Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Блог
Головна > Блог > Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - компактний компактний п'ятимісний кросовер. Його  ім'я утворено від сполучення слів tiger (тигр) та iguana (ігуана). Автомобіль має досить гармонійний, привабливий вигляд, стильний та інноваційний як ззовні, так і всередині. Передові технологічні рішення роблять його безпечним і комфортним. Кросовер володіє  відмінною маневреністю, незважаючи на габарити.


На ринку США Tiguan присутній в двох поколіннях. Перша генерація - 2007-2017 роки, друга - з 2016 і до сьогодні.
В першому покоління округла радіаторна решітка з емблемою по центру після рестайлінгу стала незграбною і простягнулася впритул між фарами. Друге покоління Volkswagen Tiguan отримав більш масивний передній бампер і лаконічну форму решітки. В новій версії також удосконалилася коробка передач - додалася функція тіптронік, покращилися ходові характеристики. 


Під капотом.
Авто з США можна купити з бензиновим турбованим двигуном  2,0 літра на 170 к.с. і роботизованою коробкою передач. Випускається в комплектаціях з переднім і повним приводом з широким набором опцій. В основному, всі моделі стандартної збірки мають передній привід. До повнопривідних відносяться авто з системою 4Motion, а також моделі випущені після 2018 року. 

Технічні характеристики:
•    довжина - 4486,00 мм;
•    ширина - 1839,00 мм;
•    висота - 1673,00 мм;
•    кліренс - 200,00 мм;
•    об’єм паливного бака – 60 л;
•    гальма – дискові;
•    максимальна швидкість – 220 км/год;
•    розгін від 0 до 100 км/год – 9,2 сек;
•    розхід палива місто/ траса – 9,9 л / 7,8 л.

Інтер’єр.


Volkswagen Tiguan має просторий, комфортабельний салон. Зручні крісла, якісна і приємна на дотик оббивка салону, LED-ліхтарі. За безпеку водія і пасажирів відповідають дискові гальма, ABS, подушки безпеки по всьому салону, системи курсової стійкості, паски безпеки для водія та пасажирів. А простір багажника при складеному другому ряду пасажирських сидінь досягає 1,7 кубічних метрів.
Tiguan випускається в різних комплектаціях, які охоплюють абревіатурами:

  • S
  • SE
  • SEL
  • R-Line 

Кожна з конфігурацій може оснащуватися додатковою функцією 4Motion, яка здатна забезпечувати потужність повного приводу, коли використовується тільки задній або передній привід. Опція незамінна на засніжених, зледенілих дорогах, при бездоріжжі.

Tiguan S і SE - це стандартні моделі з переднім приводом, SEL має додаткові функції: підігрів керма, люк, 8-дюймовий дисплей бортового комп'ютера. Преміальна лінія R-Line має вбудовану аудіосистему з сабвуфером, світлодіодні фари, автоматичне керування багажником, 4 відеокамери.

Їздити в такому автомобілі сподобається як водієві, так і пасажирам,  адже він відповідає всім сучасним вимогам. Стати власником VW Tiguan 2015 року зі США можна за 14000 - 15000 дол (ціна в Україні).

А якщо Ви хочете придбати Volkswagen Tiguan вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 19.02.2021 15:21
Переглядів : 2489

Типи авто за стилем кузова

На сьогоднішньому автомобільному ринку існує величезний вибір різних моделей та багатьох типів автомобілів. Для того, щоб зробити вибір простішим, ми поділили види транспортних засобів на дев'ять основних категорій.

Читати далі

Популярні автомобілі Ford зі США

Автомобільна компанія Ford пропонує широкий вибір цікавих та сучасних моделей авто. Ми зібрали список найпопулярніших авто компанії Ford в США.
 

Читати далі

Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто: зміни з 1 січня 2021 року

Ставки збору в Пенсійний фонд залежать від вартості авто і прив'язані до прожиткового мінімуму. Оскільки з 1 січня 2021 року прожитковий мінімум збільшився, це значить, що збільшилась і сума пенсійного збору.

Читати далі