Огляд авто: Honda Accord 2021

Блог
Головна > Блог > Огляд авто: Honda Accord 2021

Honda Accord 2021 - спортивний, стильний та практичний седан середнього розміру. Це автомобіль, який балансує повсякденну практичність та спортивний азарт, пропонує вибір двигунів, що поєднують потужність та ефективність, має просторий та добре обладнаний салон та забезпечує плавну, але захоплюючу керованість та продуктивність.


Honda надала моделям Accord та Accord Hybrid легке оновлення стилю, що включає допрацьований дизайн решітки радіатора, нові додаткові світлодіодні фари, нові конструкції з легкосплавних колісних дисків та новий колір: Sonic Grey Pearl. Новий універсальний дизайн колісних дисків ідеально підходить до трьох варіантів шин. 

Дев'яте покоління отримало наступні габарити:

  • довжина - 4861 мм;
  • ширина - 1849 мм;
  • висота - 1465 мм;
  • кліренс -150 мм.

Двигуни.

Лінійка починається з 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом потужністю 192 к.с.. Доступним є і 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 252 к.с. Також доступний гібрид, який живиться від чотирициліндрового двигуна та двох електродвигунів. Незалежно від того, який двигун живить Accord, його керування без особливих зусиль збалансовано. 

Honda Accord 2021 року отримала загальну оцінку 5/5 Національним управлінням безпеки дорожнього руху (NHTSA). 

Технічні особливості:

  • Двозонний автоматичний клімат-контроль
  • Попередження про попередження зіткнення та пом'якшення наслідків
  • Адаптивний круїз-контроль
  • Допомога при утриманні смуги руху
  • Восьмидюймовий сенсорний дисплей з інтеграцією Apple CarPlay та Android Auto.

Інтер’єр.

Салон в Accord напрочуд просторий, привабливі та зручні тканинні сидіння та внутрішня обробка. Усі моделі стандартно оснащені сенсорним інформаційно-розважальним 8-дюймовим дисплеєм. Підключення Bluetooth та USB також доступні, як і Apple CarPlay та Android Auto. Система швидка, приваблива та проста у використанні. Honda пропонує 10-динамічну аудіосистему преміум-класу з 450-ватним підсилювачем на моделі EX-L, але у менших моделей Accord є система з чотирма або восьми динаміками.

Доступні комплектації:

LX: включає двозонний автоматичний клімат-контроль, звукову систему з чотирма динаміками, адаптивний круїз-контроль.
Sport:  включає протитуманні фари, обтягнуте шкірою кермо, зарядні порти USB на задніх сидіннях.
Sport SE: включає безключовий доступ, підігрів дзеркал, дистанційне запалювання, шкіряну оббивку, підігрів передніх сидінь.
EX-L: включає передні та задні датчики паркування, бездротову зарядну панель, моніторинг сліпих зон з попередженням про перехресний рух ззаду.
Sport 2.0T: включає більшість функцій Sport SE та додає 2,0-літровий двигун з турбонаддувом, бездротову зарядну панель, люк та багато іншого.
Touring: включає дисплей head-up, низькошвидкісне гальмування проти зіткнень, навігаційну систему.

Якщо Ви у пошуках Honda Accord, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 05.05.2021 15:34
Переглядів : 1608

Кабріолети зі США

Мрією багатьох автолюбителів є кабріолет. Ми склали список доступних кабріолетів зі США, які порадують вас своїми технологічними характеристиками, керованістю та дизайном.

Читати далі

5 кращих компактних авто

Незважаючи на те, що кросовери та позашляховики користуються величезною популярністю, все-таки для поїздок по місту багато споживачів обирають невеликий компактний автомобіль. У нашому списку 5 найкращих компактних автомобілів для міста.

Читати далі

Популярні авто Hyundai зі США

Автовиробник Hyundai давно відомий своїми впізнаваними автомобілями з різноманітною лінійкою седанів та позашляховиків, включаючи нові спортивні автомобілі. Ми склали список популярних авто Hyundai зі США.

Читати далі