Нові спортседани Giulia GTA і GTAm від Alfa Romeo

Блог
Головна > Блог > Нові спортседани Giulia GTA і GTAm від Alfa Romeo

Виробник Alfa Romeo представив нові спортседани Giulia GTA і GTAm перед міжнародною пресою на полігоні Balocco. Особливості цих авто включають унікальний дизайн, функціональність на користь аеродинамічної та механічної ефективності. Автомобілі будуть виготовлені тиражем всього 500 примірників. 


Новинки створені на основі моделі Giulia Quadrifoglio за підтримки компанії Sauber Engineering. Кузов має потужний вигляд, з більшими повітрозабірниками та елементами з вуглецевого волокна. Ззаду, особливо на GTAm, почесне місце посідає великий спойлер.

Завдяки аеродинамічному профілю та 4-позиційному регулюванню центральної секції, автомобіль ідеально аеродинамічно збалансований. Розширене переднє крило та вуглецеве волокно на задніх колісних арках підкреслюють «враження від розміру» автомобіля, створюючи образ потужності та динамічності. 

Нові 20-дюймові диски спеціально розроблені, щоб найкраще поєднувати стиль та легкість, забезпечуючи таким чином найкращу загальну керованість автомобіля. Інші розроблені особливості включають центральну вихлопну систему Akrapovič з титану, вбудовану в задній дифузор з вуглецевого волокна, а також спеціально обрані шини Pilot Sport Cup 2 Michelin, які забезпечують додаткове зчеплення в екстремальних умовах.

GTAm відрізняється агресивним зовнішнім виглядом, частиною якого є регульоване заднє крило, а також активний передній спойлер, який може висуватися на 40 мм для збільшення притискної сили на треку.

У роботі над автомобілями взяли участь два водії з команди F1 Антоніо Джовінацці та Кімі Райкконен. Вони давали безцінні вказівки, особливо щодо аеродинамічних компонентів автомобіля та керованості.

Автомобіль працює на двигуні Alfa Romeo 2.9 V6 Bi-Turbo, модернізованому до 540 к.с. За допомогою системи Launch Mode він розганяється від 0 до 100 км/год лише за 3,6 секунди. 

В салоні Alfa Romeo GTA представлена чорна Alcantara, унікальний матеріал, який поєднує обґрунтування як естетики, так і функціональності. Вона використовується на приладовій панелі, дверній панелі, бардачку та центральній обробці сидінь.

Приємна на дотик, самобутня та елегантна, з практичної точки зору Alcantara стійка до зносу, пропускає повітря та забезпечує високий рівень зчеплення, завдяки чому водій залишається на своєму місці під час бічних прискорень. 

Alcantara використовується ще ширше на GTAm, де  відведене місце для шоломів та вогнегасника, які також оббите цим матеріалом. Контрастне зшивання кольорів кузова та вишитий логотип GTA червоним кольором Alfa Romeo підкреслюють гоночний дух автомобіля.

Електропідсилювач керма Bosch з ремінною передачею регулює рульове управління автомобіля, забезпечуючи чудову точність у виборі траєкторій руху, більшу безпеку у випадку несправності та зменшення викидів.

Автомобіль оснащений шеститочковими  ременями безпеки Sabelt, а бічні і заднє скло виконані з полікарбонату.

Вартість Alfa Romeo GTA в Європі починається з 175 тисяч євро, а Giulia GTAm  - 180 тисяч євро. Кожен власник отримає ексклюзивний шолом від Bell, а також сервісну підтримку від компанії Alfa Romeo. А для покупців GTAm в якості опції пропонується гоночний комбінезон від Alpinestars.

Якщо Ви у пошуках Alfa Romeo, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 13.05.2021 15:59
Переглядів : 1164

Огляд авто: Honda Accord 2021

Honda Accord 2021 - спортивний, стильний та практичний седан середнього розміру. Це автомобіль, який балансує повсякденну практичність та спортивний азарт.

Читати далі

Кращі сімейні автомобілі з США

Сімейні авто користуються небувалим попитом серед жителів Америки, адже вони зручні для великих сімей. А також створюються з урахуванням сучасних тенденцій в дизайні та енергоефективності.

Читати далі

5 кращих компактних авто

Незважаючи на те, що кросовери та позашляховики користуються величезною популярністю, все-таки для поїздок по місту багато споживачів обирають невеликий компактний автомобіль. У нашому списку 5 найкращих компактних автомобілів для міста.

Читати далі