Кращі гібридні кросовери зі США

Блог
Головна > Блог > Кращі гібридні кросовери зі США

Популярність кросоверів змушує автовиробників розширювати свою лінійку, випускати більше моделей, а також додавати гібридні версії. Це робить автомобілі більш економічними та кращими для навколишнього середовища. Ми підібрали 5 найкращих гібридних кросоверів, які популярні на ринку.


2020 Toyota RAV4 Hybrid

Компактний кросовер Toyota RAV4 чудово вирізняється в цілому завдяки збалансованими характеристиками, висококласному інтер’єру та чудовому рейтингу надійності. RAV4 Hybrid має найкраще поєднання якості та вартості у своєму класі. Також він пропонується в чотирьох добре обладнаних комплектаціях. 

Під капотом 2,5-літровий чотирициліндровий агрегат та два електродвигуни. В парі вони видають 219 к.с., та поєднані з безступінчастою автоматичною коробкою передач. Повний привід стандартний.

Toyota пропонує гібрид RAV4 у чотирьох комплектаціях: LE, XLE, XSE та Limited

Базовий RAV4 Hybrid LE включає 7-дюймовий сенсорний екран, Amazon Alexa, Apple CarPlay, Android Auto, стереосистему з шістьма динаміками, порт USB, Bluetooth, супутникове радіо, точку Wi-Fi, двозонний автоматичний клімат-контроль та камеру заднього огляду. Також включений набір розширених функцій безпеки Toyota Safety Sense 2.0.

Комплектація XLE додає чотири додаткові USB-порти, безключовий вхід, моніторинг сліпих зон та восьмистороннє сидіння водія з регулюванням.

XSE на додаток до всього перерахованого вище, оснащений оббивкою із синтетичної шкіри та спортивно налаштованою підвіскою, а також більшими легкосплавними колесами.

RAV4 Hybrid Limited - топова комплектація, може похвалитися оновленою звуковою системою.

2020 Subaru Crosstrek Hybrid

Crosstrek Hybrid - гідний вибір у класі гібридів. Повнопривідний компактний кросовер, який підходить для поїздок по міських вулицях і для подорожей по бездоріжжю. Автомобіль оснащений вражаючими стандартними характеристиками з відточеною поведінкою на дорозі, з відмінним поєднанням двигуна і варіатора, а також чудовим технічним оснащенням.

Цей автомобіль оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з двома електродвигунами загальною потужністю 148 кінських сил. Єдина доступна коробка передач - це безступінчаста автоматична (CVT). Повний привід стандартний.

Subaru Crosstrek Hybrid 2020 року випускається лише в одній комплектації. Список його стандартних функцій включає шкіряну оббивку, шкіряне кермо, передні сидіння з підігрівом, кнопковий пуск, клавішу наближення та автоматичний клімат-контроль. Він також оснащений  з інформаційно-розважальною системою Starlink з 8-дюймовим сенсорним екраном, Apple CarPlay, Android Auto, шістьма динаміками, супутниковим радіо, HD-радіо, Bluetooth та чотирма портами USB (два спереду та два ззаду).

Кілька вдосконалених функцій безпеки також є стандартними, включаючи камеру заднього огляду, адаптивні фари, автоматичні дальні ліхтарі, контроль сліпих зон, автоматичне гальмування, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги руху, виявлення пішоходів, попередження про зіткнення.

2020 Ford Escape Hybrid

Ford Escape 2020 року є абсолютно новим цього року і знаменує повернення гібрида до лінійки компактних кросоверів Escape. Хороший позашляховик, з широким набором стандартного оснащення, включаючи повний набір високотехнологічних засобів безпеки. Цей компактний кросовер також виділяється своєю продуктивністю, гібридна модель має хороше керування та комфортну їзду.

Стандартний гібридний силовий агрегат складається з 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, електродвигуна, літій-іонного акумулятора з загальною потужністю 198 к.с.

Ford Escape Hybrid доступний у двох комплектаціях.

SE Sport Hybrid оснащений тканинною оббивкою, передніми сидіннями з підігрівом, водійським сидінням, що регулюється на 10 напрямків, чотиристороннім ручним регулюванням переднього пасажирського сидіння, автоматичним клімат-контролем та шкіряним кермом. Його базова інформаційно-розважальна система має 8-дюймовий сенсорний екран, інтерфейс SYNC 3, Apple CarPlay, Android Auto, шість динаміків та супутникове радіо. Також стандартним є безконтактний вхід без ключа, кнопковий пуск та колекція вдосконалених систем безпеки Co-Pilot360.

На додаток до функцій SE Sport, Titanium отримує шкіряні сидіння, підігрів керма, двозонний автоматичний клімат-контроль. Додаткові функції включають звукову систему Bang&Olufsen з 10 динаміками, навколишнє освітлення, дистанційний запуск. Ця комплектація також має задні датчики паркування, активну допомогу при паркуванні, автоматичні склоочисники вітру та адаптивний круїз-контроль. 

2020 Lexus UX Hybrid

Lexus UX Hybrid 2020 року має велику кількість стандартних функцій та одні з найкращих показників економії палива у своєму класі. 

Цей розкішний кросовер оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном та двома електродвигунами на 181 к.с. Повний привід є стандартним. Він поставляється з безступінчастою автоматичною коробкою передач. Усі моделі оснащені повним приводом.

Lexus UX Hybrid 2020 представлений в трьох комплектаціях: UX 250h, UX 250h F Sport та UX 250h Luxury.

Базова комплектація UX 250h - чудовий вибір для більшості покупців. Стандартні функції включають інформаційно-розважальну систему з інтерфейсом Lexus Remote Touch, Android Auto, Apple CarPlay, 7-дюймовий дисплей, супутникове радіо, аудіосистему з шістьма динаміками, чотири порти USB, точку Wi-Fi та голосову команду. Він також оснащений оббивкою з синтетичної шкіри, шкіряним кермом, підігрівом зовнішніх дзеркал, двозонним клімат-контролем та вибором режиму їзди (з режимами їзди Sport, Normal та Eco). Кілька активних функцій безпеки також є стандартними, включаючи виявлення пішоходів, адаптивний круїз-контроль, попередження про виїзд з смуги, допомогу утриманню смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків, автоматичні дальні фари, попередження про зіткнення та автоматичне екстрене гальмування.

UX 250h F Sport додає спортивну підвіску, світлодіодні протитуманні фари, спортивні передні сидіння, перемикачі передач та 8-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей.
Також UX 250h F Sport включає в себе передні сидіння з підігрівом та вентиляцією, контроль сліпих зон, автоматичні склоочисники, люк на даху, а також підйомні двері та функції пам'яті для водійського сидіння.

2020 Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV 2020 року - це доступний гібридний компактний кросовер із хорошою керованістю, їздовими характеристиками та технічним оснащенням.

Він оснащений 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з двома електродвигунами потужністю 197 к.с. Також має одношвидкісну коробку передач і повний привід. Його можна зарядити на стандартній 120-вольтовій розетці за вісім годин або менш ніж за чотири години на 240-вольтовій зарядній станції. 

Outlander PHEV доступний в комплектаціях SEL та GT.

Стандартні функції цього авто включають двозонний автоматичний клімат-контроль та інформаційно-розважальну систему з 7-дюймовим сенсорним екраном, HD-радіо, шістьма динаміками, USB-портом та Bluetooth

Доступні функції включають люк, кнопковий пуск, 8-дюймовий сенсорний екран, додатковий USB-порт, аудіосистему з восьми динаміків, супутникове радіо, Apple CarPlay та Android Auto.

А якщо Ви хочете придбати гібридний кросовер вже зараз, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 24.05.2021 14:47
Переглядів : 7949

Огляд авто Nissan Kicks 2021

Kicks - компактний та один із найменших кросоверів від Nissan. Автомобіль середнього цінового сегменту з сучасним дизайном та хорошим технічним оснащенням.

Читати далі

Підготовка автомобіля до літа. Практичні рекомендації

Після зимового сезону важливо правильно підготувати автомобіль до весни та літа, щоб уникнути непередбачуваних поломок. У статті розглянуті важливі моменти, на які слід звернути увагу після зимового холоду, бруду та слякоті.

Читати далі

Вибираємо авто з пробігом: Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan - компактний компактний п'ятимісний кросовер. Автомобіль має досить гармонійний, привабливий вигляд, стильний та інноваційний як ззовні, так і всередині. Передові технологічні рішення роблять його безпечним і комфортним.

Читати далі