Популярні бізнес-седани 2020 року

Блог
Головна > Блог > Популярні бізнес-седани 2020 року

Хоча 2020 виявився важким для ринку автомобілів, сегмент авто бізнес – класу не відчув критичних проблем. Які ж седани бізнес-класу стали найпопулярнішими, наведено у статті нижче.


Mercedes-Benz E-Class  Буква  «Е» означає  Executivklasse або «бізнес-клас», офіційно, марка «E-Class» була зареєстрована 1 квітня 1999 року. Седан E-класу , який підходить для подолання безлічі доріг. Він з легкістю справляється з недосконалостями дорожнього покриття, рульове управління добре зважене і точне, сам автомобіль комфортний і легкокерований. Список поповнився адаптивним круїз-контролем Distronic, системою руху в пробках Stop-and-Go, системою моніторингу сліпих зон Active Blind Spot Assist, системою автоматичного паркування Parktronic (з камерами кругового огляду). І присутня система Urban Guard, яка «стежить» за підозрілими рухами біля авто і надсилає власнику повідомлення, якщо хтось намагається нашкодити автомобілю. Автомобіль оснащується найсучаснішими системами безпеки, електроніка виявляє перешкоди на дорозі і може активувати систему екстреного гальмування. Якщо ж зіткнення неминуче, то в салоні буде лунати гучний звук, який попереджує про небезпеку. Усі моделі оснащені моніторингом сліпих зон. Mercedes-Benz пропонує E-клас у двох комплектаціях - 2.0-літровим М254 на 272 к.с. і 3.0-літровим М256 на 367 к.с. 


BMW 5-SeriesОновлене авто може похвалитися новим 48-вольтовим гібридним силовим агрегатом, більшою 12,3-дюймовою інформаційно-розважальною системою та вдосконаленими функціями допомоги водієві. Ця модель стандартно постачається із заднім приводом, але доступний повний привід. 
Двигун поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, яка інтуїтивно та швидко перемикається, максимально використовуючи наявну потужність. Двигун потужний і налаштований більше на комфорт, разом з тим економить паливо. Гарний дизайн та оновлений просторий салон, які всіляко регулюються і забезпечують тривалий комфорт. Багато функцій допомоги водієві є стандартними, а додаткові технології включають напівавтономний режим водіння на основі навігації, який навіть може планувати майбутні зміни смуги руху на основі даних GPS. А ось сновні функції безпеки включають автоматизоване екстрене гальмування з виявленням пішоходів, моніторинг сліпих зон із попередженням про перехрестя заднього руху, доступний адаптивний круїз-контроль. За всіма характеристиками це дійсно седан бізнес-класу.


Audi A6Новий Audi A6 2020 року - це середньорозмірний седан преміум-класу. У ньому вдало поєднуються вишуканість і строгість форм, комплекс інноваційних рішень і спортивний стиль. У зовнішньому вигляді автомобіля органічно поєднуються особливості бізнес-седанів і спорткарів.Всередині салону привертає увагу відсутність численних кнопок і клавіш управління. Їх багато в чому замінюють три екрана: праворуч від керма - мультимедійний (8,8 дюйма); під ним - дисплей кліматичної установки (8,6 дюйма); на приладовій панелі під кермом - екран віртуальної панелі приладів Audi virtual cockpit (12,3 дюйма). Завдяки змінам в конструкції кузова в салоні стало більш просторніше, особливо на задніх сидіннях.Оснащується авто 2 л бензиновим двигуном 40 TFSI S tronic, потужністю 190 к.с., з крутним моментом 320 Н•м і переднім привідом. Максимальна швидкість - 237 км/год, розгін до 100 км/год - 7,9 с. Екологічний клас - Євро 6. Оновлені рішення безпеки і комфорту: багатофункціональне кермо з обігрівом, передні сидіння з електричним регулюванням, комбінована обробка салону шкірою, зручна і наочна система відображення інформації та управління за допомогою трьох дисплеїв, унікальна технологія двигуна «м'який гібрид» зі стартер-генератором, що дозволяє економити паливо, адаптивна пневматична підвіска, що полегшує рух по бездоріжжю, система очищення повітря Air Quality, матричні світлодіодні фари з динамічними покажчиками повороту, розпізнаванням об'єктів на дорозі.


Cadillac CT6У зовнішності Cadillac CT6 присутні всі риси американської марки, автомобіль виглядає шикарно, граційно і неймовірно красиво. Інтер'єр авто привертає увагу розкішним оформленням, кількістю сучасних технологій і вишуканим поєднанням висококласних матеріалів обробки (натуральна шкіра, дорогі породи дерев, алюміній, вуглепластик і зовсім трохи м'якого пластику). Цифрова комбінація приладів виглядає ошатно і надає величезну кількість інформації, а кермо відрізняється високою функціональністю. На презентабельною центральній консолі акцент зроблений на 10.2-дюймовому тачскрін інформаційно-розважального комплексу, а управління «кліматом» винесено в окремий блок з переважно сенсорними кнопками. Оснащення авто це три бензинових двигуна, які виконують свою роботу в зв'язці з 8-діапазонною автоматичною трансмісією та повним приводом. Стандартно встановлюється 2.0-літровим двигуном з технологією регулювання фаз газорозподілу, турбокомпресором twin-scroll, 16-клапанним ГРМ і прямою подачею пального, що генерує 265 кінських сил при 400 Н•м максимального моменту. Нові опції для посилення безпеки, спрямовані на захист пішоходів: система запобігає наїзд при русі заднім ходом, розпізнавання пішоходів в нічний час.


Tesla Model SОновлена Tesla Model S обладнана літій-іонним акумулятором на 100 кВ/год і двома електродвигунами. Ця силова установка дає Model S одне з найшвидших прискорень серед всіх автомобілів. Авто може розігнатись з 0 до 100 км/год за 3,7 сек., а запас ходу до 240 км. Стандартний повний привід і низький центр ваги з важким батареям під підлогою в центрі забезпечують відмінне стійкість на дорозі. Дана модель має хорошу керованість. Model S в стандартній комплектації з функцією автопілота включає в себе адаптивний круїз-контроль і допомогу в утриманні смуги руху. А серед функцій безпеки є попередження про пряме зіткнення, автоматичне екстрене гальмування і моніторинг сліпих зон. Tesla Model S 2020 року доступна в комплектаціях Long Range Plus і Performance

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 03.02.2021 11:00
Переглядів : 1545

Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто: зміни з 1 січня 2021 року

Ставки збору в Пенсійний фонд залежать від вартості авто і прив'язані до прожиткового мінімуму. Оскільки з 1 січня 2021 року прожитковий мінімум збільшився, це значить, що збільшилась і сума пенсійного збору.

Читати далі

Представлений новий Ford F-150 2022 Lightning

Ford F-150 Lightning 2022 року - це електрична версія пікапа F-150, і він надійде у продаж навесні наступного року.

Читати далі

ТОП авто з США під ГБО

У статті ми обрали кращі авто з США, які найбільш підходять для установки газобалонного обладнання.  З ГБО автолюбителі можуть не тільки їздити на відмінних авто, але ще й істотно економити.

Читати далі