Оновлена Tesla S з запасом ходу більше 800 км

Блог
Головна > Блог > Оновлена Tesla S з запасом ходу більше 800 км

Tesla представила перший рестайлинговий електричний седан Model S, з моменту виходу авто в 2012 році. Значні зміни торкнулися інтер’єру, злегка змінився екстер’єр. Запас ходу в модифікації Plaid + більше 800 км (520+ миль). Цим Tesla підтвердила свою першість і могутність на ринку електромобілів. 


Зовнішній вигляд Model S залишився практично без змін. З’явився новий скляний дах, зникли хромовані елементи.  Можна відмітити новий передній бампер та інші колісні диски. Зовнішній дизайн поєднує в собі знаковий вигляд з елегантними пропорціями.

За словами Tesla, оновлена модель S побудована з нуля як електромобіль, з високоміцною архітектурою та встановленим на підлозі акумулятором для надійного захисту пасажирів та низького ризику перекидання авто. Кожна модель S включає найновіші функції активної безпеки Tesla. Автоматичне екстрене гальмування, задня, бокова та спрямована вперед камера забезпечують максимальну видимість, а найсучасніші датчики виявляють автомобілі поблизу, тим самим, запобігають потенційним зіткненням та полегшують паркування. 

Версія Plaid - на одному заряді акумулятора здатна подолати 624 км шляху. Максимальна швидкість - 320 км/год.  В авто три електромотори, потужністю 1020 к.с., привід - повний.  Доступний ще один більш потужний варіант - Plaid +. У цьому випадку потужність силової установки - 1100 л.с, а максимальна швидкість обмежена на позначці 320 км/год. Потужніша модифікація електрокару на одному заряді акумулятора здатна долати 832 км. Вони обидві розганяються до 96 км/год за 1.99 с.  Платформа Plaid об'єднує в собі  технології силових агрегатів та акумуляторів високої продуктивності, дальності та ефективності. Це забезпечує швидшу зарядку та зберігає більше енергії та витривалості в будь-яких умовах.


Інтер’єр.

В першу чергу увагу до себе привертає штурвал, яким замінили звичне кермо. Цікаво і те, що  від підрульових перемикачів відмовилися, кнопки деяких функцій перенесли на кермо. Помітний 17- дюймовий центральний дисплей розташований горизонтально. Завдяки високій роздільній здатності 2200x1300, дисплей став надзвичайно яскравим. Рамки навколо екрану стали помітно тонше. Перед водієм розташована 12,3-дюймова цифрова приладова панель. Ще один 8-дюймовий екран доступний для пасажирів другого ряду. Tesla вказує, що потужність комп'ютера в Model S становить близько 10 терафлопс, є доступ до різних ігор через Tesla Arcade, є підтримка підключення бездротових контролерів. За словами Ілона Маска, що власники Model S зможуть грати в Відьмак 3 і Cyberpunk 2077. В авто є аудіосистема, що складається з 22 динаміків загальною потужністю 960 Вт, яка включає мікрофони з системою активного шумозаглушення. А ще доступні бездротові зарядки для всіх пасажирів, невидимий кондиціонер салону, трьохзонний контроль температури, підігрів всіх сидінь, керма і лобового скла, вентиляція передніх сидінь і багато іншого. Кожне посадочне місце має майданчик для бездротової зарядки, від якої можна заряджати не тільки смартфон, але і більші гаджети.


Автопілот дозволяє автомобілю автоматично керувати, розганятись та гальмувати на своїй смузі під активним наглядом водія, допомагаючи йому в найважчих частинах їзди. А завдяки бездротовим оновленням програмного забезпечення найновіші вдосконалення доступні миттєво. Що стосується багажника, то він став дуже вмістким, з легкістю можна помістити велосипед, не знімаючи колеса, а також габаритний багаж.

Версії Plaid і Plaid+ стартують з позначки від $ 119 990 і $ 139 990 відповідно.

Якщо Ви шукаєте Tesla або схоже авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно! І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 28.01.2021 11:17
Переглядів : 1326

Типи авто за стилем кузова

На сьогоднішньому автомобільному ринку існує величезний вибір різних моделей та багатьох типів автомобілів. Для того, щоб зробити вибір простішим, ми поділили види транспортних засобів на дев'ять основних категорій.

Читати далі

Subaru Crosstrek - кросовер, готовий до пригод

Subaru Crosstrek – повнопривідний компактний кросовер, оснащений вражаючими стандартними характеристиками з відточеною поведінкою на дорозі, з відмінним поєднанням двигуна і варіатора, а також чудовим технічним оснащенням.

Читати далі

5 кращих компактних авто

Незважаючи на те, що кросовери та позашляховики користуються величезною популярністю, все-таки для поїздок по місту багато споживачів обирають невеликий компактний автомобіль. У нашому списку 5 найкращих компактних автомобілів для міста.

Читати далі