Авто, які зняті з виробництва у 2020 році

Блог
Головна > Блог > Авто, які зняті з виробництва у 2020 році

Кожна модель авто оригінальна, зі своїми особливими деталями, які запам’ятовуються покупцеві. Це може бути дизайн, якість, безпека чи технічні характеристики. Однак в процесі розвитку світового ринку автомобілів на зміну улюблених авто приходять нові покоління та комбінації. 2020 рік запам’ятався новими гучними прем’єрами авто, а деякі моделі зійшли з конвеєра востаннє. 
На модернізацію автомобільного ринку  впливає зміна смаків споживачів, нові світові тенденції, висока конкуренція, поява потужніших аналогів. Або ж виробники знімають авто з виробництво за власним бажанням.


У статті наведено відомі авто (не повний список), виробництво яких припинилось.
BMW І8Оригінальне покоління BMW I8 було представлено в 2013 році на осінньому міжнародному франкфуртському автосалоні. Хоча з моменту дебюту минуло вже 7 років, модель виглядає незвично, сучасно і тримає марку « автомобіля завтрашнього дня».
Спорткар BMW i8 це гібридний спорткар, доступний в кузові купе і родстер. Авто належить до преміального сегменту, забезпечений повним спектром подушок безпеки, двохзонною кліматичною установкою, лазерними фарами і просунутим комплексом допомоги при водінні.
Оснащується авто 1,5-літровим трициліндровим бензиновим двигуном, який працює разом з невеликим електричним мотором. В сумі агрегати видають 374 к. с. і 570 Н•м крутного моменту. Автомобіль здатний набирати "сотню" за 4,4 с, а його максимальна швидкість складає 250 км на годину. За всі роки було зібрано близько 20,5 тис авто, а останній автомобіль зійшов з конвеєра підприємства баварської марки в Лейпцигу.


Nissan 370Z Roadster
Спорткар, який випускається з 2009 року не був кардинально змінений з того часу, лише отримував невеликі допрацювання. Модель завжди оснащувалась 3,7-літровим V6 двигуном, потужністю 332 к.с., який видає 366 Н•м крутного моменту в поєднанні з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Проте на низьких швидкостях автомобіль не комфортний і його трясе, це пов’зано з недостатньо високою жорсткістю кузова, а також роботою двигуна в натяг на низьких оборотах. Його зовнішній вигляд трохи застарівший на сьогоднішній день. Ювілейна модифікація була представлена на автосалоні в Нью-Йорку в квітні 2019 року. А пізніше автовиробник підтвердив, що Nissan 370Z Roadster відправиться на пенсію в кінці 2019 модельного року. Вважається, що автомобіль вже давно відстав від своїх конкурентів і став аутсайдером в своєму сегменті.


Volkswagen BeetleЗнакова модель Volkswagen-Beetle - теж іде в небуття. З конвеєра в Мексиці вже зійшов останній «Жук». «Жук» - це автомобіль з довгої і незвичною історією. Завдяки незвичайним формам, такий автомобіль не загубиться в сірому буденному потоці і буде виділятись в будь яких ситуаціях . Volkswagen-Beetle це чотиримісний хетчбек гольф класу. В його основі турбований 2,0 бензиновий двигун і лише передній привід.  Кліренс середньостатистичний - 145 міліметрів. Така посадка властива більшості легкових дорожніх автомобілів. Вони непогано тримають дорогу, можуть заїхати на невеликий бордюр і не втрачають стійкість, навіть на відносно високих швидкостях. На сьогоднішній день жодного наступника не оголошено.


Chevrolet CruzeGeneral Motors, змінює напрямок в сторону електрифікації і відмовляється від частини автомобілів, в тому числі і від седана Cruze, який був досить популярний серед американських споживачів.  Для того, щоб скоротити витрати напередодні майбутніх інвестицій в автономію та електрифікацію, автовиробник заявив, що зупинить роботу декількох виробничих підприємств і виключить кілька моделей автомобілів. Chevrolet Cruze випускався з бензиновим турбованим двигуном на 1,4 літри. Він видавав 153 кінських сили і розганявся до сотні за 8,5 секунд. Chevrolet Cruze це авто, яке демонструвало чудовий комфорт, безпеку, а його спортивний вигляд повністю відповідав динамічним характеристикам.


Audi A3 CabrioletКабріолети повільно зникають у Audi, модель A3 Cabriolet також перестала випускатись після 2019 модельного року. На ділі, це дуже функціональний автомобіль. Він має цілком пристойний багажний відсік об'ємом 260 літрів, які можна легко перетворити в 674 літра. У багажнику є навіть 12-вольта розетка і спеціальні гачки для кріплення поклажі. Машина дуже чітко і швидко реагує на команди водія, а досить жорстка підвіска змушує його чітко слідувати заданої траєкторії. У будь-якому випадку A3 Cabriolet серійно оснащувався електронною системою стабілізації ESP, яку можна відключити простим натисненням кнопки на центральній консолі. Працює вона дуже коректно, практично не заважаючи насолоджуватися динамікою, але і не дозволяючи автомобілю вийти з під контролю. A3 Cabriolet пропонував потужність або 184, або 228 кінських сил, з початковою ціною трохи менше 40 000 доларів.

Якщо Ви у пошуках авто, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 01.02.2021 11:37
Переглядів : 1722

Історія логотипу Audi

Audi – успішна німецька компанія, яка спеціалізується на випуску легкових автомобілів. Входить в концерн "Volkswagen". 

Читати далі

Різноманіття коробок передач. Яку вибрати?

Серце автомобіля – це двигун внутрішнього згоряння, який виробляє потужну енергію. Ця енергія передається на колеса, приводячи в рух транспортний засіб. Коробка передач в свою чергу, передає крутний момент двигуна на колеса.

Читати далі

Огляд авто Chevrolet Trax 2021

Chevrolet Trax - вправний, невеликий позашляховик створений для міських пригод.

Читати далі