Дизельні кросовери зі США

Блог
Головна > Блог > Дизельні кросовери зі США

Незважаючи на зростання ринку електрокарів, попит на дизельні двигуни залишається на високому рівні. Саме тому, ми склали список доступних та гідних уваги авто зі США з дизельним двигуном.  


BMW X3 

BMW X3 – популярний п’ятидверний  кросовер німецької компанії-виробника BMW. Автомобіль люкс класу і досить компактного розміру. Машина є універсальною і може  використовуватись як спортивно-активний транспорт.

Об’єм двигуна складає 3,0 л з потужністю 326 к.с.,крутний момент 680 Нм. Привід в автомобіля повний. Розганяється автомобіль з 0 до 100 км/год за 8,9 с, при цьому максимальна швидкість 250 км/год. Розхід палива на 100 км в змішаному циклі складає 6,8 л.

Автомобіль обладнаний безліччю цікавих і корисних функцій, серед яких однією з головних є система постійного приводу xDrive. Крім цього, BMW X3 може в стандартній комплектації похвалитися функцією DSC, а також системою регулювання динаміки руху.  Також в наявності є функція Hillhold, яка полегшує процес початку руху на похилих поверхнях, ABS, антипробуксовочна система ASC, система стабілізації причепа, система контролю за гальмуванням на поворотах.

Mercedes - Benz GL 350 BLU 


GL 350 – кросовер Mercedes з виразним дизайном, відмінним комфортом і розкішною місткістю. Об’єм двигуна складає 3,0 л з потужністю 258 к.с.,крутний момент 620 Нм. Привід в автомобіля повний. Розганяється автомобіль з 0 до 100 км/год за 7,9 с, при цьому максимальна швидкість 220 км/год. Розхід палива на 100 км в змішаному циклі складає 7,4 л.

Mercedes GL 350 комплектується легкосплавними дисками, ксеноновими, бі-ксеноновими фарами на вибір, датчиком тиску в шинах,адаптивним круїз-контролем, а функція контролю мертвих зон доступна як опція.

Audi Q7 


Audi Q7 – автомобіль, у якому чудово  поєднався  спортивний характер та  універсальність, найсучасніші технології та розкіш. Авто одразу підкорює своїми ходовими якостями та динамікою спортивного автомобіля, на будь-якій дорозі і в будь-яких умовах максимально надійний.

Об’єм двигуна складає 3,0 л з потужністю 233 к.с.,крутний момент 600 Нм. Привід в автомобіля повний. Розганяється автомобіль з 0 до 100 км/год за 6,5 с, при цьому максимальна швидкість 240 км/год. Розхід палива на 100 км в змішаному циклі складає 8,6 л.

Потужний позашляховик оснащений різними системами допомоги водієві, авто буде перемикати передачі, тримати зручну швидкість, чистити двірниками скло, вимикати музику під час дзвінка мобільного телефону, моніторити відстань до сусідніх машин.

Volkswagen Touareg


Volkswagen Touareg позиціонується виробником як середньорозмірний кросовер. Авто отримало більш стрімкий і витончений дизайн, який відмінно підкреслить статус і характер свого власника.

Об’єм двигуна складає 3,0 л з потужністю 249 к.с.,крутний момент 450 Нм. Привід в автомобіля повний. Розганяється автомобіль з 0 до 100 км/год за 8,7 с, при цьому максимальна швидкість 210 км/год. Розхід палива на 100 км в змішаному циклі складає 6,6 л.

Touareg - просторий, прохідний і динамічний автомобіль на всі випадки життя. 

Jeep Grand Cherokee 

Jeep Grand Cherokee - п'ятидверний позашляховик американської компанії Chrysler, що випускається на території США. По-справжньому величний автомобіль, на якому можна підкоряти гори. Машина з сучасним корпоративним стилем, згладженими кутами, але при цьому вірна колишній дизайнерській концепції. Безперечно в вигинах кузова, лініях переходів відчувається мускулиста сутність атлета. Головна відмінність цього позашляховика від інших - єдина конструкція кузова і рами.

Об’єм двигуна складає 3,0 л з потужністю 241 к.с.,крутний момент 550 Нм. Привід в автомобіля повний. Розганяється автомобіль з 0 до 100 км/год за 8,2 с, при цьому максимальна швидкість 210 км/год. Розхід палива на 100 км в змішаному циклі складає 7,5 л.

В авто присутні системи допомоги для підйому і спуску, контролю тиску в шинах, ESP, подушки безпеки (актуально для гірської місцевості). Додатково можна замовити круїз-контроль, систему утримання в смузі, панорамний дах, прокачану мультимедійну систему.

До речі, такі великі потужності не заважають машинам бути ощадливими. Якщо, звичайно, їхати на помірній швидкості.

Якщо Ви у пошуках дизельного кросовера, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 16.03.2021 12:41
Переглядів : 3965

Ford представив бюджетний Explorer Enthusiast ST

Нещодавно американська компанія Ford представила вишуканий позашляховик Explorer у виконанні King Ranch. В цьому році в лінійку додали нові версії. Однією з цих моделей стане більш дешева версія Explorer ST - Enthusiast ST.

Читати далі

Електрокросовер BMW iX

Новий електричний кросовер від BMW Group – це істиний стандарт дизайну, універсальності, комфорту і задоволення за кермом.Новий технологічний флагман побудований на інноваційній компонентній базі.

Читати далі

Nissan Leaf - найпопулярніший електромобіль

Nissan Leaf - масовий електромобіль, який присутній на ринку вже 10 років. Це найпопулярніший електромобіль в світі на сьогоднішній день. Купівля електромобіля стане досить вигідним придбанням і з точки зору обслуговування, і в плані екології.

Читати далі