Авто тижня: Ford Fusion

Блог
Головна > Блог > Авто тижня: Ford Fusion

Ford Fusion USA - класичний чотири дверний седан «D» класу. Збалансований, з широкою лінійкою двигунів, хорошими експлуатаційними характеристиками і комфортом. Авто непогано тримає дорогу, може заїхати на невисокий бордюр і не втрачає стійкість на відносно високих швидкостях. 


Автомобіль виглядає гармонійно і стильно, лінії кузова плавні і обтічні. Величезне лобове скло сприяє широкому огляду. У дизайні седана немає нічого зайвого, все стильно та стримано. Такий автомобіль відмінно підкреслює характер власника і багате оснащення моделі. Гальма на всіх чотирьох колесах дискові, спереду вентильовані.

Габарити авто:

  • довжина - 4872,00 мм;
  • ширина - 1852,00 мм;
  • висота - 1473,00 мм;
  • кліренс - 152,00 мм;
  • ємність багажного відділення - 453,00 л;
  • ємність паливного бака - 62,50 л (передній привід), 68,00 л (повний привід).

Технічне оснащення.


Ford Fusion оснащується чотирма різними двигунами, лише автоматичною коробкою передач, а також переднім або повним приводом. Завдяки такій різноманітності, модель стає досить універсальною і здатна задовольнити більшість потреб потенційних покупців.

Найпростіший варіант – атмофсерник 2,5 Duratec зі 173 к.с. і 237 Нм крутного моменту. Під капотом базової версії розташувалася 1,5 л турбінова четвірка зі 184 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Універсальним агрегатом можна назвати 2,0 л двигун з 249 к.с і 373 Нм тяги. Саме ця модель за додаткову плату оснащується повним приводом. Топовим агрегатом є V-образна турбінова шістка на 2,7 літра з приголомшливою потужністю 340 к.с. і 515 Нм. З цим двигуном авто випускається лише з повним приводом.

Є у Ford Fusion і гібридні версії Fusion Energy і Fusion Hybrid. Силова установка «зелених» седанів складається з електромотора, 2-літрового атмосферника і електромеханічного варіатора.

Інтер’єр.Салон Ford Fusion - це тотальний комфорт і царство відмінних матеріалів обробки, вивіреної ергономіки і бездоганного комфорту. Звукоізоляція на вищому рівні. Простору вистачить на чотирьох пасажирів і водія. Кермо - мультимедійне, рульове управління - шестерня-рейка, з електропідсилювачем. За ним розташовується цифрова приладова панель, на яку виводиться вся інформація про авто і поїздку. У центрі торпеди – широкий дисплей. Вся обшивка салону і крісел виконана з висококласних матеріалів. 

Багажник у седана досить просторий, у стандартному положенні є 453 літрів вільного простору. Завдяки такій місткості, автомобіль відмінно підійде, як для повсякденних завдань, так і для заміських поїздок з великою кількістю багажу. Якщо ж потрібно більше місця, то спинки задніх посадочних місць складаються у співвідношення 60:40. Це дозволить отримати більше вільного простору.

Безпека.
За безпеку водія і пасажирів відповідають ремені, подушки безпеки по салону, вентильовані гальма і продумана конструкція кузова. В авто присутній багатофункціональний комплекс Co-Pilot 360, який включає в себе: автоматичне перемикання між дальнім і ближнім світлом, контроль мертвих зон з системою сповіщення про наближення транспорту при русі заднім ходом (при наближенні транспортного засобу подає сигнал, а в разі чого може повністю зупинити автомобіль), утримання смуги руху, систему екстреного гальмування, і камеру заднього виду. За доплату даний комплекс доповнюється адаптивним-круїз контролем, навігаційною системою і автоматичним паркувальником. Авто отримало високі оцінки від Національної адміністрації безпеки руху та Страхового інституту Вірджинії. 

Комплектації Ford Fusion.

Базова комплектація супроводжується 2,5-літровим бензиновим двигуном, АКПП на 6 швидкостей, супутникове радіо, хромовані дверні ручки та інше.
Найвишуканіша версія - Titanium - салон з натуральної шкіри, підігрів сидінь, MyFord Touch, ультрасучасна мультимедіа, купа інших корисних і цікавих технологій. Гібридні двигуни встановлюються на всі варіації Ford Fusion, крім Sport.

А якщо Ви хочете придбати Ford Fusion вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 10.02.2021 15:07
Переглядів : 2233

Світовий бум електромобілів

Найбільші світові автовиробники поступово відмовляються від автомобілів з бензиновими двигунами та переходять на екологічні авто з нульовим викидом вихлопних газів.

Читати далі

Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто: зміни з 1 січня 2021 року

Ставки збору в Пенсійний фонд залежать від вартості авто і прив'язані до прожиткового мінімуму. Оскільки з 1 січня 2021 року прожитковий мінімум збільшився, це значить, що збільшилась і сума пенсійного збору.

Читати далі

Огляд авто Acura NSX

Acura NSX - спортивний автомобіль з неймовірно потужною гібридною установкою, спритний, швидкий і комфортний. 

Читати далі