Каталог авто

Каталог
Авто
Рік
Пробіг (тис. км)
Об'єм двигуна (л.)
Пальне
A52887a2 44e8 4cf7 b1fe 722981e5ead2
Дата аукціону: 11.03.2021
 • 2011
 • 218 894 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
Cb9e4fe1 52ed 494b 8cbc 204bedd5e4da
Дата аукціону: 08.03.2021
 • 2011
 • 175 590 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
4f944b16 2268 461f afb3 b9240c50dad4
Дата аукціону: 09.03.2021
 • 2010
 • 265 259 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
F8a9d27c f61b 42b7 b2b8 bdec687d263f
Дата аукціону: 12.03.2021
 • 2010
 • 252 128 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
7caec30f e4d0 413e 8781 05e35ed90483
Дата аукціону: 09.03.2021
 • 2011
 • 261 323 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
406a45a9 8fdb 43b4 b7aa 5ab85cfed866
Дата аукціону: 08.03.2021
 • 2011
 • 262 768 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат
D2529430 9ef5 43b0 af39 a32abb5cfe7b
Дата аукціону: 10.03.2021
 • 2011
 • 273 462 км
 • 2.4
 • Бензин
 • Автомат

Купити DODGE AVENGER EX з Америки