5 найкращих компактних пікапів зі США

Блог
Головна > Блог > 5 найкращих компактних пікапів зі США

Більшість компактних пікапів пропонують внутрішній комфорт, функції допомоги водієві та оновлені технології. Такі автомобілі пропонують універсальність управління, перевезення великих  вантажів та широкий спектр функцій. Ми склали список п'яти найкращих невеликих пікапів зі США.


Chevrolet Colorado 

Chevrolet Colorado – це автомобіль, що вміщує до п'яти пасажирів, пропонує вибір із трьох силових агрегатів, включаючи турбодизель. Вантажопідйомність пікапа коливається від  1 до 1,4 тонни, а буксирування вантажу до 3,5 тонн. Авто побудоване на задньопривідній платформі «GMT 31XX». На передній осі задіяна незалежна підвіска на парних важелях. Автомобіль оснащений рейковою рульовою системою з електропідсилювачем управління, гальма дискові з ABS, EBD.

Nissan Frontier

Nissan Frontier - класичний комфортний пікап, популярний серед жителів Америки.  Має єдиний 3,8-літровий двигун V6 з потужністю 310 к.с. і крутним моментом - 381 Нм. Двигун працює в парі з дев'ятиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід може бути заднім або повним, режими повного приводу можна вибирати перемикачем в салоні. Nissan Frontier пропонується в трьох варіантах комплектації. У базовій комплектації є  7-дюймовий сенсорний дисплей з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, система стабілізації, круїз-контроль, 16-дюймові диски, кондиціонер, ручне регулювання сидінь. Топові версії пропонують такі опції як: камера заднього виду і парктронік, двозонний клімат, електрорегулювання сидінь.

Toyota Tacoma

Toyota Tacoma - це універсальний компактний пікап, який легко впорається з невеликим і середнім бездоріжжям. На вибір може бути один з двох бензинових двигунів, з механічною або автоматичною трансмісією. Базовий двигун має об'єм 2,7-літра з потужністю  159 к. с. і 242 Нм обертового моменту. Потужніший 3,5-літровий агрегат потужністю 278 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Стандартно авто оснащується заднім приводом, а в більш дорогих виконаннях обладнане повнопривідною трансмісією. У стандартній комплектації є комплекс систем допомоги водієві: систему безпеки з автоматичним екстреним гальмуванням і виявленням пішоходів, систему попередження про виїзд з смуги руху, автоматичне дальнє світло і адаптивний круїз-контроль. За безпеку автомобіль отримав 4 зірки з 5 від NHTSA.

Ford Ranger
Ford Ranger
може похвалитися сучасним стилем, різноманітними універсальними комплектаціями. Автомобіль доступний у комплектаціях XL, XLT та Lariat, з чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом об'ємом 2,3 л, що виробляє 270 кінських сил. Штатно пікап оснащується 10-ступінчастим автоматом і заднім приводом, а за доплату - повнопривідну трансмісію. В авто є широкий перелік оснащення: повністю світлодіодна оптика, система автоматичного екстренного гальмування з виявленням пішоходів, круїз-контроль, мультимедійний комплекс Sync 3, моніторинг сліпих зон, технологія стеження за розміткою.

Honda Ridgeline

Honda Ridgeline – пікап, в якому поєднуються чудовий комфорт та широкий набір стандартних функцій. Він живиться від 3,5-літрового двигуна V6 потужністю 280 кінських сил. Модель 2020 року може похвалитися стандартними функціями, включаючи дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач, восьмидюймовий інформаційно-розважальний сенсорний екран з функціями Apple CarPlay та Android Auto, автоматичне екстрене гальмування, активне управління смугою руху та адаптивний круїз-контроль. Доступний передній або повний привід.

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 06.05.2021 15:05
Переглядів : 1991

Надійні авто з США

Надійність - важливий аспект, на який звертають споживачі при виборі автомобіля. 
У статті ми склали рейтинг надійних авто з США.

Читати далі

Обираємо авто зі США Audi A4 2021

Audi A4 2021 – компактний, розкішний, спортивний седан, який одразу сподобається автолюбителю. Він стильний, безпечний, комфортний та оснащений сучасними технологіями.

Читати далі

ТОП 5 найпоширеніших авто зі США серед українських автолюбителів.

Ринок авто у США  давно приваблює українців з точки зору вигідної економії та якості авто. Більше ніж півмільйона авто зараз продається на аукціонах.  Авто з мінімальним пошкодженям чи авто після ДТП – колосальний вибір на будь – який бюджет.  

Читати далі