Огляд авто Nissan Kicks 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто Nissan Kicks 2021

Kicks - компактний та один із найменших кросоверів від Nissan. Автомобіль середнього цінового сегменту з сучасним дизайном та хорошим технічним оснащенням.


В дизайні привертають увагу тонкі сучасні фари головного освітлення з елегантним підведенням світлодіодних денних ходових вогнів. Решітка радіатора складається з безлічі невеликих осередків, які роблять передню частину Kicks більш агресивною. Позашляховий характер новинки підкреслюють рейлінги на даху, а також захисні накладки на порогах, бамперах і колісних арках. Автомобіль отримав своє шасі від компактних легковиків Micra і Note. Авто добре підходить для їзди по місту,він комфортний, компактний і маневрений.

Габаритні розміри: 

  • довжина 4295 мм;
  • ширина 1760 мм;
  • висота 1590 мм; 
  • колісна база 2610 мм. 

Єдиною силовою установкою для Nissan Kicks є 1,6 л атмосферний чотирициліндровий двигун потужністю 122 к.с., який працює з безступінчастою автоматичною коробкою передач (CVT) та переднім приводом. Трансмісія працює чудово, максимально використовуючи потужність двигуна.

Салон Nissan оброблений приємними матеріалами та відрізняється чітким сучасним дизайном, пропонуючи два ряди просторих місць. Він вміщує п’ять чоловік, передні сидіння зручні,  у другому ряду також достатньо місця для голови та ніг. Багажник в авто досить скромний, при піднятих спинках другого ряду сидінь ззаду залишається 383 літра вільного простору. Цього цілком вистачить для повсякденних завдань міського жителя.

Серед корисних функцій, Android Auto та Apple CarPlay тепер є стандартними, а базові моделі отримують новий 8-дюймовий сенсорний екран. Нові додаткові функції включають адаптивний круїз-контроль, точку Wi-Fi, стереосистему з шістьма динаміками, Bluetooth та три порти USB.

Доступні інформаційно-розважальні функції: 8-дюймовий сенсорний екран, супутникове радіо, преміум-стереосистема Bose з восьми динаміків та послуги NissanConnect, автоматичний клімат-контроль, безключовий доступ, дистанційний запуск.

Стандартні вдосконалені функції безпеки:

  • Попередження про зіткнення;
  • Виявлення пішохода;
  • Екстрене гальмування;
  • Попередження про виїзд із смуги руху;
  • Моніторинг сліпих зон;
  • Задні датчики паркування;
  • Автоматичні дальні фари;
  • Камера заднього огляду.

Nissan Kicks 2021 року випускається у трьох комплектаціях: S, SV та SR.

Nissan Kicks S 2021 року стандартно постачається з тканинною оббивкою, шестистороннім ручним регулюванням водійського сидіння, чотиристороннім ручним регулюванням пасажирського сидіння та 7-дюймовою інформаційно-розважальною системою із сенсорним екраном з Android Auto, Apple CarPlay, стереосистемою із шістьма динаміками, Bluetooth та трьома портами USB.

Стандартні функції допомоги водієві включають попередження про зіткнення вперед, виявлення пішоходів, автоматичне екстрене гальмування вперед і назад, попередження про виїзд з смуги руху, моніторинг сліпих зон, сповіщення про задній поперечний рух, датчики паркування ззаду, автоматичні дальні фари та камеру заднього огляду.

Nissan Kicks SV має стандартний 8-дюймовий сенсорний екран, додатковий USB-порт, супутникове радіо, 7-дюймовий цифровий дисплей приладової панелі, адаптивний круїз-контроль, автоматичний клімат-контроль, дистанційний запуск та контроль уваги водія. Також стандартними є легкосплавні колеса, зовнішні дзеркала з підігрівом.

Kicks SR стандартно оснащений шкіряним кермом, світлодіодними фарами та системою паркувальних камер оточення. Моделі Nissan Kicks SR доступні з пакетом Premium, який додає преміальну стереосистему Bose з восьми динаміків, точку Wi-Fi, послуги NissanConnect, оббивку з синтетичної шкіри, підігрів передніх сидінь та підігрів керма.

Якщо замовляти цей автомобіль зі США, то він обійдеться від 12 000$ під ключ. 

А якщо Ви хочете придбати авто вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 18.05.2021 15:19
Переглядів : 2071

Вишуканий Ford Explorer 2021 King Ranch

Американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. Авто з цікавими оновленнями як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі.

Читати далі

Нові спортседани Giulia GTA і GTAm від Alfa Romeo

Виробник Alfa Romeo представив нові спортседани Giulia GTA і GTAm перед міжнародною пресою на полігоні Balocco. 
 

Читати далі

Як швидко розморозити вікна на авто

Внаслідок сильних морозів може виникнути безліч проблем з автомобілем. Далі розкажемо декілька порад як розморозити вікна та не завдати шкоди ні своїм нервам, ні машині.

Читати далі