Новий електроседан Audi e-tron GT

Блог
Головна > Блог > Новий електроседан Audi e-tron GT

У 2018 відбувся дебют Audi e-tron GT, авто можна було зустріти і в промо Avengers: Endgame. І ось він нарешті перетворився в серійне авто з модельного ряду 2022 року. Преміальний електроседан e-tron побудований на платформі Porsche Taycan. 


Седан представлений в двох версіях – базова версія і версія RS. В обох випадках авто оснащується двома електромоторами і повним приводом. Обидва електрокари мають однакову тягову батарею ємністю 93 кВт∙год, з якої ефективно використовуються 85 кВт∙год. При цьому,  присутня 800-вольтова електросистема, для швидкої зарядки акумулятора. Від станції постійного струму потужністю 270 кВт і напругою 800 вольт можна зарядитись всього за п'ять хвилин, цього буде достатньо щоб подолати ще 100 км шляху. А повна зарядка все ж займе більше, ніж 25 хвилин. Електромобіль має активні заслінки повітропроводів для охолодження гальм, які відкриваються тільки при необхідності. Коефіцієнт аеродинамічного опору 0,24.

Габарити:

  • Довжина – 4989 мм
  • Ширина – 1964 мм
  • Висота – 1414 мм
  • Багажник – 366 л/405 л

Базова версія Audi e-tron GT має передній двигун потужністю 238 к.с. і задній на 435 к.с. Однак, у підсумку отримуємо це 476 к.с. і 630 Нм в стандартному режимі. При активації Launch control потужність за 2,5 с збільшується до 530 к.с. і 640 Нм. Базовий e-tron з Launch Control здатний розганятися до 100 км/год за 4,1 секунди, максимальна швидкість - 245 км/год. Паспортний пробіг на одному заряді - 487 км.

Сходинкою вище стоїть «заряджена» версія RS e-tron GT з потужністю 590 к.с. і крутним моментом 830 Нм У режимі Overboost з функцією Launch Control потужність збільшується до 637 к.с. Розгін з 0 до 100 км/год – 3,3 с , а версія RS - за 3,3 секунди, максимальна швидкість 250 км/год. У версії Audi RS e-tron GT встановлена пневматична підвіска з трикамерними балонами (кліренс регулюється в межах 42 мм).

За доплату обидві версії можна оснастити вуглець-керамічними гальмами і повнокерованим шасі. Задні колеса можуть відхилятися на кут до 2,8 градуса, при цьому на швидкості до 70 км/год вони повертаються в протилежну сторону з передніми, тим самим покращуючи маневреність. Після 80 км/год повертаються в ту ж сторону, підвищуючи стабільність.

Інтер’єр.

Салон електромобіля – це царство екранів, фізичних і сенсорних клавіш, які вдало поєднуються з класичними елементами німецького дизайну. Сидіння обтягнуті екологічною шкірою Nappa. У салоні розміщений 12,3-дюймовий екран позаду керма, його доповнює 10,1-дюймовий сенсорний MMI-дисплей на центральній консолі. Вони обидва управляються новітньою інформаційно-розважальною системою Audi.

Присутній чіп LTE Advanced для створення точки доступу Wi-Fi на борту, навігація на основі карт Here, супутнє мобільний додаток для управління дверними замками, а також підтримка CarPlay і Android Auto. Додатково в базову версію можна додати матричні світлодіодні фари LED Audi Matrix, додатковий дисплей, що проектує інформацію на лобове скло, аудіосистему Bang & Olufsen.

Дорожча модель RS включає в себе деякі з цих функцій, але її ціна також може зрости в залежності від обраних колес і даху. В якості опції пропонуються шумоізолюючі скла на бічних і задніх вікнах, а також масажні сидіння. 

Серед опцій заявлені адаптивний круїз-контроль, система автопарковки з дистанційним управлінням, система озвучення, яка наділяє електромобіль синтезованим «голосом», схожим на звук машин з двигунами внутрішнього згоряння. В загальному – будь – який каприз за додаткову плату.

Ціни на базову версію і версію RS у США - 99 900 і 139 900 доларів відповідно. У США поставки Audi e-tron в офіційні дилерські мережі почнуться цього літа, а європейські продажі стартують навесні.

Якщо Ви у пошуках Audi, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 22.02.2021 11:23
Переглядів : 1353

Найпопулярніші седани зі США

Седан визначається як 4-дверний легковий автомобіль із багажником. Серед споживачів це найпопулярніший тип авто.

Читати далі

Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.

Читати далі

Авто для літніх подорожей

Для якісного відпочинку потрібно не просто надійний і безпечний автомобіль, а ще й місткий та комфортний. Ми склали список автомобілів, які чудово підійдуть для літніх подорожей.

Читати далі