Найдорожчий позашляховик у світі - Karlmann King

Блог
Головна > Блог > Найдорожчий позашляховик у світі - Karlmann King

2 мільйона доларів за позашляховик – багато чи мало? Якщо мова йде про Karlmann King то тут вже вирішувати вам. Неймовірне виконання, технічна майстерність  та дивовижна краса – цей красень перевершив все.  


Karlmann King – неперевершений позашляховик, представлений ще у 2016 році китайською компанією IAT Automobile Technology на Пекінському авто шоу. Габарити цього красеня це дещо неймовірне - довжина більше 6 метрів, а ширина і висота - більше 2. Кузов виконаний в основному  зі сталі, та оброблений чорним матовим кольором, за формою схожий на Бетмобіль. Вага варіюється в межах 4,5-6,5 тонни, в залежності від ступеня бронювання Логототип марки виконаний із справжнього золота. Названий на честь баварського правителя Карломана, який сидів на престолі в 800-х роках. Авто могло би стати мрією будь-якого короля-гедоніста. І хоча ззовні він виглядає як військовий всюдихід, його дизайн розробляли художники – абстракціоністи, а розкіш його оздоблення переконує, що перед нами неперевершений позашляховик класу люкс.

Технічні характеристики
Під капотом цього залізного коня ховається база Ford F-550. Двигун V10 з об’ємом 6,8 л., а його потужність 367 к.с. і максимальний крутний момент 620 Нм.  Двигун поєднаний з шестиступінчастою АКПП, повний привід та присутня пневматична підвіска спереду та ззаду. І найцікавіший момент, незважаючи на такі характеристики, максимальна швидкість Karlmann King 140 км/год. Хоча і присутня додаткова потужність V10, цього недостатньо для подолання власної величезної ваги.

Оснащення позашляховика, дизайн інтер’єруІнтер’єр – видовище ще те, нагадує оздоблення самого розкішного готелю Лас-Вегаса. Стеля підсвічується зірками - це видовище, яке варто побачити. Салон великий та розрахований нра 7 оосіб. Стеля має підсвічування зірками, подібну до Rolls-Royce Phantom, а розкішні шкіряні сидіння можна поєднувати різнокольоровими гаммами на замовлення. Обробка алькантарою, декоративні вставки з дерева і позолоти, зоряний світильник – мала частка того, що можна знайти  арсеналі інтер’єру. 
 В салоні присутній  кондиціонер спереду та ззаду, телевізор з плоским екраном, очищення повітря, електричні столи, неонове освітлення. Всіма електричними функціями можна керувати за допомогою програми в машині.
Серед розваг є аудіосистема Hi-Fi з 20 динаміками, PlayStation 4, караоке та телефонна проекція, телевізор із супутниковим телебаченням доступний як опція. А також холодильник, підставки для планшетів, фужери для шампанського, чайний набір, стробоскоп і кавоварка. Не погано, правда ж? В будь-якому випадку в такому авто легко можна пережити зомбі – апокаліпсис.


Такий реально нереальний автомобіль розроблений командою з понад 1800 чоловік. Кожен Karlmann є унікальним у світі. На будівництво одного такого позашляховика потрібно 30 000 годин. За заявами виробників всього буде випущено близько 10 таких машин. Автомобіль виготовляється на замовлення в Італії.

А якщо Ви шукаєте позашляховик, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас найкращі варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 18.01.2021 15:15
Переглядів : 1432

Огляд авто Dodge Charger 2021

Dodge Charger 2021 року – повнорозмірний, спортивний та статусний седан з потужною лінійкою двигунів та сучасним технічним оснащенням. 

Читати далі

Обираємо авто зі США Audi A4 2021

Audi A4 2021 – компактний, розкішний, спортивний седан, який одразу сподобається автолюбителю. Він стильний, безпечний, комфортний та оснащений сучасними технологіями.

Читати далі

Повнопривідний седан К8 від KIA

Корейський автовиробник КІА представив великий сучасний седан К8 з повним приводом та незвичним дизайном. Саме на цій моделі автомобіля був використаний новий логотип. 

Читати далі