Відродження легенди - Ford Bronco

Блог
Головна > Блог > Відродження легенди - Ford Bronco

Легендарний Ford Bronco повернувся і випускається з кінця 2020 року. Автомобіль пропонує екстремальні позашляхові можливості. Він став відродженням культової американської моделі позашляховика.


Вперше Bronco був представлений у 1968 році, а перестав випускатись в 1996 році. Саме цей автомобіль став справжньою легендою бренду. Сучасний та оновлений позашляховик стане шостим поколінням легендарного авто. 

За дизайном, новий автомобіль нагадує зовнішність першого покоління з сучасними рисами. Форма кузова та оптика практично ідентичні зі знаменитим авто. Доступними стануть класичні трьохдверні, а також п'ятидверні варіанти. А ось п’ятидверна версія стане першою в історії авто. Без зусиль можна відкріпити дах і двері, як було і раніше. На радіаторі з’явиться впізнаваний надпис Bronco.

Габарити тридверної версії:

  • довжина - 4412 мм;
  • ширина - 2014 мм; 
  • висота - 1826 мм; 
  • колісна база 2550 мм; 
  • кліренс - 213 мм;
  • обсяг багажника – 668л.

Габарити п’ятидверної версії:

  • довжина - 4813 мм;
  • ширина - 2014 мм; 
  • висота - 1999 мм; 
  • колісна база 2946 мм; 
  • кліренс - 211 мм;
  • обсяг багажника – 1008л.

Виробник пропонує також спеціальний пакет підвищено прохідності. Авто з таким пакетом матиме спеціальні шини для екстремальних доріг та збільшений кліренс.

Шосте покоління цієї моделі буде оснащуватись лише бензиновими двигунами. Базовим стане чотирициліндровий агрегат DOHC Ti-VCT EcoBoost I4 на 2,3 л з потужністю 270 к.с. і 420 Нм крутного моменту. Найпотужніша в класі V-подібна шістка DOHC Ti-VCT EcoBoost V6 на 2,7-л з подвійним турбонаддувом і прямим уприскуванням видає потужність 310 к.с. і 542 Нм крутного моменту.

В інтер’єрі авто з’являться дорогі оздоблювальні матеріали. На приладовій панелі розмістяться кріплення для гаджетів. Авто буде оснащене всіма сучасними засобами безпеки та матиме високі технологічні характеристики. В салоні у нього віртуальна панель приладів і ексклюзивний в сегменті 12-дюймовий сенсорний дисплей з новітньої інформаційно-розважальною системою Ford Sync 4, додатком для навігації і їзди по бездоріжжю, камерою 360 градусів, інтерфейсами Apple CarPlay і Android Auto. Опціонально можна встановити: підігрів сидінь, двозонний клімат контроль, безключовий доступ, набір систем безпеки Ford Co-Pilot360, адаптивний круїз-контроль, преміум аудіосистему Bang&Olufsen з 10 динаміками, бездротову зарядку.

Відроджений Ford Bronco почне продаватися орієнтовно навесні 2021 року. У США заявки на нього приймаються вже зараз. У прес-службі компанії Ford заявили, вже є 190 000 попередніх замовлень на модель Bronco. З них 125 000 замовників вже внесли передоплату. Близько 70% замовлень – це замовлення на топову комплектацію. Компанія Ford збільшує потужності виробництва, і за офіційними даними, перша партія авто очікується в червні цього року. 

А якщо Ви у пошуках авто Ford, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 30.03.2021 14:00
Переглядів : 1283

Кращі гібридні кросовери зі США

Популярність кросоверів змушує автовиробників розширювати свою лінійку, випускати більше моделей, а також додавати гібридні версії. Ми підібрали 5 найкращих гібридних кросоверів, які популярні на ринку.

Читати далі

Обираємо авто зі США - Nissan Rogue

Nissan Rogue - це компактний і найпопулярніший кросовер у середньому ціновому сегменті. Аналогом для Європи є Nissan X-Trail. Хороший і надійний паркетник для сім’ї.

Читати далі

ТОП 5 найпоширеніших авто зі США серед українських автолюбителів.

Ринок авто у США  давно приваблює українців з точки зору вигідної економії та якості авто. Більше ніж півмільйона авто зараз продається на аукціонах.  Авто з мінімальним пошкодженям чи авто після ДТП – колосальний вибір на будь – який бюджет.  

Читати далі