Кабріолети зі США

Блог
Головна > Блог > Кабріолети зі США

Мрією багатьох автолюбителів є кабріолет. Такий автомобіль вважається символом свободи, швидкості та особливого задоволення дорогою. Ми склали список доступних кабріолетів зі США, які порадують вас своїми технологічними характеристиками, керованістю та дизайном.


Fiat 124 Spider
Привабливий, низькопрофільний родстер Fiat 124 Spider, який був випущений в 2017 році. Він пропонує комфортні місця для двох, гостре рульове управління та чотирьохциліндровий двигун з турбонаддувом для прискорення. Модель доступна у трьох варіантах оздоблення, всі мають шкіряні акценти інтер’єру для оптимальної розкоші. Двигуном для Fiat 124 Spider є рядна бензинова турбінова четвірка об'ємом 1,5 л. Базова версія розвиває 160 к. с. і 250 Нм крутного моменту. Класика базового рівня пропонує:

  • 16-дюймові колеса;
  • звукову систему з чотирма динаміками;
  • кнопковий запуск;
  • підключення Bluetooth.

BMW Z4
Завдяки аеродинамічному, подовженому передньому кінці, обрізаному лобовому склу, стандартним подвійним вихлопним трубам, великим вентиляційним отворам та сидінню на двох BMW Z4 - це потужний, преміальний родстер. Базовим двигуном BMW Z4 є рядна турбована бензинова четвірка на 2,0 л, який видає  до 258 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Топові версії отримають трилітрову бензинову V-подібну шістку з потужністю 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Стандартні функції, доступні для кабріолету року, включають:

  • 18-дюймові колеса;
  • 10,25-дюймовий сенсорний мультимедіа;
  • інтеграцію смартфону.

Mini Cooper 
Улюблений та легендарний MINI також доступний у кабріолеті. MINI Cabrio - яскравий і динамічний автомобіль. Він оснащується трьома двигунами, механічними і автоматичними коробками передач, а також виключно переднім приводом. Завдяки непоганий лінійці представлених агрегатів, автомобіль досить універсальний і здатний задовольнити більшість запитів потенційного покупця. Базова модель Mini Cooper оснащена 6,5-дюймовим дисплеєм, центральним підлокітником та м’яким верхом, який може відкриватися або частково, або повністю. 

Mazda MX-5 Miata
Mazda MX-5 це двомісний спортивний родстер зі стильним і динамічним дизайном. Кабріолет обладнується двома двигунами, механічними коробками змінних передач і виключно заднім приводом. Завдяки класичному компонуванні і потужним силовим агрегатом, автомобіль здатний доставити масу задоволення істинному фанату водіння. Високотехнологічні характеристики, спортивна конфігурація на два місця та комфорт Mazda MX-5 Miata допомогли йому потрапити в трійку найкращих кабріолетів у списку покупців 2020 року. Кабріолет з жорстким дахом на кнопці, який отримав назву Retractable Fastback. Базова комплектація 2017 року пропонує:

  • 7-дюймовий сенсорний екран;
  • підключення Bluetooth;
  • світлодіодні фари та задні ліхтарі.

Volkswagen Beetle 
Це автомобіль з досить довгою і незвичайною історією. Нове покоління може похвалитися стильним, але в той же час, канонічним дизайном. Цікаво, що в авто останнього покоління, двигун  розташований у передній частині автомобіля, на відміну від ранніх силових агрегатів, розташованих ззаду. Базова комплектація моделі 2017 оснащена чотирициліндровим двигуном із турбонаддувом об’ємом 1,8 л і потужністю 170 к.с. Моделі 2018 та 2019 модернізовані до 2.0 л двигуна V4 з турбонаддувом. Останній рік випуску Volkswagen Beetle пропонує три комплектації, два з яких є пам'ятними фінальними версіями. Останній випуск SEL пропонує:

  • преміум аудіосистему;
  • 6,3-дюймовий сенсорний екран навігаційної системи;
  • обробку з шкірозамінника;
  • 17-дюймові легкосплавні диски.

А якщо Ви хочете придбати кабріолет вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 26.04.2021 14:11
Переглядів : 1923

Новий електричний Jeep Wrangler

Американська компанія Jeep анонсувала вихід повністю електричного варіанту позашляховика Wrangler останнього покоління.

Читати далі

Огляд авто Volvo XC90

Volvo XC90 - це розкішний позашляховик зі стильним екстер’єром та інтер’єром. Оснащений новітніми технологіями, універсальний та безпечний. Автомобіль, який здатний зробити навіть повсякденні поїздки в місто розкішними та приємними. 

Читати далі

Авто, які зняті з виробництва у 2020 році

Кожна модель авто оригінальна, зі своїми особливими деталями, які запам’ятовуються покупцеві. Однак в процесі розвитку світового ринку автомобілів на зміну улюблених авто приходять нові покоління та комбінації.

Читати далі