переможці цього конкурсу відображають ті зміни, які які активно відбуваються на ринку автомобілів.  Вони обладнані сучасними електрифікованими і повністю електричними двигунами.
Нагороди NACTOY засновані в 1994 році. Вони не пов’язані з жодною публікацією, веб-сайтом, радіо чи телевізійною станцією. Їх оцінюють 50 професійних автомобільних журналістів із Сполучених Штатів та Канади, які працюють для різноманітних журналів, газет, веб-сайтів, телебачення та радіостанцій. Присяжні розпочали процес оцінки 2021 року з 43 транспортних засобів, перш ніж звузити їх до 27 півфіналістів, а потім дев'яти фіналістів через два раунди голосування.
Процес вибору переможців у трьох категоріях починається з «довгого списку» всіх нових або істотно змінених транспортних засобів на той рік, які присяжні NACTOY потім тестують та оцінюють протягом року та протягом трьох раундів голосування. Перше голосування відбувається на початку осені, щоб звузити список до 15 автомобілів у кожній категорії для додаткової оцінки. Голоси присяжних за фіналістів (по три в категорії) та переможців, відбуваються відповідно у грудні та січні. Переможців оголошують у січні у партнерстві з Північноамериканським міжнародним автосалоном у Детройті. Переможцями є транспортні засоби - орієнтири у своїх сегментах, заснованих на таких факторах, як інновації, дизайн, безпека, керованість, задоволеність водія та вартість.
Голосування було підраховано конфіденційно і залишалося в таємниці, поки конверти не були розпечатані під час офіційного заходу. В цьому оголошення збігається з виставкою CES, точніше, з першим офіційним днем віртуальної події.
Переможцем в номінації «Автомобіль року Північної Америки» стала Hyundai Elantra 2021 модельного року. Пікапом року стає Ford F-150 2021 року, а кросовером року був названий Ford Mustang Mach-E 2021 року. У минулому році перші місця завоювали Chevy Corvette, Jeep Gladiator і KIA Telluride відповідно.
Ось докладніший погляд на кожного переможця:


Автомобіль року: Hyundai Elantra
Сьогодні сегмент компактних автомобілів набагато менш популярний, ніж був кілька років тому, і деякі автовиробники повністю від нього відмовились, але не Hyundai.
"Це радісно бачити, як виробник автомобілів настільки відданий сегменту седанів, що на момент запуску вони пропонують таке широке розмаїття моделей, як у сімействі Hyundai Elantra", - сказав старший виконавчий продюсер / ведучий в Громадському телебаченні Меріленда / MotorWeek та присяжний NACTOY Джон Девіс "Hyundai не робив крапельного введення варіантів моделі протягом більш тривалого періоду, як це характерно для класу".

Пікап року: Ford F-150
Присяжні NACTOY заявили, що Ford знайшов багато способів покращити те, що вже було найбільш продаваним пікапом на ринку.
"Серія F - це корінна прикраса Ford, не кажучи вже про найпопулярніший модельний ряд автомобілів у США за останні 40 років", - сказав авторепортер, аналітик та член присяжних членів NACTOY Джон Волкер. «Остання версія вдосконалює пакет, зберігаючи те, що є хорошим, оновлюючи за потребою та забезпечуючи правильне поєднання функцій, можливостей, комфорту та стилю - з додатковою перевагою першого гібридного силового агрегату майже за десятиліття, який дебютує повністю пікап розміру ”.


Кросовер року: Ford Mustang Mach-E
До сих пір було б нечувано надягати знаковий знак «Мустанг» на кросовер, але присяжні NACTOY заявляють, що рішення Ford піти на такий ризик окупилося «Mustang Mach-E».
«Mustang Mach-E" сучасний електромобіль, як найстрашніший конкурент Tesla Model Y. Як і Tesla, Mach-E розуміє, що ринок преміальних електромобілів стосується як внутрішніх технологій, так і крутного моменту », - сказав автокритик Детройтських новин та член присяжної групи NACTOY Генрі Пейн.


Присяжні NACTOY проголосували цих трьох переможців із наступних дев'яти видатних фіналістів:

Car of the Year:
Genesis G80
Hyundai Elantra
Nissan Sentra

Truck of the Year:
Ford F-150
Jeep Gladiator Mojave
Ram 1500 TRX

Utility Vehicle:
Ford Mustang Mach E
Genesis GV80
Land Rover Defender

А якщо Ви у пошуках ідеального авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 12.01.2021 11:25
Переглядів : 1692

Флагманський седан від Mercedes EQS

Компанія Mercedes –Benz представила перший повністю електричний седан Mercedes EQS  класу люкс. Автомобіль надійде в продаж цієї осені відразу в двох варіантах. А у 2022 році розростеться лінійка EQ збільшиться до восьми моделей.

Читати далі

Вишуканий Ford Explorer 2021 King Ranch

Американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. Авто з цікавими оновленнями як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі.

Читати далі

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі