Надійні авто з США

Блог
Головна > Блог > Надійні авто з США

Надійність - важливий аспект, на який звертають споживачі при виборі автомобіля. 
У статті ми склали рейтинг надійних авто з США.


Audi A6  Бізнес – седан четвертого покоління з яскраво – вираженими спортивними пропорціями, вигідно відрізняється від багатьох суперників свого класу. Автомобіль відрізняється агресивним дизайном передньої частини кузова і фар. Авто також характеризується наявністю задніх світлодіодних ліхтарів і опціональних світлодіодних фар.

У базове оснащення Audi A6 входять 17-дюймові легкосплавні диски, біксенонові фари, світлодіодні задні ліхтарі, двозонний клімат-контроль, електропривід і підігрів бічних дзеркал, підігрів лобового скла, передні сидіння з регулюванням поперекового відділу і підігрівом, передній центральний підлокітник, мультифункціональне кермо, система MMI Radio plus, та аудіосистема з 6-канальним підсилювачем. Двигун в базовій комплектації 1,8-літровий TFSI потужністю 190 к.с., а потужність 2,0 л двигуна - 252 к.с. в залежності від модифікації. На ринку доступні як і передньо так і повнопривідні моделі.

Всі версії седана оснащені фронтальними і бічними подушками безпеки, шторками безпеки, датчиками паркування, системою курсової стійкості і антибуксувальною системою. Про високий рівень безпеки A6 свідчать стандартні активні підголівники передніх сидінь, ремені безпеки з попереднім натягом і обмежувачем сили натягнення, додаткові радарні системи попередження, функція автоматичного гальмування та ін. Не дарма авто отримало високі результати в рейтингах, зокрема, п'ять зірок в заліку Euro NCAP. Як вживаний автомобіль Audi A6 заслуговує високих оцінок за надійність і оснащення.


Toyota Camry    
Toyota Camry
  відноситься до бізнес-класу (завдяки розмірам і двигуну V6). Екстер'єр авто більш агресивний та динамічний, ніж попередні покоління. Кузов став довшим, широким і низьким у порівнянні з попередником.

Для США автомобіль оснащується у базовій версії 2,5-літровим 4-циліндровим агрегатом A25A-FKS, з потужністю 203 к.с. На основі цього двигуна розроблена гібридна версія. У ній блок батарей знаходиться під задніми сидіннями. Потужний 3,5-літровий V6 з потужністю в 301 к.с. доступний в комплектаціях XSE і XLE, а для TRD є єдиним варіантом. Бензинові версії обладнані 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач з ручним режимом. Гібридна - варіатором.

Автомобіль має місткий і комфортний салон, але багажник не дуже вмісткий за обсягом. У базовій версії L покупці седана отримують 16-дюймові сталеві диски, світлодіодні фари, 7-дюймову сенсорну панель, камеру заднього виду, порт USB, Bluetooth і шість динаміків. Топ-моделі XLE і XSE пропонують двозонний клімат-контроль, три порти USB, 8-дюймовий сенсорний екран, проекційний дисплей і 7-дюймовий мультіінформаціонний дисплей в приборке, аудіосистему преміум-класу JBL з 9 динаміками, бездротову зарядку і панорамний люк.

Стандартими для Camry є десять подушок безпеки. Всі моделі оснащені набором систем допомоги Toyota Safety Sense. В неї включено адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги руху, систему автоматичного гальмування, автоматичне дальнє світло і асистент рульового управління. Додаткове оснащення включає моніторинг сліпих зон, систему допомоги при виїзді заднім ходом, камери з оглядом 360 градусів.
Протягом останніх 15 років автомобіль стабільно є одним з найбільш затребуваних легкових моделей у США. Тому купити і доставити його в Україну буде легко та просто.


Ford Focus    Після рестайлингу у 2014 третє покоління Ford Focus отримало змінену передню і задню частини, а також світлодіодні фари і задні ліхтарі. Перелаштовані підвіска та електропідсилювач дозволили покращити керованість моделі.

Автомобіль оснащується 1,0 л або 2,0 л двигуном з потужністю 123 к.с. і 160 к.с. відповідно. Привід передній, коробка передач автоматична або роботизовано в залежності від комплектації. Салон комфортний та функціональний.

З систем безпеки стандартно включені: антиблокувальна система гальм з системою розподілу гальмівних зусиль, електронна система курсової стійкості, включаючи антибуксувальну систему і систему допомоги при екстреному гальмуванні, система допомоги при руху на підйомі. Подушки безпеки фронтальні для водія і переднього пасажира (а також бічні в Titanium), кріплення для дитячих сидінь ISOFIX, триточкові ремені безпеки для всіх пасажирів на задньому ряду. Безпеку можна підвищити за рахунок додаткових опцій: функцію «автосвітло», систему активної допомоги при парковці, систему автоматичного гальмування, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, моніторинг сліпих зон, систему контролю тиску в шинах.
З огляду на досить високу надійність і поширеність моделі, покупка саме такого Focus у США буде вдалим рішенням.

Kia Sportage   Четверте покоління Kia Sportage багате оснащення сучасним обладнанням, присутні світлодіодні протитуманні фари, здвоєні патрубки вихлопної системи, аеродинамічниий задній дифузор. Авто має сучасний дизайн екстер'єру і досить багате стандартне оснащення.  У машини збереглася хороша керованість і маневреність, а двигуни потужні  та економічні.  Салон вмісткий та комфортний, багажник з легкістю вмістить габаритні речі.


Модель Kіа Sportage четвертого покоління побудована на модернізованій платформі попередника. У автомобіля збереглася незалежна підвіска. Кліренс – 182 мм. В авто хороша звукоізоляція та керованість. Рульове управління представлено рейковим механізмом з електричним підсилювачем.  Всі колеса укомплектовані дисковими гальмами (передні вентильовані), доповнені системами ABS і EBD. Компактний кросовер доступний з переднім або повним приводом.  

Kіа Sportage стане відмінним вибором для найрізноманітніших категорій покупців: від тих, хто чекає від автомобіля максимальної практичності кросовера, до тих, кому до душі спортивний стиль, індивідуальність і найвищий рівень оснащення.  З урахуванням відносно невисокою ціни у США, Sportage буде не дорогим в Україні та одним з кращих компактних і надіних SUV.

Toyota RAV4   Toyota RAV4 – сучасний автомобіль зі стильним та впізнаваним дизайном. Салон авто комфортний та стильний, а також просунутий за оснащенням.

У стандартне оснащення  RAV4 входять світлодіодні денні ходові вогні, омивачі фар, світлодіодні задні ліхтарі, передні протитуманні фари, дзеркала з електроприводом і обігрівом, обігрів лобового скла в зоні склоочисників; регульована по нахилу рульова колонка, повний електропакет. Складається задній ряд сидінь, є складний задній підлокітник, додатковий електричний обігрівач салону, підігрів передніх сидінь.


Моторна лінійка RAV4 включає два бензинових двигуна: 2,0 л (146 к.с., 187 Нм) і 2,5 л (180 к.с., 233 Нм. Бензиновий двигун доступний з переднім або повним приводом. 

У стандартний набір безпеки о входять датчики тиску в шинах, фронтальні і бічні подушки безпеки, шторки безпеки для всіх рядів сидінь, колінна подушка водія, система кріплення дитячого крісла Isofix. У набір активних систем включені: сигналізація аварійної зупинки (EBS), електронна система розподілу гальмівного зусилля (EBD), підсилювач екстреного гальмування (BAS), антиблокувальна система гальм (ABS), антипробуксовочна система (TRC), система курсової стійкості (VSC +), система стабілізації причепа (TSC), система допомоги при підйомі по схилу (HAC). В доступний для топового виконання пакет активної безпеки Toyota Safety Sense входять: адаптивний круїз-контроль, системи контролю смуги, система попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків, система контролю втоми і автоматичне перемикання з дальнього світла на ближній. 

Розглянутий список марок і моделей транспортних засобів далеко не весь. Представлені найпопулярніші машини, грунтуючись на перевагах та відгуках власників. 

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію



Створено : 10.02.2021 15:08
Переглядів : 1992

Популярні авто Hyundai зі США

Автовиробник Hyundai давно відомий своїми впізнаваними автомобілями з різноманітною лінійкою седанів та позашляховиків, включаючи нові спортивні автомобілі. Ми склали список популярних авто Hyundai зі США.

Читати далі

Новий Mitsubishi Outlander 2021

Японська компанія Mitsubishi представила кросовер Outlander четвертого покоління.  Оновлений дизайн, преміальна якість та інноваційні технології вдало поєднались в новому авто. 
 

Читати далі

Гібридний або електричний двигун: що вибрати?

Кількість гібридних і електричних моторів в автомобілях поки що не дотягує до рівня бензинових / дизельних. Правда, відсоткове співвідношення неухильно зростає щорічно, залишати це без уваги не варто.

Читати далі