Повнопривідний седан К8 від KIA

Блог
Головна > Блог > Повнопривідний седан К8 від KIA

Корейський автовиробник КІА представив великий сучасний седан К8 з повним приводом та незвичним дизайном. Саме на цій моделі автомобіля був використаний новий логотип.


Сучасний, прогресивний дизайн яскраво виражений у чітких лініях кузова. Капот витягнутий, ходові вогні і поворотники замасковані з боків від решітки радіатора. А сама радіаторна решітка одразу кидається в очі агресивним виглядом. Довжина седана становить 5015 мм. На вибір є колеса діаметром від 17 до 19 дюймів. Окремою особливістю «топових»  версій  є підвіска з адаптивними амортизаторами.

Серед  вибору двигунів представлено 4 варіанти силових агрегатів.
Базовою силовою установкою є 1,6 л турбочетвірка T-GDI з безпосереднім уприскуванням палива. Більш потужний варіант – 2,5 л двигун з 198 к.с. і 258 Нм крутного моменту. Топовим двигуном стане 3,5-л "шістка" Smartstream, яка буде доступна в двох модифікаціях. Перший варіант працює на бензині, потужністю 300 к.с. і 359 Нм крутного моменту. Другий агрегат зможе споживати скраплений газ, з потужністю 240 к.с. і 314 Нм. Всі двигуни (окрім базового) працюють в парі з восьмідіапазонной автоматичною коробкою передач. Kia K8 з найпотужнішим двигуном буде доступний з системою повного приводу з муфтою на задній осі, а інші з переднім приводом. 

В інтер’єрі використані якісні та сучасні матеріали обробки. На передній панелі об'єднані 12-дюймовий екран «приборки» і дисплей мультимедійної системи. В авто розміщена аудіосистема Meridian з 14 динаміками і об'ємним звучанням. Також є проекційний дисплей діагоналлю 12 дюймів, що відображає на лобовому склі сигнали асистентів, дані навігатора і швидкість автомобіля. 
«Розумне» водійське сидіння Ergo Motion Seat з особливим режимом «комфортного потягування» створює ефект потягування сидячи. Цей ефект досягається за допомогою керованих повітряних порожнин в області спини і стегон. Функція «смарт-підтримки» активується в режимі «Спорт» і на високих швидкостях, забезпечує максимальне прилягання крісла до тіла водія. А режим «асистент посадки» дозволяє зробити сидіння комфортніше під час тривалих поїздок.
Крісло переднього пасажира з електроприводом регулюється у восьми напрямках, всі сидіння оснащені вентиляцією і підігрівом. В салоні присутній трьохзонний клімат-контроль, окремий блок мультимедійної системи і USB-роз'єм для пасажирів другого ряду.

Унікальною в авто є новітня версія системи допомоги водієві Drive Wise. До неї увійшли система запобігання фронтальних зіткнень, інтелектуальний круїз-контроль, який одержує інформацію навігатора в реальному часі і асистент руху по магістралях. Також є камери кругового огляду, паркувальний асистент, що дозволяє дистанційно паркувати автомобіль, і дев'ять подушок безпеки.

Kia K8 з’явиться на ринку Південної Кореї в квітні, а пізніше з'явиться і в США, де він замінить Cadenza.
 



Створено : 23.03.2021 15:55
Переглядів : 1394

10 причин купити кросовер саме зараз

Кросовер - щось середнє  між легковим автомобілем та позашляховиком, і останнім часом саме він набирає все більшої популярності серед автолюбителів.

Читати далі

Вишуканий Ford Explorer 2021 King Ranch

Американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. Авто з цікавими оновленнями як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі.

Читати далі

Переможці NACTOY 2021

North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year Awards (NACTOY) обрав переможців північноамериканських автомобілів, вантажівок та кросоверів року 2021 у Північній Америці.

Читати далі