10 причин купити кросовер саме зараз

Блог
Головна > Блог > 10 причин купити кросовер саме зараз

Кросовер - щось середнє  між легковим автомобілем та позашляховиком, і останнім часом саме він набирає все більшої популярності серед автолюбителів. Це тип авто ще називають паркетником. Хороший кросовер може і їздити по бездоріжжю, але більше він розрахований на асфальтовані дороги. В асортименті практично кожного популярного бренду знайдеться кілька SUV.


Отже, спробуємо розібратися, які основні переваги кросоверів:

 

  • Зовнішній вигляд.

Завдяки своєму агресивному, стильному та неординарному дизайну така машина приваблює покупців. Вона якнайкраще підкреслює індивідуальність і статус свого власника. На дорозі кросовер точно не зіллється з сірим буденним потоком і не загубиться на великій парковці торгового центру. Саме таке авто можна використовувати як і для бізнес-зустрічей, так і для тривалих подорожей.

  • Збільшений дорожній просвіт (кліренс).

Це ще один вагомий плюс на користь машин цього класу. Адже великий кліренс дозволяє власникам кросоверів експлуатувати їх на легкому бездоріжжі по грунтовій дорозі, з легкістю долати деякі височини, заїжджати на бордюри та інші перешкоди. Це величезна перевага особливо в зимовий час, коли часто дороги знаходяться в жахливому стані.

  • Наявність повного приводу. 

Кросовери практично всі пропонуються з повним приводом. Великий дорожній просвіт і привід на всі чотири колеса дозволяє водієві впевненіше почувати себе на дорозі в будь-які погодні умови.  Звичайно, повний привід в кросовері не такий, як на позашляховиках, але він помітно допомагає водієві на складних ділянках дороги і при рушанні з місця. Зазвичай його можна підключити за допомогою електроніки або за допомогою кнопки. По суті, більшість кросоверів це передньопривідні авто, а повний підключається в разі потреби. Це дозволяє економити паливо і зайвий раз не перевантажувати муфту.

  • Висока посадка і краща видимість. 

Завдяки своїм великим розмірам в салоні авто набагато просторніше, мають більш широкі сидіння, а також пропонують набагато кращу оглядовість і видимість. У кросоверів набагато менше "мертвих зон", ніж в деяких легкових машинах. Водій в кросовері має вертикальну посадку, бачить набагато більше попереду себе, ніж на седані або хетчбеку. Внаслідок цього підвищується оглядовість і безпека керування автомобілем. 

  • Безпечний в ДТП. 

Страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) не раз відзначав, що нові сучасні седани або хетчбеки, незважаючи на свою відмінну безпеку, помітно відрізняються від більш безпечних кросоверів. 

  •  Місткість пасажирів. 

На сучасному авторинку представлено безліч кросоверів з трьома рядами сидінь. Це  дозволяє вмістити значно більше людей, ніж традиційний легковий автомобіль. На сидіннях третього ряду в деяких моделях машин, можуть розміститися навіть дорослі, хоча здебільшого цей ряд сидінь призначений для дітей.

  • Місткість багажника.

Окрім чудової здатності вмістити велику кількість пасажирів, кросовери ще відрізняються хорошою місткістю багажу, завдяки збільшеному об'єму багажного відділення. Це одна з головних причин, чому в наші дні люди все частіше вибирають кросовери. Всім хочеться просторий автомобіль з великим багажником. Очевидно, що кросовери стали популярними завдяки своїй універсальності.

  • Буксирування важких вантажів. 

Якщо водієві потрібно перевезти великогабаритний і важкий вантаж, легковий автомобіль не підійде для цього завдання. Кросовер легко впорається з таким завданням. Але як то кажуть, потрібно знати міру. Не всі кросовери здатні перевозити дуже важкі вантажі.

  • Економічність

Багато кросоверів, які зараз доступні на ринку, є дуже економічними, деякі з яких навіть переверщують по витраті палива популярні седани. Сучасні кросовери оснащуються невеликими за обсягом турбірованнимі економічними силовими агрегатами. Незважаючи на розміри кузова у багатьох позашляховиків коефіцієнт опору повітря набагато нижче, ніж в деяких легкових машинах. Плюс в лінійці кросоверів точно знайдеться агрегат зі звичайним «атмосфериком» на який з легкістю можна поставити ГБО.

  • Стійкість до негоди. 

Позашляховики не бояться ні снігу, ні морозів, ні вітру, ні спеки.

  • Ціна

На сьогоднішній день по ціні кросовери не надто сильно відрізняються від легкових авто. Якщо замовляти таке авто з США то Ви зможете зекономити до 40%. 

Якщо Ви у пошуках кросовера, залиште заявку на сайті, і наші менеджери підберуть для Вас ідеальні варіанти абсолютно безкоштовно!

І памятайте, ми здійснимо Вашу мрію, Вашу американську мрію!



Створено : 16.02.2021 15:29
Переглядів : 2198

Огляд авто Nissan Kicks 2021

Kicks - компактний та один із найменших кросоверів від Nissan. Автомобіль середнього цінового сегменту з сучасним дизайном та хорошим технічним оснащенням.

Читати далі

Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто: зміни з 1 січня 2021 року

Ставки збору в Пенсійний фонд залежать від вартості авто і прив'язані до прожиткового мінімуму. Оскільки з 1 січня 2021 року прожитковий мінімум збільшився, це значить, що збільшилась і сума пенсійного збору.

Читати далі

Delorean DMC-12 – мрія, якій так і не судилося збутися…

Біографія Джона ДеЛореана - це історія генія, мрія якого про створення ідеального спортивного автомобіля в результаті не збулася.

Читати далі